رئیس‌جمهوری که در کاخ‌سفید هم عطر و کفش تبلیغ می‌کند هیئت پارلمانی ایران به عراق سفر کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) عناصر داعش به السویدا در پوشش نیرو‌های قبایل عرب سوریه نفوذ کردند صالحی: با فردای ایران بازی نکنیم آمار کشته‌های السویداء به ۹۴۰ نفر رسید درگیری‌ها در استان السویداء سوریه به کجا رسید؟ احمد توکلی در بیمارستان بستری شد جلسه شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به ریاست پزشکیان برگزار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) ادعای تازه ترامپ: سه سایت هسته‌ای ایران نابود شده‌اند مردم آمریکا از بازداشت پدر ایرانی در مقابل مهدکوک فرزندش خشمگین شدند آیت الله نعیم آبادی، عضو مجلس خبرگان رهبری درگذشت پزشکیان: تحمیل زور و فشار پذیرفتنی نیست پزشکیان به مناسبت سالگرد انقلاب ساندینیستی نیکاراگوا پیام تبریک صادر کرد تأکید آیت‌الله علم‌الهدی بر لزوم تداوم خط اخلاص شهید رئیسی و جایگاه راهبردی مؤسسه خراسان در جبهه فرهنگی انقلاب | مؤسسات انتشاراتی باید میدان را تصرف کنند، نه‌اینکه صرفاً کتاب بفروشند وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه!
سرخط خبرها

ادعای خاخام صهیونیست درباره مصر: سینا تا نیل خاک ماست

  • کد خبر: ۲۰۰۱۰۱
  • ۲۲ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۵۳
ادعای خاخام صهیونیست درباره مصر: سینا تا نیل خاک ماست
یک خاخام تندروی صهیونیست مدعی شد که صحرای سینا تا رود نیل برای رژیم صهیونیستی است و باید پس گرفته شود.

به گزارش شهرآرانیوز، «عوزی شرباف» خاخام راست‌گرا و تندروی صهیونیست در اظهاراتی گفت که شهرک‌سازی در نوار غزه باید از سرگرفته شود.

وی در کنفرانسی در تل‌آویو که اعضای کنست نیز در آن حضور داشتند، مدعی شد: اسرائیل یک فرصت تاریخی بزرگ پیش‌رو دارد تا تمام سرزمین‌های توراتی خود را پس بگیرد. نوار غزه اصل قضیه است و در این مرحله مهم و در آستانه میلاد مسیح فرصتی تاریخی داریم، در این روز‌ها گشایش بزرگی برای ما به وجود آمده است تا بتوانیم سرزمین خود در جنوب یعنی در غزه و اطراف آن را آزاد کنیم.

این خاخام تندرو افزود: بی شک ما به دعا و تلاش فراوان برای آزادی تمام منطقه سینا تا رود نیل نیاز داریم، زیرا این منطقه بخش جدایی ناپذیر خاک اسرائیل بوده و به اندازه خاک اسرائیل مقدس است.

در گزارش روسیا الیوم آمده است که این خاخام تندرو یهودی پیش از این نیز چندین بار مدعی شده بود که صحرای سینا تا رود نیل برای رژیم صهیونیستی است.

پیش از این نیز خاخام «الیعازر میلامید» در کلاس‌های درس هفتگی خود گفت: تا زمانی که جمعیت «یهودیان» در اسرائیل کم باشد، دشمنانمان در اینجا خواهند ماند و ما را به قتل می‌رسانند.

او مدعی شد که مرز‌های واقعی رژیم صهیونیستی از رود نیل تا فرات است و اکنون تنها مناطق اطراف رود اردن ـ سرزمین فلسطین ـ در اختیار این رژیم است.

این خاخام صهیونیست اظهار کرد که هرگاه جمعیت شهرک‌نشینان افزایش یابد، می‌توانند به توسعه‌طلبی خود ادامه داده و به تدریج مناطق شرق اردن و تمامی اراضی سرزمین موعود را تحت سیطره خود درآورند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->