تاکید استاندار خراسان رضوی بر میزبانی شایسته از زائران دهه پایانی صفر رئیس ستاد کل نیروهای مسلح از سازمان بسیج مستضعفین بازدید کرد رهبر انقلاب: هربار به تابلوی عصر عاشورا فرشچیان نگاه کرده‌ام، گریه کرده‌ام آیت‌الله علم‌الهدی: نصب پنل خورشیدی برای مراکز پرمصرف ضروری است | اولویت با تامین برق ضروریات مردم است نه مراکز تفریحی پر مصرف موافقت رئیس‌جمهور با تفویض تمام اختیارات برای رفع ناترازی انرژی در خراسان رضوی شمار تلفات تروریست‌ها در درگیری با ارتش پاکستان به ۴۷ کشته رسید (۱۸ مرداد ۱۴۰۴) دستور قوه قضاییه به دادگستری استان‌های مرزی برای فراهم‌کردن تسهیلات به زائران سردار رادان: استفاده از گذرنامه غیر در مرز پیگرد قانونی دارد ویدئو | توضیحات سخنگوی قوه‌قضائیه از آخرین وضعیت پرونده حادثه تروریستی دادگستری زاهدان زنگنه: آنچه در پشت‌پرده مذاکرات در جریان است، کاملاً به‌نفع ایران است مهاجرانی: مسئولان از سؤالات خبرنگاران فرار نکنند لایحه مبارزه با قاچاق انسان و اعضای بدن در کمیسیون قضایی مجلس تصویب شد روزنامه سعودی الریاض: اسرائیل نمی‌تواند به اهداف خود در جنگ غزه دست یابد مذاکرات ترامپ-پوتین و طرحی برای برقراری آتش‌بس میان مسکو-کی‌یف بیانیه وزارت خارجه در خصوص تحولات منطقه قفقاز | ابراز نگرانی از هرگونه مداخله خارجی در نزدیکی مرزهای مشترک با ایران جریمه یک میلیارد دلاری دانشگاه کالیفرنیا بابت حمایت از غزه رئیس کمیسیون قضایی مجلس: خلاء قانونی در بکارگیری سلاح توسط محیط بانان به پایان می‌رسد استاندار خراسان رضوی مطرح کرد: احتمال انتقال آب به مشهد از خارج حوزه برای تامین نیاز شهروندان ردپای سلاح‌های شکارچیان متخلف در اغتشاشات| اصلاح قانون حمل سلاح محیط‌بانان در دستور کار مجلس است محمد رعد: تحویل سلاح یعنی خودکشی برای لبنان| شرافتمان را نمی‌فروشیم پزشکیان: در دنیا برخی از خود فروخته‌ها اخبار را بر اساس نیت‌های شوم استعمارگران و متجاوزان مدیریت می‌کنند ارتش پاکستان: ۳۳ تروریست را در خط مرزی با افغانستان کشتیم نتانیاهو تعلیق صادرات سلاح و تجهیزات نظامی به اسرائیل از سوی آلمان را پاداشی برای حماس دانست سندرز: در جنگ غزه بایدن خطا کرد و ترامپ این اشتباه را بدتر ادامه داد آلاسکا میزبان ترامپ و پوتین مواضع مشترک وزرای خارجه ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه آنکارا از توافق صلح ارمنستان و جمهوری آذربایجان ابراز رضایت کرد
سرخط خبرها

آیت‌الله رئیسی در حاشیه مراسم درختکاری: بسیاری از اراضی ملی را به بیت‌المال برگرداندیم+ویدئو

  • کد خبر: ۲۰۰۰۹
  • ۱۵ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۲
آیت‌الله رئیسی در حاشیه مراسم درختکاری:
بسیاری از اراضی ملی را به بیت‌المال برگرداندیم+ویدئو
رئیس قوه قضاییه با بیان این‌که بسیاری از اراضی ملی از زمین‌خواران پس گرفته و به بیت‌المال بازگردانده شده، تاکید کرد: دستگاه قضایی در آینده نیز این مسیر را قاطعانه ادامه می‌دهد.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی پس از کاشت نهال به‌مناسبت روز درختکاری، در خصوص تاثیر این کار در افزایش امید و نشاط در جامعه اظهار داشت: حرکت رهبر معظم انقلاب در کاشت درخت برای همه مسئولان و مردم یک درس و حرکتی ماندگار در جهت حفظ محیط زیست، فضای سبز و هوای خوب برای کشور است.

رئیس قوه قضاییه با بیان اینکه زمین و آب و هوای خوب از حقوق عامه است، تصریح کرد: حفظ زمین، حفظ آب، حفظ محیط زیست و هوای سالم جزو حقوق عمومی و برای همه ما وظیفه است.

برخورد قاطع با دست اندازان به حقوق عامه

آیت‌الله رئیسی، دست‌اندازی به زمین و استفاده غیرمجاز از آب و آلوده کردن محیط زیست و هوا را امری ناپسند دانست و متذکر شد: همانگونه که از اولین روز‌های حضورم در دستگاه قضا اعلام کردم مصمم هستیم با هرگونه دست‌اندازی به حقوق مردم قاطعانه برخورد کنیم و امروز به مردم عزیزمان اعلام می‌کنم که همکاران ما در سراسر کشور اقدامات خوبی در این زمینه انجام داده‌اند.

رئیس قوه قضاییه تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته در جهت قطع دست سوداگران و زمین خواران از اراضی ملی، بسیاری از این اراضی در حومه تهران همچون لواسانات، دماوند و محدوده جنوبی شهر و در بسیاری شهر‌های دیگر به بیت‌المال برگردانده شده است.

آیت‌الله رئیسی همچنین متذکر شد که با روابط ناسالمی که در برخی دستگاه‌ها همچون ثبت، شهرداری و شورا‌های شهر وجود داشت که باعث شده بود سوداگران و زمین‌خواران بتوانند به اموال عمومی و بیت‌المال دست‌اندازی کنند، برخورد شده و تعداد قابل توجهی از افرادی که در بخش‌های مختلف با روابط ناسالم و رشوه باعث شده بودند دست سوداگران برای فساد باز شود، اکنون در زندان هستند.

رئیس دستگاه قضا در همین راستا به متولیان امر در نهاد‌های امنیتی و انتظامی نیز توصیه کرد وظایف و ماموریت خود در حفظ زمین و جنگل‌ها و مراتع و محیط زیست را با جدیت پیگیری کنند و اجازه ندهند کسی به اموال بیت‌المال دست درازی کند.
 

رئیس قوه قضاییه گفت: حرکت ما در روز درختکاری یک حرکت نمادین است، اما اصل قضیه این است که همکاران ما در دستگاه قضا و همکاران ما در سپاه، بسیج و دستگاه‌های امنیتی به هیچ عنوان اجازه ندهند به حقوق بیت‌المال و جنگل‌ها و اراضی ملی و منابع طبیعی دست‌اندازی و محیط زیست آلوده شود و ما در سال‌های آتی نیز با جدیت این موضوع را دنبال خواهیم کرد.

آیت‌الله رئیسی با اشاره به تذکراتی که هر ساله در روز‌های پایانی سال از سوی دستگاه‌های ذیربط برای حفظ جنگل‌ها و مراتع و محیط زیست به مردم داده می‌شود تاکید کرد: حفظ جنگل‌ها و مراتع و صیانت از آن‌ها یک اصل مهم است.

رئیس قوه قضاییه در پایان با بیان این‌که اراضی ملی و جنگل‌ها و مراتع متعلق به ملت است، نه یک قشر خاص و افراد با نفوذ، تاکید کرد: آنچه متعلق به همه مردم است، باید حفظ شود و ما مصمم هستیم که ذخایر ملی برای همه مردم بماند.

منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->