فرانسه: نیروی امنیتی بین المللی برای حمایت از صلح غزه تشکیل می‌شود آمریکا ۹۳ شخصیت حقیقی و حقوقی مرتبط با ایران را تحریم کرد ادعای رسانه‌های افغانستان: ارتش پاکستان مسئولیت حمله امشب به کابل را بر عهده گرفت حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد
سرخط خبرها

چین از آمریکا خواست در انتخابات تایوان دخالت نکند

  • کد خبر: ۱۹۹۹۵۸
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۰:۴۶
چین از آمریکا خواست در انتخابات تایوان دخالت نکند
سخنگوی دفتر امور تایوان در شورای کشور چین امروز (چهارشنبه) گفت، آمریکا باید از دخالت در انتخابات ریاست جمهوری تایوان که ژانویه سال آتی میلادی برگزار می‌شود، اجتناب کند.

به گزارش شهرآرانیوز، تایوان ۱۳ ژانویه سال ۲۰۲۴ انتخابات ریاست جمهوری برگزار می‌کند. در آوریل ۲۰۲۳، حزب حاکم تایوان کاندیدای خود را "لای چینگ-ته" اعلام کرد.

به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، تسای اینگ ون، رئیس جمهوری کنونی تایوان دیگر واجد شرایط کاندیدا شدن در این انتخابات نیست، چون تاکنون دو بار سمت ریاست جمهوری را داشته است.

"ژو فنگلیان"، سخنگوی دفتر امور تایوان در شورای کشور چین درباره این انتخابات گفت: انتخابات در این جزیره مربوط به امور داخلی چین است و مداخله در آن توسط نیرو‌های خارجی غیرقابل قبول است.

وی افزود، واشنگتن در جریان نشست عالی رتبه چین و آمریکا در سانفرانسیسکو که نوامبر ۲۰۲۳ برگزار شد، تعهدات سیاسی جدی را به پکن درباره تایوان ارائه کرد و جو بایدن، رئیس جمهوری آمریکا به صورت ضمنی گفت که از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند.

این مقام دیپلماتیک همچنین خاطرنشان کرد: آمریکا باید به وعده‌ها و تعهداتش کاملا پایبند باشد، از ارسال سیگنال‌های نادرست به نیرو‌های حامی استقلال تایوان امتناع کند و در انتخابات این جزیره مداخله نکند.

در این میان، مدیر موسسه آمریکایی در تایوان نیز پیشتر گفته بود که این جزیره با حملات سایبری جدی روبروست که احتمالا تلاشی برای از بین بردن سیستم دموکراتیک آن است و دولت پکن را به تلاش برای مداخله در انتخابات ۲۰۲۴ ریاست جمهوری در این جزیره متهم کرد.

تایوان از ۱۹۴۹ مستقل از چین اداره می‌شود، اما پکن این جزیره را بخشی از خود می‌داند و گفته که اگر لازم باشد با استفاده از زور، آن را تحت کنترل خود در خواهد آورد. پکن همچنین مخالف هرگونه تماس‌های خارجی با تایپه است و می‌گوید، حق حاکمیت چین بر این جزیره غیرقابل مناقشه است.

جدیدترین تشدید تنش در اطراف تایوان در ماه آوریل پس از دیدار تسای اینگ ون، رئیس جمهوری تایوان با کوین مک کارتی، رئیس وقت مجلس نمایندگان آمریکا در ایالات متحده رخ داد. پکن با آغاز رزمایش‌های نظامی سه روزه در نزدیکی جزیره پاسخ داد و آن را هشداری به جدایی‌طلبان تایوانی و قدرت‌های خارجی خواند.

در ماه اوت و سپتامبر نیز نیرو‌های مسلح تایوان از مشاهده چندین گشت دریایی و هوایی چینی در مجاورت جزیره خبر دادند. در ۱۸ سپتامبر، وزارت دفاع تایوان رکورد ۱۰۳ هواپیمای چینی را در نزدیکی جزیره در یک روز گزارش کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->