جزئیات جدیدی از گلکسی S۲۵ اج سامسونگ متا مدل‌های هوش مصنوعی‌اش را با کتاب‌های دانلودشده از تورنت آموزش داده است خرید یوسی پابجی موبایل | فروشگاهG4A4 ارزان، سریع و مطمئن واکنش سخنگوی مرکز ملی فضای مجازی به شایعه رفع فیلتر تلگرام و یوتیوب معرفی ۵ مادربرد گیمینگ امسال [⚡از دستش نده!] گوگل، موتور جستجویش را به دستیار هوش مصنوعی تبدیل می‌کند مصرف چند تخم‌مرغ در هفته برای سلامتی مفید است؟ | پژوهشگران پاسخ می‌دهند ویدئو | دیپ سیک چطور ظهور کرد و صنعت هوش مصنوعی را به هم ریخت؟ ویدئو | نظر مخاطبان درباره انیمیشن «پسر دلفینی ۲» کافه شهر | ویژه برنامه جشنواره فیلم فجر - قسمت سوم | نقد انیمیشن «ژولیت و شاه» و فیلم «ماریا» + نظرات مردمی راهکارهای مرکز شتاب ایده برای مدیریت انرژی | هم نوآوری، هم محرومیت زدایی ممنوعیت استفاده از هوش مصنوعی دیپ‌سیک در استرالیا امضای تفاهم‌نامه توسعه ترانزیت داده بین ایران و عمان شکست هوش مصنوعی دیپ‌سیک در آزمایش‌های ایمنی! رشد نگران‌کننده تعداد موش‌ها در شهر‌های بزرگ به دلیل افزایش گرمای زمین شتاب شوق برانگیز علمی کوشش شرکت های پارک علم و فناوری خراسان رضوی در مسیر خودکفایی | رونق تولید با توان دانش بنیان‌ها پرفروش‌ترین گوشی‌های ۲۰۲۴ | آیفون ۱۵ در صدر گروه بیتلز با کمک هوش مصنوعی برنده جایزه گرمی شد آیفون ۱۶ ترخیص شد (۱۵ بهمن ۱۴۰۳) برتری‌های هوش مصنوعی Deepseek به ChatGPT | پشتیبانی از لهجه‌ها و اصطلاحات محلی فارسی!
سرخط خبرها

وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت در ایران در حال رسیدن به گیگابایت بر ثانیه است

  • کد خبر: ۱۹۹۰۲۰
  • ۱۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۷
وزیر ارتباطات: سرعت اینترنت در ایران در حال رسیدن به گیگابایت بر ثانیه است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان این مطلب که سرعت اینترنت در ایران در حال رسیدن به گیگابایت بر ثانیه است، گفت: همه مسائل اقتصادی و اجتماعی به سرعت اینترنت گره خورده است.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع‌پور  در مراسم افتتاح کابل نوری منازل و کسب و کارهای شهرستان چهارباغ اظهار کرد: زمانی در دهه ۸۰ با سرعت‌های کیلوبایت بر ثانیه از اینترنت استفاده می‌کردیم و بالاترین مقدار آن ۵۱۲ کیلوبایت بر ثانیه بود.

وی با بیان اینکه امروز سرعت دانلود در طرح فیبر نوری چهارباغ به۹۳۳ مگابایت بر ثانیه رسیده است، گفت: سرعت اینترنت در کابل نوری ۸۰ برابر سرعت قبلی است و یک انقلاب در مسیر ارتباطات و اطلاعات کشور محسوب می‌شود.

زارع پور تاکید کرد: یکی از پروژه‌های مهم دولت همین کابل نوری و اینترنت پر سرعت است که باید تا پایان دولت سیزدهم استفاده همه شهرها از این امکان فراهم شود.

این مسئول گفت: امروز در جهان روی سرعت میلیون‌ها برابر فعلی آزمایش می‌شود و عمر سیم‌های مسی به پایان رسیده است، چراکه سرعت اینترنت بر بستر سیم مسی حداکثر ۱۶ مگابایت بر ثانیه است.

وزیر ارتباطات با بیان اینکه کابل نوری دارای سرعت نامحدودی است، ادامه داد: با توسعه کابل نوری تا نیم قرن آینده از طرف شرکت مخابرات در هیچ شهری برای احداث اینترنت حفاری صورت نخواهد گرفت.

زارع پور خاطرنشان کرد: ما در کنار شرکت مخابرات به ۹ شرکت دیگر مجوز دادیم و هم اکنون تعداد اپراتورهای کشور به ۱۰ اپراتور رسیده تا توسعه این اقدامات برای مردم تسریع شود.

وی یادآور شد: امروز همه مسائل اجتماعی و اقتصادی به سرعت اینترنت گره خورده و باید تا سه تا چهار ماه آینده همه مردم طعم شیرین استفاده از این فناوری را بچشند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->