درباره کوچه امام خمینی ۲۴ در مشهد و روزگار رفته بر آن | خیام؛ کوچه بود‌ها و نابود‌ها رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: مدیریت دهه پایانی صفر، هر سال منسجم‌تر می‌شود پژمان‌فر خبر داد: افزایش ۴ درصدی تعداد زائران ایرانی شرکت‌کننده در مراسم اربعین ۱۴۰۴ نسبت‌به سال گذشته شهردار مشهد مقدس: رزق و روزی مدیریت شهری از اربعین و دهه آخر صفر است + فیلم عضو هیئت‌رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد: مردم، بیت‌الغزل خدمات در دهه آخر صفر بودند رئیس سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری مشهد: هدف تیم بزرگ مدیریت شهری در دهه پایانی صفر، خدمت به زائران حضرت رضا(ع) بود ثبت جهانی توس همچنان در بلاتکلیفی| رفع ترافیک سه‌راه فردوسی اولویت مدیریت شهری است رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: پروژه باغ‌راه شاهنامه چهره توس را دگرگون خواهد کرد پژمان‌فر: امروز فرزندان ما اسطوره‌های دیگری انتخاب می‌کنند، چون ظرفیت‌های خود را معرفی نکردیم انجام بازدید دوره ای از وسایل بازی کودکان در بوستان های مشهد شهرداری مشهد پیشگام در خدمات آبرسانی به مواکب در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ شهردار مشهد مقدس: هزینه‌های زیادی در حوزه توس و بولوار شاهنامه توسط مدیریت شهری صرف شده است | طرح تفصیلی توس دغدغه ۱۲ساله مردم به شمار می‌رود + فیلم معاون عمران شهرداری مشهد: باید ۷ پل دیگر بر روی بزرگراه پیامبراعظم(ص) ساخته شود شهردار منطقه ۱۲ مشهد: پیگیر طرح تفصیلی شاهنامه هستیم آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهم‌سطح سه‌راه فردوسی مشهد (۹ شهریور ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۹ شهریور ۱۴۰۴) مدیر عالی حرم مطهر رضوی: خدمات شهرداری در دهه آخر صفر امسال، روان‌تر، متنوع‌تر و بهتر از سال‌های گذشته بود + فیلم دیدار شهردار مشهد با مدیر عالی حرم مطهر رضوی | قلندرشریف: فاز نخست خط ۳ متروی مشهد رهاورد همکاری آستان قدس رضوی با مدیریت شهری بود + فیلم مزین شدن ۵۰ قاب مفاخر شهری مشهد به تصاویر شهدای ترور آغاز عملیات اجرایی پل چپگرد غیرهمسطح سه راه فردوسی و افتتاح ۴۷ پروژه عمرانی منطقه ۱۲ مشهد
سرخط خبرها

دیدار دانشجویان با استاندار خراسان رضوی برگزار شد | ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی در حال پیگیری است + فیلم

  • کد خبر: ۱۹۹۲۸۶
  • ۱۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۱۴
دیدار دانشجویان با استاندار خراسان رضوی برگزار شد | ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی در حال پیگیری است + فیلم
استاندار خراسان رضوی گفت: ۱۰۰۰واحد خوابگاه متاهلی در مرکز و ۶۰۰ واحد هم در دانشگاه علوم پزشکی پیش‌بینی ساخت شده است و پیگیری ها و کارها درحال انجام است.

به گزارش شهرآرانیوز، یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان رضوی در جمع صمیمی دانشجویان مشهدی گفت: دانشجویان درباره موضوعات شورای شهر مشهد سوال کردند. شورا براساس رای مردم شکل گرفته است، تعلیق و رفع تعلیق براساس رای قضایی بوده و نباید دخالتی در این موارد صورت پذیرد. آنچه در این رابطه (تعلیق و رفع تعلیق) هم مبنای عمل است قانون، اسناد و آرای قضایی است.

وی افزود: واژه‌سازی‌هایی مثل نئوانقلابی یا چیزهای مشابه این برای برچسب زدن به افراد را ترویج نکنیم. ما دو جریان انقلابی و ضدانقلابی می‌شناسیم و دسته بندی کردن افراد برای تفرق درست نیست.

نظری گفت: از تشکل‌های دانشجویی و علمی حمایت می‌کنیم و نقش آفرینی آنان در موضوعات سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای ما از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

ساخت خوابگاه‌های متاهلی دانشجویی، تامین زمین برای نهضت ملی مسکن و ساخت آنان در حال پیگیری است

استاندار خراسان رضوی گفت: در زمینه نهضت ملی مسکن، مقدماتی مانند تامین زمین، تسهیلات، موضوعات نظام مهندسی و... نیاز است. حدود ۸۰ درصد تامین زمین انجام شده است و سایر اقدامات در حال انجام است.

وی گفت: درباره روستاها سوال شد بدانید روستا به چند دلیل در اولویت ما قرار دارد. در طرح تحول روستایی ۱۴ محور را پیگیری می‌کنیم و از جمله به دنبال تامین مسکن و اشتغال در این طرح هستیم. تعداد ۱۱۱۳ طرح هادی روستاها بازنگری شد. این طرح موجب حل برخی مشکلات ساخت مسکن در روستاها شد.

یعقوبعلی نظری در این دیدار اضافه کرد: درباره خوابگاه متاهلی پرسیدند و باید بگویم که ۱۰۰۰واحد خوابگاه متاهلی در مرکز و ۶۰۰ واحد هم در دانشگاه علوم پزشکی پیش‌بینی ساخت شده است و پیگیری ها و کارها درحال انجام است ولی در عین حال برای همه اقشار در طرح نهضت ملی مسکن پیش بینی تسهیلات خانه دارشدن شده است.

از دغدغه تحول در حاشیه شهر تا هویت معنوی مشهد مقدس

استاندار خراسان رضوی گفت: در ارتباط با انتخابات مجلس پیش‌بینی‌ها نشان از حضور نسبی خوب مردم استان دارد. ما بسیار امیدوار هستیم و باید برای مشارکت بیشتر هم فعالیت کنیم.

وی افزود: از همان ابتدا درباره حاشیه شهر نگاه تحولی را غالب کردیم. درباره زیرساخت ها و مسائل روبنایی کارهای متعددی در حال انجام است. به عنوان نمونه باید اشاره کنم بیمارستان بزرگی در شهرک شهید رجایی در حال ساخت است، پارک ۷۳ هکتاری یا سایر خدمات از این دست در حال پیگیری است. اما اصلاح معابر در حاشیه شهر مشهد تاثیر زیادی در چهره این منطقه خواهد داشت، این کار دشواری‌های مختلفی دارد اما در برنامه #طرح_تحول_حاشیه_شهر_مشهد قرار دارد.

استاندار خراسان رضوی گفت: هویت معنوی مشهدالرضا (علیه السلام) اقتضائاتی را دارد. مسئولین هنر و هنرمندان را در این شهر ارج می‌گذارند، اما اگر حاشیه ای در برخی اجراهای هنری وجود دارد باید توسط خود هنرمندان تدبیر شود. براساس اعلامی که شده است مشهد رتبه اول کشوری در تماشای فیلم در سینماها را دارد.

انتقاد یک دانشجو نسبت به هویت مشهد و شهرسازی

نماینده دانشجویان از مسئولان می‌خواهد دانشگاه را با مسائل جدی روبرو کنند

سوالات یک بانوی دانشجو از استاندار

مهم‌ترین مسئله دانشجو، مسئله رفاهی و صنفی است

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->