دبیر کل حزب الله لبنان: هرگز مقاومت را کنار نخواهیم گذاشت رئیس پارلمان رژیم صهیونیستی: سوریه باید مانند اردن بدون توان نظامی باشد ترور نافرجام جانشین اطلاعات پلیس شهرستان سیب‌وسوران سیستان و بلوچستان رژیم صهیونیستی به مجروحیت و قطع عضو ۸۷ هزار نظامی اعتراف کرد وزیر دارایی رژیم صهیونیستی: در حال برنامه ریزی برای اخراج روزانه ۵ هزار شهروند فلسطینی غزه هستیم سرلشکر باقری: سال‌هاست که دشمنان سیاست فشار حداکثری را به کار گرفته‌اند اژه‌ای: نباید نگاه سلیقه‌ای و جناحی به قانون داشته باشیم تاکید پزشکیان بر اراده جدی دولت در پیشبرد برنامه توسعه زیرساخت‌های تولید برق خورشیدی سردار تنگسیری: در آینده نزدیک شاهد خلق دستاورد‌های پیشرفته بومی هستیم ترامپ: ترجیح من توافق با ایران است توهمات نتانیاهو بازهم تکرار شد آغاز محاکمه متهمان پشتیبانی از عاملان حملات تروریستی به حرم شاهچراغ (ع) عراقچی به طور سرزده از بخش‌های مختلف وزارت خارجه بازدید کرد استاندار خراسان رضوی: افزایش سهم اعتبارات عمرانی استان با پیگیری‌های جدی مدیران امکان پذیر می‌شود انفجار یک خودرو در تل آویو (۱۹ اسفند ۱۴۰۳) چین علیه کانادا تعرفه‌های تلافی‌جویانه اعمال می‌کند جزئیات طرح کوچاندن اهالی غزه از زبان وزیر صهیونیست منابع از تیراندازی در نزدیکی کاخ سفید خبردادند آیت الله علم‌الهدی: احتکار کالا‌های اساسی نیازمند برخورد اطلاعاتی قوی است مجلس به موضوع انتشار اوراق طلا ورود کرد انتقاد تند گزارشگر سازمان ملل از اقدامات اسرائیل در کرانه باختری اعلام وصول ۳ سؤال ملی از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در مجلس عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: نامه ادعایی ترامپ صرفاً جنگ روانی – سیاسی است | ترفند سیاسی کاخ سفید در مقابل ایران نخ‌نما شده است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: نظام اسلامی هیچگاه رفتارهای قلدرمآبانه را تأیید نخواهد کرد نتایج یک نظرسنجی؛ فرانسوی‌ها، آلمانی‌ها و انگلیسی‌ها ترامپ را دیکتاتور می‌دانند انتقاد نماینده مردم تربت‌جام در مجلس درباره نحوه اجرای قانون اعطای شناسنامه به فرزندان مادرایرانی نیک‌بین: مصوبه شورای عالی امنیت ملی در رابطه با قانون عفاف و حجاب لازم‌الاجراست حمله اسرائیل به شمال غزه باوجود آتش‌بس
سرخط خبرها

مخالفت ایرلند با کوچاندن اجباری فلسطینیان

  • کد خبر: ۲۰۴۵۲۹
  • ۱۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۱
مخالفت ایرلند با کوچاندن اجباری فلسطینیان
وزیر خارجه ایرلند روز شنبه در واکنش به اظهارات برخی از مقام‌های ارشد رژیم صهیونیستی درباره کوچاندن فلسطینیان گفت که این سخنان تحریک آمیز و غیرقابل قبول است.

به گزارش شهرآرانیوز، «میشائیل مارتین» وزیر خارجه ایرلند روز شنبه از اظهارات برخی مقامات رژیم صهیونیستی درباره کوچاندن فلسطینیان به شدت انتقاد کرد.

وی در سخنانی گفت: «اظهارات اسرائیلی‌‌ها مبنی بر اسکان مجدد فلسطینیان در خارج از غزه،‌ تحریک آمیز و کاملا غیرقابل قبول است».

بن گویر، وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی دوشنبه با اشاره به حملات همه‌جانبه این رژیم به نوار غزه گفت که این فرصتی برای تمرکز بر پروژه کوچاندن فلسطینیان و ترغیب ساکنان غزه برای مهاجرت به دیگر کشورهاست.

اسموتریچ وزیر امور مالی رژیم صهیونیستی هم روز یکشنبه در سخنانی تاکید کرد که اسرائیل باید ساکنان نوار غزه را برای مهاجرت و ترک این باریکه ترغیب کند.

علاوه بر این برخی گزارش‌ها حاکی است بنیامین نتانیاهو در جریان نشست اخیر حزب لیکود گفته که تلاش‌ها برای یافتن کشورهایی که ساکنان غزه را به عنوان پناهجو بپذیرند، در حال انجام است.

از سوی دیگر، «ولکر تارک»، کمیسر عالی حقوق بشر سازمان ملل متحد روز پنجشنبه به اظهارات دو نفر از وزیران راست‌‌گرای افراطی کابینه بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره کوچ اجباری ساکنان غزه واکنش نشان داد. 

این مقام سازمان ملل گفت که از شنیدن اظهارنظر دو نفر از وزیران کابینه اسرائیل «بسیار نگران‌» شده است. 

تارک در پیامی در شبکه اجتماعی ایکس خاطرنشان کرد که 85 درصد از ساکنان غزه به دلیل جنگ آواره شده‌اند و حق دارند که به خانه‌هایشان برگردند. 

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس در روز هفتم اکتبر (۱۵ مهرماه) در پاسخ به بیش از هفت دهه اشغال فلسطین و نزدیک به دو دهه محاصره غزه و زندان و شکنجه هزاران فلسطینی عملیات موسوم به طوفان الاقصی را آغاز کرد.

این عملیات یکی از مرگبارترین حملات علیه این رژیم بود. مبارزان حماس در چند نقطه از حصارهای مرزی به داخل اراضی اشغالی نفوذ کردند، به روستاها یورش بردند و علاوه بر کشتن رساندن شمار زیادی از اسرائیلی‌ها، شماری از آن‌ها را به اسارت گرفتند.

رژیم اسرائیل در پاسخ به این عملیات، حملات سنگینی را علیه غزه آغاز کرد و این منطقه را تحت محاصره کامل قرار داد. بیش از ۲۲ هزار فلسطینی که اکثر آنها زن و کودک هستند تاکنون در این حملات به شهادت رسیده‌اند.

اسرائیل هدف جنگی خود از این عملیات را نابود کردن جنبش مقاومت اسلامی فلسطین، حماس، اعلام کرده است. این در حالی است که بسیاری از تحلیلگران و کارشناسان حتی در داخل فلسطین اشغالی این هدف را غیرواقع‌بینانه و غیرقابل دستیابی می‌دانند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->