آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴) فروش مکمل سوخت در جایگاه‌ها ممنوع شد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) | بازار خودرو در مسیر جهش قرار گرفت؟ بررسی قیمت آیفون‌های پرفروش در مشهد (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) قیمت کارخانه محصولات مدیران خودرو ویژه خرداد ۱۴۰۴ اعلام شد میادین تره‌بار مشهد، فردا (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) تعطیل است
سرخط خبرها

وزیر صمت: ارز واردات خودرو تأمین شد

  • کد خبر: ۱۹۹۶۱۱
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۳۶
وزیر صمت: ارز واردات خودرو تأمین شد
وزیر صمت درباره واردات خودرو‌های دست‌دوم گفت: آیین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم در دولت مصوب شده است و هیئت دولت هم باید آن را ابلاغ کند و ابلاغ‌کننده وزارت صمت نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس علی‌آبادی در حاشیه مراسم پنجاهمین سالگرد تأسیس صندوق ضمانت صادرات ایران در جمع خبرنگاران، گفت: با توجه به حجم و ظرفیت اقتصاد کشور، باید ظرفیت صندوق ضمانت صادرات چند برابر شود. در گام اول سرمایه صندوق باید بیش از دو میلیارد دلار و در آینده بیش از این رقم باشد.

وی با بیان اینکه یکی از اهداف صنعت، استفاده از روش‌های متداول و غیرمتداول برای تأمین امنیت تجارت است، در پاسخ به سؤالی درباره اختلال در سامانه جامع تجارت، گفت: این جنس مشکلات فنی مرتب پیش می‌آید و حل می‌شود.

وزیر صنعت درباره واردات خودرو‌های دست‌دوم نیز گفت: آئین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم در دولت مصوب شده است و هیئت دولت هم باید آن را ابلاغ کند و ابلاغ‌کننده وزارت صمت نیست.

عباس علی‌آبادی وزیر صمت در آخرین روز مهرماه نیز خبر از به تصویب رسیدن آئین‌نامه واردات خودرو‌های دست‌دوم خارجی در هیئت وزیران داده و گفته بود: دفتر دولت باید به‌زودی این آئین‌نامه را ابلاغ کند تا مردم نیز به خواسته خود برسند.

علی‌آبادی در خصوص چالش‌های تأمین ارز واردات خودرو|براز کرد: ارز در تجارت و فعالیت اقتصادی ابزاری است که بین ساختار‌های اقتصادی مختلف کارکرد دارد و روی همه چیز هم اثر دارد. در موضوع تأمین ارز نگرانی دولت این است که با یک اقدام نسنجیده، اقتصاد کشور دچار تأثیر و معیشت مردم با تغییر نرخ ارز دچار خطر شود، بنابراین دولت با احتیاط عمل می‌کند.

به‌گفته وی، در حوزه واردات خودرو برنامه‌ریزی انجام شده است و نگرانی از اینکه هیچ بخشی از اقتصاد دچار آسیب شود وجود ندارد، همچنین ارز همه مواردی که در مورد خودروی برقی اعلام شده، تأمین شده است.

وزیر صمت با بیان اینکه واردات در حوزه خودرو برای رفع ناترازی انجام می‌شود، تصریح کرد: ابعاد ناترازی در حوزه خودرو با سایر کالا‌ها متفاوت است، در برخی کالا‌ها مانند گندم، داشتن یک کیفیت قابل قبول کافی است، اما در مورد خودرو تنوع رنگ، مدل، تکنولوژی و ... وجود دارد که همه می‌توانند ناترازی ایجاد کنند، تا زمانی که ناترازی در این حوزه‌ها وجود داشته باشد، واردات را مناسب می‌دانیم و برای رفع ناترازی‌ها برنامه‌ریزی می‌کنیم، همچنین سعی می‌کنیم با وضع تعرفه، رقابت سودمند و مناسبی که به‌نفع ظرفیت ملی باشد ایجاد کنیم.

وزیر صمت با اعلام اینکه "در حال برنامه‌ریزی برای اتصال شرکت‌های دانش‌بنیان به شرکت‌های بزرگ هستیم"، گفت: سرمایه فعلی صندوق ضمانت صادرات کافی نیست و هدف‌گذاری شده است این سرمایه با افزایش ۱۰ برابری به دو میلیارد دلار برسد.

وی با تأکید بر اینکه بازار جذاب تولید به‌دنبال دارد، اظهار کرد: نظارت و رقابت کنترل‌گر است که با از میان برداشتن انحصارات بازار در رقابت کامل قرار می‌گیرد و شرایط قابل توجه می‌شود. تولید، دانش‌بنیان و صادرات‌محور سه شعاری است که در دستور کار قرار دارد. تجارت و صنعت کنار یکدیگر فضایی برای رونق اقتصادی به وجود می‌آورند که با توجه به تحولات کنونی نیاز توسعه تجارت کشور است.

علی‌آبادی با بیان اینکه از دیگر نکات مهم در توسعه صادرات اتصال شرکت‌های بزرگ و کوچک به یکدیگر است، گفت: اکنون با برگزاری رویداد‌های ماهانه، شرکت‌های صنعتی کوچک را به شرکت‌های بزرگ پیوند می‌دهیم و به‌زودی نیز رقم قابل‌توجهی قرارداد برای حل مسائل روز کشور امضا خواهد شد.

به‌گفته این مقام مسئول در دهه‌های گذشته، سرانجام فعالیت‌های سرمایه‌های انسانی در دانشگاه‌های کشور با توانمندی‌های بسیار، خلق محصول برای ایران نبود، اما با پیگیری‌های انجام‌شده همکاری‌هایی طراحی شده است تا سود سرمایه‌های انسانی به‌نفع کشور باشد که با پیوستن این افراد به شرکت‌های بزرگ ممکن می‌شود.

علی‌آبادی با ابراز اینکه صندوق ضمانت وسیله‌ای برای تأمین امنیت تجارت است، تصریح کرد: پیش از این امنیت به‌معنای حفاظت فیزیکی بود و صندوق ضمانت صادرات می‌تواند با مشارکت امنیت مالی ایجاد کند.

وی همچنین با بیان اینکه برقراری ارتباط با کشور‌های هدف از سوی صندوق ضمانت صادرات راهی برای توسعه تجارت است، گفت: با فراهم کردن شرایط در زمینه کاهش تعرفه‌ها، پیدا کردن مسیر‌های خلاف محدودیت‌های تجاری و استفاده از مزایای صندوق ضمانت صادرات می‌توان توسعه تجارت را رقم زد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->