کتاب‌های کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، همچنان در صدر علاقه‌مندی کودکان جشنواره لوتوس؛ صحنه رقابت فیلم‌ها و سریال‌های شاخص سال امین حیایی با شمایل مجری به نمایش خانگی می‌آید پیمان معادی با «بالاتر از سیاهی» به سینماها می‌آید سریال‌های قدیمی، ناجی صدا و سیما شدند مشارکت گسترده عکاسان در جشنواره سینماحقیقت | ۱۶۰۶ قطعه عکس به دبیرخانه مسابقه «از قاب تا روایت» رسید تیزر فیلم «تارزان» جعلی ازآب در آمد! «هم‌خوان»؛ گامی تازه در مسیر عدالت فرهنگی و ترویج مطالعه بازگشت سید علی صالحی، با دفتر شعری تازه رونق دوباره صحنه موسیقی پس از رکود کرونایی تلویزیون به سراغ چهره‌های ماندگار می‌رود | برنامه‌ریزی برای چند سریال فاخر تام یورک: تا زمانی که نتانیاهو در قدرت است، در اسرائیل اجرا نمی‌کنم مناسبت‌ها و تقویم فرهنگی‌هنری امروز (سه‌شنبه، ۶ آبان ۱۴۰۴) اکران مستند «روبرتو روسلینی؛ بیش از یک زندگی» در جشنواره رم حضور ۲ فیلم ایرانی در جشنواره کوتاه استانبول اعضای هیئت انتخاب جشنواره فیلم «آوای صلح» را بشناسید آغاز فعالیت رسمی دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر | نمایش «ویژه بانوان نیست» روی صحنه می‌رود پویانمایی، هنری برای انتقال فرهنگ به نسل آینده | گزارشی از راه اندازی «کارخانه نوآوری پویانمایی و فناوری وابسته» در مشهد شعر در خط مقدم | شاعران چگونه با نشان‌دادن واکنش سریع نقش خود را در اتفاقات مختلف ادا می‌کنند؟
سرخط خبرها

«منطقه مورد علاقه» بهترین فیلم سال به انتخاب منتقدان لس‌آنجلس شد

  • کد خبر: ۱۹۹۵۳۴
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۸
«منطقه مورد علاقه» بهترین فیلم سال به انتخاب منتقدان لس‌آنجلس شد
انجمن منتقدان فیلم لس آنجلس، «منطقه مورد علاقه» ساخته «جاناتان گلیزر» را به عنوان بهترین فیلم سال ۲۰۲۳ انتخاب کردند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ انجمن منتقدان فیلم لس‌آنجلس نیز همانند دیگر نهادهای سینمایی برگزیدگان سال سینما را معرفی کردند و فیلم «منطقه مورد علاقه» ساخته «جاناتان گلیزر» را به عنوان بهترین فیلم انتخاب کردند و «اوپنهایمر» به کارگردانی «کریستوفر نولان» در رتبه دوم جای گرفت.

سال گذشته، این انجمن دو فیلم را برای برترین جایزه سال خود انتخاب کرد: «همه چیز همه جا همه به یکباره» و «تار» که فیلم اول برنده بهترین فیلم در نود و پنجمین دوره جوایز اسکار در ماه مارس شد.

«جاناتان گلیزر» برای فیلم «منطقه مورد علاقه» بهترین کارگردان نام گرفت و «یورگس لانیتموس» هم برای فیلم «بیچارگان»در رتبه دوم بهترین کارگردانی قرار گرفت.

در شاخه بهترین بازیگر نقش اصلی هم «سندرا هولر» برای فیلم «منطقه مورد علاقه» و «اما استون» برای فیلم «بیچارگان» به صورت مشترک برگزیده شدند و جایزه بهترین بازیگر نقش مکمل هم به صورت مشترک به «راشل مک‌آدام» برای فیلم «خدا آنجایی؟ منم مارگرت» و «داوین جوی رندالف» برای بازی در فیلم «جاماندگان» رسید.

انجمن منتقدان لس‌آنجلس فیلم فرانسوی «آناتومی یک سقوط» ساخته «ژوستین تریه» را نیز به عنوان بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان سال انتخاب کردند.

این انجمن در سال ۱۹۷۵ تأسیس شد و متشکل از منتقدانی است که در لس آنجلس در سازمان‌های رسانه‌های چاپی و الکترونیکی مانند روزنامه‌های روزانه و هفتگی، مجلات و نشریات عمومی آنلاین کار می‌کنند.

مراسم اعطای جوایز برگزیدگان جوایزانجمن منتقدان لس آنجلس روز ۱۴ ژانویه ۲۰۲۴ برگزار می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->