جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

ایمان سلیمی به دلیل مصدومیت دوباره دربی را از دست داد

  • کد خبر: ۲۰۰۲۸۷
  • ۲۳ آذر ۱۴۰۲ - ۱۸:۲۹
ایمان سلیمی به دلیل مصدومیت دوباره دربی را از دست داد
مدافع استقلال که قرار بود در دربی برای استقلال بازی کند در تمرین روز قبل از بازی با پرسپولیس دوباره از ناحیه همسترینگ احساس درد کرد و در نهایت بازی را از دست داد.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

 

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ایمان سلیمی در بازی با فولاد خوزستان دچار دو مصدومیت شد. یکی از ناحیه چشم و دیگری از ناحیه همسترینگ. با این حال بعد از بازی با فولاد مصدومیت این بازیکن از ناحیه چشم به طور کلی از بین رفت و پزشکان استقلال نیز به نکونام اعلام کردند این مدافع را به دربی می‌رسانند.

اما در تمرین یک روز قبل از دربی ۱۰۲ این بازیکن دوباره از ناحیه همسترینگ احساس درد کرد تا نکونام بر خلاف میل باطنی‌اش تصمیم بگیرد نام این بازیکن را از فهرست نهایی خارج کند. به این ترتیب سلیمی دربی را از دست داد تا ترکیب خط دفاع استقلال دچار تغییراتی شود.

با توجه به غیبت سلیمی و نرسیدن او به بازی جواد نکونام تصمیم گرفت از حردانی در دفاع راست استفاده کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->