جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی! نتیجه بازی ایران و ژاپن در جام ملت‌های زیر ۲۰ سال آسیا + فیلم خلاصه بازی و ضربات پنالتی | جام جهانی پرید بنیادی‌فر و حیدری، گزینه‌های قضاوت دربی وضعیت مبهم آزادی برای دربی بازتاب عملکرد ضعیف کارتال در رسانه‌های کشورش کفاشیان رد شکایتش از سوی فیفا را تکذیب کرد قرعه آسان استقلال در جام حذفی موسیمانه استقلال را تهدید کرد سرآسیایی: تا کجا چوب نجابتمان را بخوریم؟
سرخط خبرها

نظر علیرضا فغانی در خصوص صحنه‌های مشکوک دربی چه بود؟

  • کد خبر: ۲۰۰۳۴۱
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۰
نظر علیرضا فغانی در خصوص صحنه‌های مشکوک دربی چه بود؟
علیرضا فغانی، داور ارزنده کشورمان در خصوص صحنه‌های مشکوک دربی و پنالتی دربی نظرات خود را اعلام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، تقابل روز گذشته پرسپولیس و استقلال حواشی زیادی را در پی داشت و اعضای هر دو تیم به شدت به تصمیمات داور معترض بودند.

علیرضا فغانی، داور ایرانی درباره صحنه‌های داوری دربی صحبت کرد:

صحنه مشکوک به پنالتی روی دروازه استقلال در دقیقه ۱۲: در این صحنه مدافع استقلال، مهاجم پرسپولیس را می‌گیرد و در هنگام گرفتن او سر می‌خورد و اگر به این صحنه اکتفا کنیم پنالتی است اما نکته مهم این است که باید صحنه باز بازی را هم ببینیم که در زمان درگیری توپ در بازی بوده یا نه. وقتی زمان ضربه ترابی را می‌بینیم، سهرابیان زمین خورده و خطا تمام شده یعنی خطا در زمانی اتفاق افتاد که توپ در زمین نبوده است. پس این صحنه نمی‌تواند پنالتی باشد.

 

صحنه برخورد توپ به دست ترابی در دقیقه ۳۷: در قانون جدید وقتی بازیکن آگاهانه بازی می‌کند و توپ به دستش می‌خورد، چون نمی‌تواند موقع شوت دستش را ببندد، صحنه هند نیست و این صحنه هم پنالتی نبود.

 

تکل امید حامدی‌فر دقیقه ۶۰: در این صحنه چون لحظه‌ای که پای بازیکن آبی روی مچ بازیکن قرمز آمده، زانوی بازیکن آبی خم است و کامل روی پا نرفته و پای مستقیم نرفته، کارت قرمز مستقیم ندارد. خود بازیکن قرمز هم سمت بازیکن آبی رفته و برخورد اجتناب‌ناپذیر است. این صحنه کارت زرد دارد و برای کارت زرد VAR وارد نمی‌شود و تیم داوری باید تصمیم بگیرد و VAR نمی‌تواند دخالت کند.

 

سرنگونی پیمان بابایی در محوطه جریمه پرسپولیس دقیقه ۸۳: بهترین صحنه از پشت دروازه است و خود بازیکن آبی وقتی وارد محوطه می‌شود از دستش استفاده می‌کند و بازیکن قرمز را می‌کشد. بازیکن قرمز هم در همین درگیری از دستش استفاده می‌کند که تعادل بازیکن آبی به هم می‌خورد. در این صحنه تصمیم داور کاملا درست بود.

 

پنالتی استقلال دقیقه ۲+۹۰: داور از زاویه خودش صحنه را دیده و گفته پنالتی نیست ولی در زاویه مخالف برخورد پای چپ بازیکن قرمز با بازیکن آبی به نظر می‌رسید و همین باعث شد به VAR برود. داور هم این برخورد را پنالتی تشخیص داد و وقتی بازیکنی تکل می‌زند عواقب برخوردهای بعدی با خودش است. در زاویه خود داور برخورد مشخص نیست ولی از زاویه روبه‌رو پای چپ بازیکن قرمز، پای چپ بازیکن آبی را زد.

منبع: فوتبال۳۶۰

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->