زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود شمار شهدای امروز غزه به ۶۱ نفر رسید (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر ورزش عراق به زیارت حرم امام‌رضا(ع) مشرف شد بیانیه فراکسیون نمایندگان اهل سنت درباره اهانت از رسانه ملی منتظر جنگ میان هند و پاکستان باشیم؟ | فرصت ۴۸ ساعته هند به اتباع پاکستان فرانسه: آماده ادامه گفت‌و‌گو‌ها با تهران هستیم رهبر انقلاب: مردم غزه و لبنان با ایستادگی خود در خط ائمه کار می‌کنند + ویدئو مهم‌ترین موضوعات مطرح شده در نشست اعضای کمیسیون امنیت ملی مجلس و فرماندهان فراجا دیدار چهارجانبه ایران، چین و روسیه با گروسی در خصوص وضعیت برنامه هسته‌ای ایران اعلام آمادگی عراقچی برای سفر به پاریس، برلین و لندن تحقیق و تفحص از بانک مرکزی در دستورکار مجلس| یک بانک خصوصی، عامل شکل‌گیری ۳۵ درصد از تورم کشور امیر سرتیپ صباحی‌فرد و سردار حاجی‌زاده از مواضع پدافندیِ نطنز و خنداب بازدید کردند ارتش چین برای هشدار به ناوشکن آمریکایی، نیروهای هوایی و دریایی اش را اعزام کرد جزئیاتی از دیدار وزرای امور خارجه ایران و چین در پکن جزئیات پرونده «کرسنت» از سوی پورمحمدی اعلام شد یورش هوایی روسیه به کی یف اوکراین با ۹ کشته و ۷۰ زخمی اژه ای: ایران، میزبان بیست‌و‌یکمین نشست قضایی کشورهای عضو سازمان شانگهای خواهد بود ترامپ از احتمال دیدار خود با پوتین خبر داد اولین مراسم هولوکاست بدون حضور نتانیاهو| پهپاد ناشناس سرنگون شد معاون وزیر کشور: اعطای فوق‌العاده خاص کارکنان شهرداری‌ها تصویب شد وزیر کشور در مشهد: ایجاد سازمان ملی مهاجرت موجب یکپارچگی مدیریتی می‌شود+ویدئو ترامپ: مذاکرات با چین برای توافق عادلانه خوب پیش می‌رود وزیر کشور وارد مشهد شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) عراقچی: تلاش‌های رژیم اسرائیل برای منحرف کردن دیپلماسی کاملاً واضح است سردار رحمان علیدوست، رئیس سازمان وظیفه عمومی فراجا شد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حیله‌گری صهیونیست‌ها برای آزادی اسیرشان جواب نداد

  • کد خبر: ۱۹۹۲۲۴
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۴۲
حیله‌گری صهیونیست‌ها برای آزادی اسیرشان جواب نداد
جنبش حماس اعلام کرد که نیرو‌های صهیونیستی با استفاده از خودروی امدادی تلاش داشتند که یک اسیر صهیونیست در غزه را آزاد کنند، اما گردان‌های قسام طرح آن‌ها را با شکست مواجه کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش حماس در بیانیه‌ای اعلام کرد که ناکامی و شکست ارتش تروریستی رژیم صهیونیستی برای آزادی یک اسیر صهیونیست توسط گردان‌های قسام نشان دهنده شجاعت و عدم غفلت نیرو‌های مقاومت و در راس آن‌ها گردان‌های قسام است.

به نقل از خبرگزاری شهاب، در این بیانیه آمده است که تعدادی از صهیونیست‌ها در این عملیات کشته و یا زخمی شده و سرافکنده و ناامید به مواضع خود بازگشتند.

جنبش حماس تاکید کرد که این اقدام نیرو‌های مقاومت نشان می‌دهد که آن‌ها به ادامه راه خود پافشاری دارند تا دماغ دشمن جنایت‌کار را به خاک بمالند و تمام طرح و برنامه‌های دشمن در غزه را شکست دهند.

در بخشی از این بیانیه آمده است که نیرو‌های صهیونیستی در اقدامی غیرقانونی خودروی امدادی یکی از موسسات انسانی را برای انجام این عملیات به کار گرفته بودند که جنایت جنگی به شمار می‌رود و این امر نیازمند محکومیت آشکار از سوی جامعه بین‌المللی و همچنین تمام سازمان‌های بین‌المللی است.

جنبش حماس همچنین تاکید کرد که تمام اقدامات لازم برای مجازات این رژیم به خاطر جنایت‌هایش باید اتخاذ شود.

در بخش دیگری از این بیانیه آمده است: تصور دشمن اشغالگر از اینکه می‌تواند با ماجراجویی‌های حساب نشده اسرای خود را آزاد کند نشان می‌دهد که این رژیم هیچ اهمیتی برای جان و سلامتی اسرای صهیونیست در غزه قائل نیست.

پیش از این رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند، ارتش این رژیم تاکنون نتوانسته جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) را متحمل ضرر کند و این جنبش رهبری و کنترل نوار غزه را از دست نداده است.

مقاومت فلسطین به رهبری جنبش حماس، هفتم اکتبر (۱۵ مهر) عملیات منحصر به فردی را با حمله به شهرک‌های صهیونیست‌نشین منطقه «غلاف غزه» انجام داد و ده‌ها صهیونیست را به اسارت گرفت. کارشناسان این عملیات را یک شکست راهبردی برای رژیم صهیونیستی و ارتش «افسانه‌ای» ادعایی آن ارزیابی می‌کنند. این عملیات باعث آغاز تجاوزات وحشیانه ارتش رژیم اشغالگر به مناطق مسکونی در نوار غزه شد و این تجاوزات از هفتم اکتبر تا ۲۴ نوامبر (سوم آذر) ادامه داشت و پس از یک وقفه یک هفته‌ای جمعه اول دسامبر بار دیگر از سر گرفته شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->