آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌ها بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴) انصارالله: به یک جنایتکار اجازه تهدید یمن را نمی‌دهیم ۱۳۰ پهپاد اوکراینی فقط در یک شب سرنگون شدند (۹ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۱۰ هزار نظامی صهیونیست در جنگ غزه کشته و زخمی شدند ترامپ به دموکرات‌ها حمله کرد ادعای آمریکا درباره توافقنامه چارچوب دفاعی ۱۰ ساله با هند یک بالگرد در مزرعه‌ای در شمال انگلیس سقوط کرد (۹ آبان ۱۴۰۴) رسوایی خاندان ویندزور به اوج رسید؛ اندرو از سلطنت خلع شد پایان مذاکرات افغانستان و پاکستان در استانبول با توافق بر ادامه آتش‌بس واکنش عراقچی به دستور ترامپ مبنی بر از سرگیری آزمایش سلاح‌های هسته‌ای در آمریکا اتحاد کم سابقه ارتش لبنان و حزب‌الله در برابر رژیم اسرائیل جنجال تازه در اسرائیل؛ نامزدی پسر نتانیاهو برای سمت هم‌رتبه وزیر دیدار نماینده ویژه دبیرکل سازمان ملل متحد در امور یمن با معاون سیاسی وزارت امور خارجه برگزاری یازدهمین نشست کمیته مشورت‌های راهبردی میان جمهوری اسلامی ایران و سلطنت عمان در مسقط هکرها اسناد سری شرکت اسرائیلی را به فروش گذاشتند سردار سلیمانی: دشمن از روز اول جنگ ۱۲ روزه طعم شکست را چشید تظاهرات گسترده حریدی‌ها در قدس با شعار سربازی نمی‌رویم | پرچم اسرائیل در آتش + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) نگرانی اتحادیه اروپا از آزمایش اژدر هسته‌ای روسیه یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صهیونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد
سرخط خبرها

آیت‌الله علم‌الهدی: دولت باید تأمین ارزاق مهم سفره مردم را برعهده بگیرد| بی حجابی، ضربه به مقام متعالی زن ایرانی است

  • کد خبر: ۲۰۰۳۴۶
  • ۲۴ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۴
آیت‌الله علم‌الهدی: دولت باید تأمین ارزاق مهم سفره مردم را برعهده بگیرد| بی حجابی، ضربه به مقام متعالی زن ایرانی است
نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی گفت: این موضوع کالابرگ، طرح مهمی است که اجرای آن باید تسریع شود. اگر نمی‌شود گرانی را به‌کلی ریشه‌کن کرد، دولت و حکومت بخشی از بار معیشتی را به گردن بگیرد و تأمین اقلامی از ارزاق عمومی را با میدان داری خود صورت دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید احمد علم‌الهدی در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته که با حضور پرشور زائران و مجاوران در حرم مطهر رضوی برگزار شد، ضمن دعوت از آحاد مردم مشهد و زائران امام هشتم (ع) برای حضور در مراسم اجتماع عزاداران فاطمی در روز یکشنبه اظهار کرد: از همه برادران و خواهران دعوت می‌کنم که در این مراسم حضور پیدا کنند تا در عزای مادر سادات از عرصه میدان شهدا به محضر علی ابن موسی‌الرضا (ع) مشرف شویم و برق اشک خود را روی فرش امام هشتم (ع) به محضر امام تقدیم کنیم تا زینت مجلس ما، مقتل خوانی زهرای مرضیه (س) و حضور پیکر‌های پاک و مطهر شهدای گمنام باشد.

مظلومیت، مبنا و محور مبارزه حضرت زهرا (س)

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی با بیان اینکه حضرت زهرا (س) بنیان‎گذار مبارزه براساس مظلومیت بود، خاطرنشان کرد: از ابتدای تاریخ، همه تقابل‌ها یا برخورد سیاسی بوده یا مقابله مطلق نظامی، اما وجود اقدس زهرای مرضیه (س) بنیان‌گذار خط جریان و مبارزه‌ای بی‌سابقه در طول تاریخ شد که در آن، همه‌چیز بر مبنا و محور مظلومیت رخ می‌دهد. سردار کامل‌عیار این مبارزه نیز وجود اقدس سیدالشهدا (ع) بود که حماسه خود در کربلا را تا پایان تاریخ بر همین اساس فراگیر کرد.

وی ادامه داد: در ماجرای کوچه، وقتی اشرار و اوباش به خانه علی (ع) ریختند، در را آتش زدند، شکستند و متعرض دختر رسول خدا (ص) شدند، مولا در اتاق نشسته بود. برای علی (ع) که با یک چوب‌دستی می‌توانست اهالی مدینه را از شهر بیرون کند، کاری نداشت که با شمشیر خود همه مهاجمان را به درک واصل کند، اما اگر شمشیر مولا در ماجرای کوچه از نیام خارج می‌شد، اسلام دیگر چهره‌ای از یک دین الهی برای هدایت ابنای بشر نداشت بلکه یک تز قدرت همچون سایر نظریه‌های حکمرانی می‌شد.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: مجاهدت امیرالمؤمنین (ع) در ماجرای کوچه با نهضت زهرای اطهر (س) استمرار پیدا کرد و این سرچشمه از یک خط مقدس مبارزه شد که به ما یاد می‌دهد بنا نیست در مقابل کفر و جنایت ساکت بنشینیم تا به هر هدفی که خواست دست پیدا کند. وقایع اخیر فلسطین هم یکی از همین مصادیق تقابل مظلومیت در برابر توحش است. ماجرای غزه ثابت کرد آمریکای جنایتکار در مقام براندازی حق از هیچ عملی فروگذار نیست و نه‌تن‌ها خون‌خوار، جنایتکار، کودک کش و ظالم است بلکه حتی آبرویی هم در عالم ندارد؛ به گونه‌ای که بیش از پنج هزار کودک را می‌کشد و دنیا او را نفرین می‌کند، اما باکی هم از وجهه جهانی خود ندارد.

دانش بنیان ها در صف اول خودکفایی کشور

وی با تأکید بر اینکه مقاومت باید در همه جنبه‌ها از جمله مسائل علمی و حوزه‌های فناوری تجلی پیدا کند، گفت: فردا ۲۵ آذر و روز تحقیق و پژوهش است. یک جنبه از مقاومت ما نیز در قطع وابستگی‌هایمان به آمریکا متجلی می‌شود که به برکت رهنمود‌های سازنده رهبر معظم انقلاب در عرصه‌های دانش‌بنیان، پیشرفت‌های خوبی هم از فناوری نانو و سلول‌های بنیادی گرفته تا عرصه‌های مختلف تخصص‌های پزشکی و دانش فضایی حاصل شده است.

عضو مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: امروز در کشور ما هیچ بیماری وجود ندارد که فرد مبتلای آن برای درمان ناچار به حضور در کشور‌های اروپایی و آمریکا باشد. این دستاورد بزرگی است. حرکت اولیه، لازم و ضروری ما نیز در این میدان آن است که ما در ابتدا وابستگی خود را قطع کنیم و سپس مبارزه را در ساحت‌های دیگر ادامه دهیم. دانش‌بنیان‌های عزیز ما نیز باید بدانند در صف اول خودکفایی کشور و خط مقدم مقابله با استکبار ایستاده‌اند تا دست مردم را پُر کنند.

خنثی ‎سازی تحریم ها به برکت سه تدبیر مهم

آیت‌الله علم‌الهدی بیان کرد: جمهوری اسلامی حتی در خنثی‌سازی تحریم‌های اقتصادی هم موفق بوده و سه تدبیر مهم در این باره در جریان است تا بی آن‌که نیاز باشد ما بنشینیم برجامی را امضا بکنیم تا دشمن دست از تحریم‌های خود بردارد، خودمان تحرکاتی بکنیم که توطئه دشمن را خنثی کند.

ایشان اظهار کرد: یکی از این راهبردها، حرکت‌های جدید اقتصادی و تعامل‌های نوینی است که در قالب پیمان‌نامه‌های بزرگ اقتصادی جهان با محوریت شرق تحقق پیدا می‌کند. این موضوع باعث شده تا امروزه ایران اسلامی از یک کشور تحریم ‎شده در فروش نفت به وضعیتی برسد که مشتریان نفت او صف بکشند و تقاضا برای آن زیاد شود. حرکت دوم، اجبار دشمن برای بازگرداندن بخش‌هایی از اموال بلوکه‌شده کشور در کشور‌های مختلف بود. تولید منابع جدید ارزی هم سومین اقدام است که به برکت این تلاش‌ها در بدنه دولت و جریان حاکمیت، شاهد گشایش‌های اقتصادی هستیم.

معیشت و حجاب، دو چالش اقتصادی و فرهنگی کشور

نماینده، ولی فقیه در استان خراسان رضوی ضمن برشمردن برخی چالش‌های اقتصادی و فرهنگی خاطرنشان کرد: با این حال، اگرچه نظام در تقابل با استکبار و کسب استقلال کامل کشور موفق بوده، اما همچنان در برخی عرصه‌ها نیز مشکلاتی داریم. یکی از این مصادیق، مشکلات معیشتی است که همچون غباری، پیش چشم‌ها را گرفته و اجازه نمی‌دهد مردم حقیقت پیشرفت‌های اقتصادی را ببینند. مشکل معیشتی هم به این نیست که پنجاه سال قبل، یک آقایی در همین شهر قند را فلان قیمت خریداری می‌کرد که اکنون به چند هزار تومان رسیده بلکه اصل مشکل معیشتی به نبود امنیت در سفره‌های مردم بر می‌گردد تا کار به جایی برسد که کارگر عزیز ما نداند سفره‌ای که امروز برای خانواده خود پهن کرده، فردا هم با همین قیمت در دسترس خواهد بود.

وی افزود: این مسائل یا باید به‌سرعت برطرف شود و یا دولت خودش به میدان بیاید و بخشی از سفره مردم را بر عهده بگیرد. این موضوع کالابرگ، طرح مهمی است که اجرای آن باید تسریع شود. اگر نمی‌شود گرانی را به‌کلی ریشه‌کن کرد، دولت و حکومت بخشی از بار معیشتی را به گردن بگیرد و تأمین اقلامی از ارزاق عمومی را با میدان داری خود صورت دهد.

امام جمعه مشهد تصریح کرد: یکی دیگر از چالش‌های ما به عرصه فرهنگ بازمی‌گردد. جایی که بی‌حجابی، ارکان فرهنگ عمومی کشور را گرفتار کرده و افزون بر اینکه نافرمانی در ساحت دین و پیشگاه الهی محسوب می‌شود، در کلام رهبر معظم انقلاب نیز به‌عنوان جرم سیاسی قلمداد شده است. برادران و خواهران، عزیزان من، در طول ۴۵ سال عمر بابرکت انقلاب اسلامی، هر جا مشکلی برای این کشور پیش‌آمده خود مردم آن را حل کرده‌اند. در این مصداق هم باید خود مردم پای‌کار بیایند تا جرم بزرگی همچون بی‌حجابی را براندازی کنند و حافظ جایگاه ارزشمند و مقام متعالی زن ایرانی باشند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->