وزیر کشور: سیاست قطعی ایران؛ گسترش روابط با همسایگان و کشور‌های منطقه است نخستین اظهارات سخنگوی دستگاه قضایی در مورد پرونده پژمان جمشیدی (۶ آبان ۱۴۰۴) در حالی که ترامپ بر سلامتی خود تاکید دارد، کاخ سفید ام آر آی او را پنهان کرد واکنش مرکز رسانه قوه مقننه به حواشی نطق قالیباف در صحن علنی مجلس نخست وزیر عراق: ایران کشوری مهم و تأثیرگذار است | روابط ما با آمریکا باید مبتنی بر شراکت واقعی و احترام متقابل باشد عراقچی در کمیسیون امنیت ملی درباره حضور بازرسان آژانس در ایران توضیح داد انتقاد قالیباف از وزیر جهاد کشاورزی: چرا مرغ کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است؟ بقائی: مبنای همکاری و تعامل ما با آژانس، قانون مصوب مجلس شورای اسلامی است سخنگوی قوه قضائیه: ۱۱۵ محکوم امنیتی تاکنون مشمول عفو معیاری شده‌اند وزیر جهاد کشاورزی: اولویت نخست کشور در تأمین و پرداخت ارز، باید مسئله غذا و نهاده‌های دامی باشد رئیس مجلس: هدف دولت و مجلس توزیع عادلانه کالابرگ الکترونیک به ۷ دهک جامعه است وزیر کشور: صدور «اکو ویزا» در دستور کار قرار گیرد میدری در صحن علنی خبر داد: رضایت ۸۵ درصدی مردم از طرح کالابرگ الکترونیک پزشکیان در اجلاس اکو: همکاری‌های منطقه‌ای و تقویت زیرساخت‌های اکو بیش از هر زمان دیگر لازم است آغاز اجلاس وزرای کشور کشورهای عضو سازمان اکو با حضور رئیس جمهور روسیه و ونزوئلا همکاری‌های استراتژیک خود را گسترش می‌دهند ورود وزیر کشور پاکستان به تهران برای شرکت در اجلاس اکو (۶ آبان ۱۴۰۴) با تصویب مجلس، تفحص از عملکرد دستگاه‌های مجری طرح کشاورزی خوزستان و ایلام به قوه‌قضائیه ارجاع شد وزرای کار و کشاورزی درخصوص نظام دهک‌بندی در صحن علنی امروز به نمایندگان گزارش می‌دهند سخنگوی سازمان ملل: از آغاز برداشت زیتون، شهرک‌نشینان اسرائیلی ۸۵ بار به کرانه باختری حمله کرده‌اند مخالفت رسمی اسرائیل با حضور ترکیه در غزه نیروهای سازمان ملل، پهپاد اسرائیلی را در لبنان ساقط کردند حماس: به اجرای کامل مرحله نخست توافق متعهد هستیم اسرائیل مدعی ترور ۲ عضو حزب‌الله در جنوب لبنان شد (۵ آبان ۱۴۰۴) خاخام ارشد صهیونیست تهدید کرد: ما اسرائیل را ترک خواهیم کرد وزرای صمت و جهادکشاورزی در حوزه انرژی مردود شدند هشدار فاجعه زیست‌محیطی در شهر غزه
سرخط خبرها

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۰۰۴۱۱
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۰۲
کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد
کتاب خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب در دوران مبارزه با رژیم استکبار و پیش از پیروزی انقلاب در شهر لیسبون پرتغال رونمایی شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مجید تفرشی سفیر جمهوری اسلامی ایران در پرتغال با ابراز خشنودی از ترجمه و رونمایی کتاب خون دلی که لعل شد به زبان پرتغالی، درون مایه این کتاب را موضوع مقاومت دانست و گفت: بسیاری از ملت‌ها مانند الجزایر، کوبا و آفریقای جنوبی که سفرای آن‌ها در این جلسه حاضر هستند با مقاومت به اهداف خود رسیده اند. همانگونه که خاطرات رهبر معظم انقلاب نشان می‌دهد که انقلاب ایران در سایه مقاومت به پیروزی رسید.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

دکتر نبیل ابوزنید سفیر فلسطین در لیسبون به نقش جمهوری اسلامی ایران در حمایت از مقاومت مردم فلسطین اشاره کرد و گفت: یادم می‌آید که در سال ۱۹۷۹ در واشنگتن تظاهرات می‌کردیم. آن زمان رهبر بزرگ ایران آیت الله خمینی بعد از انقلاب تصمیم به بازگشایی سفارت فلسطین در تهران با حضور یاسر عرفات کرد. آن اتفاق بزرگترین تغییر بود. آن واقعا یک موضوع مهمی برای فلسطینی‌ها و مردم در افریقای جنوبی بود. من در آن زمان در واشنگتن بودم که برای مردم افریقای جنوبی در واشنگتن نیز به تظاهرات پیوستم.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

وی در ادامه به تشریح وضعیت غزه پرداخت و ضمن اشاره به شکست تلاش‌هایی که در گذشته برای توقف اشغال فلسطین انجام شده و عدم پایبندی اسراییل به توافقات با فلسطینیان مقاومت جامعه بین الملل را در مقابل با زورگویی قدرت‌های بزرگ خواستار شد.

سخنران بعدی این مراسم سفیر افریقای جنوبی خانم ماموک ونا گایورتلیل بود که به تجربه مقاومت در آفریقای جنوبی پرداخت و گفت: آن چیزی که امروز برای مردم فلسطین رخ می‌دهد برای ما مردم افریقا قابل درک است. وقتی ما اوضاع فلسطین را می‌بینیم زخم‌های ما سر باز می‌کند. کودکانی که کشته می‌شوند و مردم بی گناهی که از بین می‌روند ما را رنج می‌دهد؛ بنابراین مفهوم مقاومت برای ما بسیار مهم است و پیروزی برای مردم فلسطین قطعی است. شما دیدید که بعد از اینکه ماندلا از زندان آزاد شد کشور ما پیروز شد. همانگونه که پس از رنج‌ها و مقاومت‌های بسیار مردم ایران که در کتاب آیت الله خامنه‌ای به آن اشاره شده انقلاب ایران به پیروزی رسید، پس پیروزی در نتیجه مقاومت قطعی است.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

سفیر الجزایر در لیسبون آقای شکیب رشید نیز به تاریخ مقاومت مردم الجزایر اشاره کرد و گفت: کشور ما از ۱۸۳۰ تا ۱۹۶۲ اشغال شده بود و بیش از یک و نیم میلیون شهید داد. ما اوضاع فلسطین را به خوبی درک می‌کنیم و نسل جوان ما در الجزایر در فضای فرهنگی مقاومت بزرگ شده است و ما معتقدیم که فلسطین پیروز است.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

سفیر کوبا در لیسبون خانم ماریادومیگز نیز در ادامه به تجربه مقاومت در کوبا پرداخت و گفت: ما شکل دیگری از مقاومت را درکوبا تجربه کردیم. کوبا بعد از اینکه توسط اسپانیا مستعمره شد توانست بر آن چیره شود. اما مجدد توسط امریکایی‌ها قبضه شد. مردم ما تصمیم گرفتند که خود حاکمیت خود را تعیین کنند. همانطور که مردم ایران در سال ۱۹۷۹ انقلاب کردند. ما در سطح بین الملل فعال هستیم و از فلسطین و آرمان آن دفاع می‌کنیم؛ لذا مقاومت در بین مردم ما نهادینه شده و ما این موضوع را به خوبی درک می‌کنیم. پس نهایتا به شما می‌گویم که سرانجام مقاومت پیروزی قطعی است.

کتاب سلول شماره ۱۴ (خاطرات و زندگی‌نامۀ رهبر انقلاب) در لیسبون رونمایی شد

معاون بین الملل موسسه انقلاب اسلامی دکتر محمد اخگری نیز با تشریح ویژگی‌های کتاب و بیان رنج و مقاومت مردم برای رسیدن به پیروزی گفت: این کتاب بیانگر تاریخ مقاومت مردم ایران برای رسیدن به پیروزی است.

وی با روایت بخشی از کتاب در خصوص خاطره رهبر انقلاب از سپتامبر سیاه افزود: امروز پس از پنجاه سال همچنان شاهد کشتار فلسطینیان هستیم و مقاومت یعنی مفهوم اصلی این کتاب کلید پیروزی فلسطینیان است

در پایان این مراسم با حضور سفیر جمهوری اسلامی ایران و سفرای کشور‌های فلسطین، کوبا، الجزایر و افریقای جنوبی و کارداران سفارت‌های ونزویلا، روسیه، چین، قطر، کویت، عراق و آنگولا و نیز نایب الرییس موسسه رصد جهان اسلام در پرتغال و سردبیر مجله تحلیلی دیپلوماتیکو و جمعی از دانشگاهیان ایران و پرتغال کتاب سلول شماره ۱۴ به زبان پرتغالی رونمایی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->