سخنگوی نیروهای مسلح یمن: فرودگاه بن گوریون را با موشک بالستیک فراصوت هدف قرار دادیم حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی | پرواز‌ها در فرودگاه بین‌المللی بن‌گوریون به حالت تعلیق درآمده‌اند ایران در حال بررسی درخواست اروپا برای ازسرگیری مذاکرات است ادارات ۶ شهر خوزستان فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) دورکار شدند آمادگی کامل مرز خسروی برای اربعین ۱۴۰۴ سفر رئیس موساد به واشنگتن؛ اسرائیل دست به دامن آمریکا شد عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: وزارت اقتصاد بر شرکت‌ها بورسی باید نظارت جدی داشته باشد دولت آلمان خواستار همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شد خودکشی ۱۸ نظامی اسرائیلی از ابتدای سال ۲۰۲۵ سازمان ملل: در مذاکرات هسته‌ای ایران و کشور‌های اروپایی دخالت نمی‌کنیم نرخ کرایه از مرز بین‌المللی شلمچه تا عتبات عالیات چقدر است؟ ۳ کشته در انفجار در یک مرکز نظامی آمریکا تماس تلفنی پوتین و اردوغان درباره تحولات سوریه نورمن: پیشنهاد تمدید ضرب‌الاجل فعال‌سازی مکانیسم ماشه مطرح شده است ردپای کولبران در ورود تجهیزات جاسوسی اسرائیل به ایران احتمال برگزاری مذاکرات جدید هسته‌ای میان ایران و اروپا در هفته آتی سخنگوی وزارت امور خارجه: با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم
سرخط خبرها

بحران در روابط بایدن و نتانیاهو در راه است

  • کد خبر: ۱۹۹۹۰۳
  • ۲۱ آذر ۱۴۰۲ - ۲۲:۵۸
بحران در روابط بایدن و نتانیاهو در راه است
رسانه‌های اسراییلی اعلام کردند که اظهارات بایدن اختلاف بین او و نتانیاهو را آشکار کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های اسراییلی تاکید کردند که اظهارات بایدن درباره نتانیاهو قبلاً به صورت غیرعلنی در کاخ سفید بیان می‌شد اما اکنون به صورت علنی بیان شده که این اختلافات بین او و نتانیاهو را آشکار می‌سازد.

این رسانه‌ها بیان کردند که در نهایت شاهد تنش و بحران در روابط بایدن و نتانیاهو خواهیم بود.

در همین حال، روزنامه نیویورک تایمز نیز اشاره کرد که شکاف و اختلافات بین آمریکا و رژیم صهیونیستی با اظهارات اخیربایدن کاملاً علنی شد.

این روزنامه تاکید کرد که اظهارات اخیر بایدن بی‌سابقه‌ترین تغییر لحن دولت آمریکا در مورد اسراییل از آغاز جنگ در غزه در هفتم اکتبر است.

گفتنی است که بایدن در اظهاراتی خواستار تغییر کابینه نتانیاهو شده و او را تندروترین دولت تاریخ رژیم صهیونیستی خوانده و گفته با وجود اینکه نتانیاهو دوست خوب اوست، اما باید تغییر کند. جو بایدن رییس جمهور آمریکا روز سه شنبه در سخنانی اعلام کرد: نتانیاهو (نخست وزیر اشغالگران قدس) باید کابینه خود را تغییر دهد.

رییس جمهور آمریکا در این خصوص ادامه داد: تل آویو به دلیل بمباران‌های کور در حال از دست دادن حمایت‌های خود است. نتانیاهو باید کابینه خود را تقویت کرده و تغییر دهد تا راه حلی بلندمدت برای مناقشه اسراییل و فلسطین پیدا کند.

جو بایدن ادامه داد: برای آزادی بیش از ۱۰۰ اسیر ساعت‌ها با قطری‌ها و مصری‌ها صحبت کردم. امنیت یهودیان به معنای واقعی کلمه در خطر است.

وی اضافه کرد: کابینه کنونی، افراطی ترین کابینه (از زمان تأسیس این رژیم جعلی) است و راه حل دو دولتی را نمی‌خواهد. نتانیاهو نمی‌تواند در آینده به تشکیل دولت فلسطین نه بگوید.

به گزارش شبکه تلویزیونی سی ان ان، بایدن در گفتگو با حامیان مالی دموکرات‌ها در واشنگتن گفت که نخست وزیر نتانیاهو «تصمیم سختی برای اتخاذ» دارد.

رییس جمهور آمریکا گفت: این محافظه کارترین کابینه در اسراییل است. تل آویو راه حل دو دولتی را نمی‌خواهد.

از سوی دیگر، اسامه حمدان عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد که حمله رژیم صهیونیستی به غزه تمامی عناصر حیاتی غزه را هدف قرار می‌دهد.

حمدان تاکید کرد: کودکان هدف اصلی رژیم صهیونیستی هستند. غرب باید از این رژیم اعلام برائت کند. دشمن صهیونیستی در ۲ روز گذشته ۲۵ جنایت را مرتکب شده است.

وی افزود: اشغالگران تلاش می‌کنند با نمایش تصاویر جعلی و توهم‌آمیز با زیان‌های خود مقابله کنند. دشمن در تحقق هرگونه موفقیت نظامی یا سیاسی ناکام بوده است. مجدداً بر موضع ملتمان در مخالفت با نقشه کوچاندن فلسطینیان تاکید می‌کنیم.

حمدان ادامه داد: از آن دسته از برادران عربمان که در مقابله با نقشه کوچاندن ملت ما در کنار ما ایستادند تشکر می‌کنیم. اشغالگران نخواهند توانست هیچ‌یک از اسیران نزد ما را زنده آزاد کنند.

وی افزود: نتانیاهو هیچ هدفی را در غزه محقق نخواهد کرد. تاکید می‌کنیم که تنها پس از توقف حمله دشمن صهیونیست به نوار غزه مذاکره در خصوص تبادل اسیران انجام خواهد شد.

حمدان گفت: گردان‌های قسام بینی دشمن را به خاک مالیدند. رژیم صهیونیستی به پایان خود نزدیک شده است. تاکید می‌کنیم تا زمانی که ملت ما امنیت نداشته باشد اشغالگران روی امنیت را نخواهند دید.

وی افزود: بازداشت گروهی از آوارگان در مدرسه‌های آن روا جنایتی مشابه جنایت‌های نازی‌ها در حق یهودیان و نقض قانون در زندان ابوغریب است. فرانسه و اروپا باید در جانبداری از دشمن صهیونیست تجدید نظر کنند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->