وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ درباره مذاکرات با ایران پزشکیان در بازدید از نمایشگاه کتاب: مردم باید حق انتخاب آزاد کتاب را داشته باشند اعلام آمادگی قالیباف برای هرگونه تسهیلگری در توسعه روابط با اندونزی پزشکیان از نمایشگاه کتاب تهران بازدید کرد+ عکس پزشکیان: برای عبور از چالش‌های اقتصادی باید به مردم اعتماد کرد وزیر کشور: اولویت ما بازگشت اتباع غیرمجاز به کشورشان است ادعای وزیر خارجه آمریکا درباره برنامه هسته‌ای ایران زیاده خواهی دوباره ترامپ | آمریکا می‌تواند غزه را به منطقه آزاد تبدیل کند! وزیر امور خارجه آمریکا بر رفع تحریم‌های سوریه تأکید کرد پزشکیان: اگر مردم را در تصمیم‌گیری‌ها مشارکت می‌دادیم، مشکلات فعلی به وجود نمی‌آمد امضای تفاهم‌نامه همکاری میان استانداری خراسان رضوی و انجمن آثار و مفاخر فرهنگی عراقچی: از اصول هسته‌ای خود عقب‌نشینی نمی‌کنیم فرماندار مشهد: فردوسی، عامل همبستگی اجتماعی ایرانیان است معاون راهبردی رئیس‌جمهور: اگر اعتقاد، فرهنگ و ادب می‌خواهیم باید به شاهنامه فردوسی بازگردیم بهادری جهرمی: بازگشت سرمایه اجتماعی و اعتماد عمومی بزرگ‌ترین دستاورد شهید رئیسی بود رئیس جمهور: به مذاکره اعتقاد دارم اما از اصول، عزت، ارزش‌ها و منافع کشور کوتاه نخواهیم آمد وعده وزیر نیرو، ناترازی انرژی به‌زودی رفع خواهد شد از بامداد امروز، ۸۲ فلسطینی در غزه به شهادت رسیدند | یک خبرنگار دیگر هم شهید شد (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه | تاکید بر اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ در غزه

  • کد خبر: ۱۹۹۶۹۵
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۲۳:۵۷
گفت‌وگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و ترکیه | تاکید بر اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ در غزه
وزیران خارجه ایران و ترکیه بر لزوم تداوم و توسعه رایزنی‌ها و تلاش‌های دیپلماتیک در عرصه منطقه‌ای و بین‌المللی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پذیرش آتش بس و توقف جنگ در غزه تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان و هاکان فیدان وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و جمهوری ترکیه دوشنبه شب در گفت وگوی تلفنی درباره برخی موضوعات در دستور کار روابط دوجانبه و منطقه ای بویژه تداوم جنایات صهیونیست ها علیه مردم فلسطین در غزه و کرانه غربی تبادل نظر و رایزنی کردند.

امیرعبداللهیان در این تماس بر اهمیت تعمیق و توسعه بیش از پیش روابط دوجانبه ایران و ترکیه و نیز اهمیت دیدار آتی رؤسای جمهور دو کشور تاکید کرد.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی تمام عیار آمریکا از رژیم صهیونیستی را موجب ادامه جنایات صهیونیست ها علیه ساکنان غزه و کرانه غربی فلسطین دانست و بر لزوم تلاش حداکثری برای توقف این جنایات و توقف نسل کشی در باریکه غزه از طریق ابتکار عمل ها و تلاش های دیپلماتیک و همچنین امدادرسانی فوری به فلسطینیان و تسکین آلام آنان تاکید کرد.

هاکان فیدان وزیر امور خارجه ترکیه نیز با اشاره به برگزاری هشتمین نشست عالیرتبه میان ایران و ترکیه در آینده ای نزدیک و با تقدیر از تلاش های دیپلماتیک کشورمان بمنظور برقراری آتش بس در جنگ علیه غزه، فلسطین را موضوع محوری کنونی جهان اسلام برشمرد.

وزرای امور خارجه ایران و ترکیه همچنین در این گفت گوی تلفنی بر لزوم تداوم و توسعه رایزنی ها و تلاش های دیپلماتیک در عرصه منطقه ای و بین المللی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی برای پذیرش آتش بس و توقف جنگ در غزه تاکید کردند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->