مردم از نبود پزشکان متخصص سلامت در برخی از درمانگاه های مشهد گلایه دارند | درمانگاه های خالی از متخصص! آغاز فاز صفر اجرای برنامه پزشکی خانواده در ۴ شهرستان | هدف‌گذاری پوشش یکپارچه شهر و روستا واکسیناسیون ۶۰ هزار قلاده سگ صاحبدار علیه هاری در خراسان رضوی صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش ۱۰ درجه‌ای دما (۷ آبان ۱۴۰۴) ایران در آستانه سالمندی جمعیت و چالش بزرگ نظام بیمه‌ای صدور هشدار هواشناسی سطح نارنجی در پی پیش‌بینی تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های آینده (۷ آبان ۱۴۰۴) چرا فشار خون در فصل سرد بالا می‌رود؟ ادعای معاون وزیر آموزش و پرورش: اجباری‌شدن پیش‌دبستانی، آمار تکرار پایه را کاهش می‌دهد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۷ آبان ۱۴۰۴) | احتمال رگبار‌های پراکنده باران در برخی نقاط استان، از فردا معاون وزیر آموزش و پرورش خبر داد: افزایش شمار هنرستان‌های دخترانه عشایر | دوره‌های تربیت معلم همچنان ادامه دارد تکالیف وزارت علوم در حوزه حمایت از هوش مصنوعی مشخص شد نتایج متقاضیان رشته‌های بورسیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد (۷ آبان ۱۴۰۴) نقش والدین در استفاده صحیح فرزندان از گوشی‌های همراه چیست؟ | نشانه‌های اعتیاد به اینترنت در نوجوانان + راهکار‌ها ۸۳۰ تن انواع فرآورده خام دامی غیربهداشتی در خراسان رضوی توقیف شد (۷ آبان ۱۴۰۴) هشدار درباره تخلفات مالی در بیمارستان‌ها | پورسانت‌گیری و درآمدهای صوری در مراکز درمانی باید متوقف شود مأموریت موفق اورژانس ۱۱۵ فریمان در تسهیل زایمان مادر باردار داخل آمبولانس (۷ آبان ۱۴۰۴) چطور یک آلرژی خطرناک در کودکان را کاهش دهیم؟ دارو‌های امپرازول و پنتوپرازول را خودسرانه مصرف نکنید کشف ۱۲ تن برنج ایرانی احتکارشده در یکی از شهرستان‌های خراسان رضوی (۷ آبان ۱۴۰۴) خودمراقبتی، کلید سالمندی سالم و پویاست معاون پلیس آگاهی فراجا: از اردیبهشت تاکنون، بیش از ۶ هزار و ۳۰۰ حساب بانکی کلاهبرداران مسدود شده است (۷ آبان ۱۴۰۴) درخواست وزیر آموزش و پرورش از اعضای مجلس برای رفع مشکلات تبدیل وضعیت معلمان جریمه ۵۹۰ میلیارد ریالی یک شرکت تجاری در مشهد + جزئیات سارق، موبایل دزدی را به کلانتری خواجه ربیع مشهد فرستاد! معاون وزیر آموزش و پرورش هشدار داد: برخورد جدی با هرگونه هنجارشکنی در مدارس غیردولتی اجرای طرح هوشمندسازی بیمارستان‌های کشور از مشهد | اسناد کاغذی بیمه سلامت حذف می‌شود ۴ ماسک خانگی برای درمان خشکی پوست در پاییز افزودن سبزیجات و کنجد به نان ممنوع شد خطرناک‌ترین روش نگهداری سیر که می‌تواند مرگبار باشد!
سرخط خبرها

اضافه شدن عنوان مجرمانه ممانعت از اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در سامانه قضایی پس از ۸سال

  • کد خبر: ۱۹۹۸۲۹
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۶
اضافه شدن عنوان مجرمانه ممانعت از اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در سامانه قضایی پس از ۸سال
مدیر نیرو‌های مسلح و قوه قضاییه ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی گفت: عنوان مجرمانه ممانعت از اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر در سامانه‌های قضایی اضافه شد.

به گزارش شهرآرانیوز، عباس تعدادی با اشاره به ماده ۹ قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر اظهار کرد: این قانون در سال ۹۴ برای اولین‌بار در نظام قضایی کشور، راجع به ممانعت از اجرای امر به‌معروف و نهی‌ازمنکر جرم‌انگاری شده است.

تعدادی افزود: متأسفانه پس از گذشت قریب به ۸ سال از تصویب قانون، در هیچ‌کدام از سامانه‌های قضایی عنوان مجرمانه با این موضوع وجود نداشت و در صورت اعلام شکایت و طرح آن نزد مراجع قضایی باید از عناوین مجرمانه مشابه و کاملاً بی‌ارتباط با موضوع امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر استفاده می‌شد.

وی در ادامه بیان کرد: در مراجعات حضوری و لوایح بعدی توضیح داده می‌شد که به‌خاطر عدم وجود چنین عنوان مجرمانه‌ای به‌اجبار از عناوین مجرمانه دیگر استفاده شده است.

تعدادی با اعلام این خبر که باتوجه‌ به پیگیری‌های اداره کل امور حقوقی و با رایزنی‌های انجام شده با قوه قضاییه این مشکل رفع شده است توضیح داد: عنوان مجرمانه ممانعت از اجرای امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر به عناوین مجرمانه در سامانه‌های قضایی اضافه شده است.

مدیر نیرو‌های مسلح و قوه قضاییه ستاد امربه‌معروف و نهی‌ازمنکر خراسان رضوی خاطرنشان کرد: طبق ابلاغ اداره کل امور حقوقی اکنون برای طرح شکایت راجع به موضوع ماده ۹ قانون در سامانه الکترونیکی قضایی (عدل ایران) باید از عنوان دقیق آن استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->