۱۸ مصدوم در پی واژگونی اتوبوس در آذربایجان شرقی (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) حق سرانه درمان بیمه‌شدگان صاحبان مشاغل آزاد ۲۳۵ هزار تومان اعلام شد ماجرای مفقودشدن زن جوان در بولوار توس مشهد چه بود؟ قتل همسایه به‌خاطر پول شارژ! تذکر ۵۵ نماینده مجلس به وزیر تعاون درباره کمک هزینه معیشت معلولان انجام نخستین عمل جراحی ضایعه عروقی مغز از طریق ورید چشمی در بیمارستان قائم(عج) مشهد لحظه‌به‌لحظه با ردیابی قاتل الهه حسین‌نژاد؛ از ردیابی موبایل دوم تا آخرین کارت‌به‌کارت جزئیات برگزاری آزمون استخدامی آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ دستگیری عاملان کلاهبرداری ۲.۵ میلیون دلاری در مشهد انتقاد متخصصان از «بستن دهان با چسب»، یک ترفند اشتباه هنگام خواب که بسیار محبوب شده! کشف دپوی ۶۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در مشهد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) کدام کیسه، ایمنی بیشتری برای نگهداری غذا دارد؟ معاون علمی رئیس جمهور خبر داد: صادرات تجهیزات پزشکی به ۶۰ کشور ارتباط بدنسازی با مرگ ناگهانی ناشی از حمله قلبی سرگردانی ۱۲ ساعته مسافران آبادان پارس ایر در مشهد | اتوبوس جایگزین هواپیما شد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) هشدار محیط زیست خراسان رضوی درباره وقوع آتش در طبیعت درخواست نماینده مردم اصفهان در مجلس برای تشکیل ستاد احیای زاینده‌رود مجموعه تاریخی «چغازنبیل» خوزستان به نام دولت سند خورد انتقاد نماینده مجلس از کنکور دومرحله‌ای رئیس موسسه تحقیقات آب کشور: چهار سال گرم در پیش است کمبود نیروی انسانی یکی از مشکلات محیط زیست گلستان است تذکر عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در خصوص نحوه اعطای وام ازدواج بهترین سن برای تزریق واکسن پاپیلوما چه زمانی است؟ نظارت کامل وزارت بهداشت بر تولید تا عرضه محصولات آرایشی چند توصیه برای تقویت و رشد مجدد ابرو‌ها بخش‌های وی‌آی‌پی بیمارستان‌های دولتی به بیمه تکمیلی بازنشستگان کشوری اضافه شدند جزئیات قتل هانیه بهبودی، ورزشکار فریمانی، از زبان دادستان عمومی و انقلاب فریمان | قاتل دستگیر شد معاون محیط زیست دریایی سازمان محیط زیست: ۵۰ درصد آب‌شیرین‌کن‌های دنیا در خلیج‌فارس و دریای سرخ متمرکز است
سرخط خبرها

مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۱۹۹۲۸۰
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۴
مراسم بزرگداشت روز دانشجو در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد
مراسم بزرگداشت روز دانشجو با حضور جمعی از دانشجویان غیرایرانی دانشگاه های مشهد در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مراسم بزرگداشت روز دانشجو، عصر امروز (۱۸ آذرماه) با حضور جمعی از دانشجویان غیرایرانی دانشگاه‌های مشهد در تالار رودکی مدیریت فرهنگی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد.

«حسین کمیلی» از فعالان دانشجویی و فرهنگی در این مراسم خاطرنشان کرد: شباهت‌ها و مشترکات فرهنگی زیادی بین مردم ایران و کشور‌های همسایه وجود دارد که این مشترکات، ما را به ریشه‌های مشترک نیز می‌رساند.

وی افزود: چالش حفظ هویت با یادآوری ریشه‌های مشترک حل می‌شود و تا زمانی که ما قدر مشترکات خود را ندانیم، قدر مسائل دیگری از جمله فداکاری و وحدت را نیز نمی‌دانیم.

«محمد حسین زاده» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی نیز در این مراسم گفت: زبان شعر و هنر و ادبیات، زبانی جهانی است و یکی از معیار‌های نفوذ قدرت و قدرت یک فرهنگ در سطح زبان به حساب می‌آید.

وی افزود: ورود اسلام به ایران، با نگاه تهاجمی نبود و اینگونه نبود که بخواهد فرهنگ این مردم را از آن‌ها از بین ببرد و آن جایی که فرهنگ در مسیر توحید و خدا بود، نه تنها با آن مبارزه نکرد که آن را تشویق کرد و موجب گسترش آن شد. آیین‌های ایرانی مانند شب یلدا و نوروز به عنوان آیین‌هایی که موجب همبستگی مردم می‌شود، از جمله آیین‌ها و رسومی بود که اسلام آن را تایید کرد.

حسین زاده خاطرنشان کرد: مردم ایران نیز تلاش کرده اند در گفتگو و تعامل با دیگر ملتها، مراودات فرهنگی داشته باشند.

وی افزود: ما در جهانی زندگی می‌کیم که تفاوت‌های میان انسان‌ها که از زیبایی‌های این جهان است، لزوما پذیرفته شده نیست و دیگرانی هستند که می‌خواهند این تفاوت‌ها را به معنای ازبین بردن آنچه که غیر از آداب و رسوم و فرهنگ خودشان است ببینند.

حسین زاده در ادامه گفت: دنیای غرب شامل آمریکا و برخی از کشور‌های اروپایی فرهنگ‌ها و خرده فرهنگ‌ها را در جهان از بین ببرد اگر هر قوم و ملتی مقاومت فرهنگی را در پیش نگیرد، در آینده موجب هجوم جغرافیا و زبان و فرهنگ وآداب و رسوم خود قرار می‌گیرد.

وی تاکید کرد: هر فرهنگ مبتنی بر فرهنگ الهی زیبا است و باید همه ما مقاومت فرهنگی را در پیش بگیریم و فرهنگی که خانواده را از اصول خود قرار داده  است، حفظ کنیم.

در بخش دیگری از این مراسم «سجاد کمالی نیا» از اعضای اندیشکده راهبردی سعداء نیز ضمن بیان مطالبی درباره شکل گیری روز دانشجو، به معرفی کتاب «صعود چهل ساله» نوشته «سید محمدحسین راجی» و «سید محمدرضا خاتمی» و مشتمل بر پیشرفت‌ها و دستاورد‌های ایران طی چهل سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی پرداخت.

همچنین در این مراسم فیلم کوتاه «شورشی» درباره جنایت‌های رژیم اشغالگر قدس در برابر کودکان فلسطینی نیز برای حاضران در مراسم اکران شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->