عراقچی با رئیس جمهور بولیوی دیدار کرد سفارت انگلیس در تهران بازگشایی شد (۱۶ تیر ۱۴۰۴) لاوروف: روسیه آماده است اورانیوم غنی‌شده به ایران بدهد اولین روایت از شهدای زندان اوین امشب در برنامه تلویزیونی «لاله خیز» + ویدئو گروسی: راه‌حل مسئله هسته‌ای ایران نظامی نیست تاکید نخست‌وزیر لبنان بر ضرورت عقب‌نشینی رژیم صهیونیستی از اراضی این کشور وزیر حمل و نقل روسیه پس از برکناری توسط پوتین خودکشی کرد آمریکا تحریرالشام را از فهرست گروه‌های تروریستی خارج کرد ۵۰ نظامی اوکراینی با اسکندر روسیه کشته شدند (۱۶ تیر ۱۴۰۴) پزشکیان از مجتمع بندری آستارا بازدید کرد حمله موفق ارتش یمن به کشتی مرتبط با رژیم صهیونیستی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) دیدار عراقچی با نخست‌وزیر مالزی مصاحبه پزشکیان با تاکر کارلسون منتشر شد | پزشکیان: اسرائیل برای ترور من اقدام کرد اما ناکام ماند + فیلم آخرین وضعیت تعطیلی ادارات تهران در روز ۱۷ تیرماه ۱۴۰۴ عراقچی: ایران از محکومیت قاطع و صریح تجاوزات نظامی اخیر رژیم اسرائیل و ایالات متحده توسط بریکس قدردانی می‌کند رئیس‌جمهور لبنان پاسخ طرح واشنگتن را داد پزشکیان: مردم دشمن را در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه ناامید کردند سفارت مسکو در تهران: «زنده باد ایران کبیر» تقدیر آیت الله علم الهدی از موضع‌گیری هوشمندانه آیات عظام مکارم شیرازی و نوری همدانی اعترافات هولناک سرباز صهیونیست درباره جنگ غزه دستور اژه‌ای به مسئولان قضایی جهت بازسازی هر چه سریع‌تر بخش‌های آسیب‌دیده زندان اوین بریکس چیست و از چه کشورهایی تشکیل شده است؟ + تاریخچه و جزئیات واکنش رهبر اپوزیسیون ژاپن به ضرب‌الاجل ترامپ: باید اتکا به تجارت با آمریکا را کاهش دهیم حضور سرزده پزشکیان در استانداری اردبیل (۱۶ تیر ۱۴۰۴) خروج اوکراین از پیمان اتاوا گردان‌های قسام ارتش رژیم صهیونیستی را غافلگیر کرد نتانیاهو برای دیدار با ترامپ وارد واشنگتن شد
سرخط خبرها

تعداد شهدای غزه از ۱۹ هزار نفر گذشت (۲۵ آذر ۱۴۰۲)

  • کد خبر: ۲۰۰۵۰۴
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۱۹:۲۵
تعداد شهدای غزه از ۱۹ هزار نفر گذشت (۲۵ آذر ۱۴۰۲)
وزارت بهداشت فلسطین ضمن ارائه آخرین آمار از شهدا در غزه، تأکید کرد که ۷۰ درصد از شهدا، زنان و کودکان هستند و شمار زیادی هم مفقود شده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت بهداشت فلسطین امروز شنبه خبر داد که تعداد شهدای فلسطینی از آغاز تجاوز رژیم صیهونیستی به غزه، به بیش از ۱۹ هزار و ۸۸ نفر رسیده است.

این نهاد فلسطینی با اشاره به اینکه ۵۴ هزار و ۴۵۰ نفر از مردم فلسطین زخمی شده‌اند، گفت: ۷۰ درصد از شهدا، زنان و کودکان هستند و شمار زیادی هم مفقود شده‌اند.

خبرگزاری سما ضمن نقل بیانیه این وزارتخانه، گزارش داد، بیش از ۳۰۰ نفر از کادر درمان، ۳۵ نفر از نیروهای دفاع مدنی و ۱۳۵ نفر از کارکنان آنروا به شهادت رسیده‌اند.

«سوخت در غزه در آستانه تمام شدن است و این مسئله پیامدهای بهداشتی فاجعه‌باری برای کودکان خواهد داشت. در حال حاضر، ۳۶۰ هزار مورد در مراکز اسکان به بیماریهای واگیردار مبتلا شده‌اند». وزارت بهداشت فلسطین وضعیت اردوگاهها را این گونه توصیف کرد.

به گفته این نهاد فلسطینی، از ۳۶ بیمارستان در نوار غزه، ۱۱ بیمارستان به صورت جزئی در حال فعالیت هستند و خدمات بسیار محدودی ارائه می‌کنند.

جلوگیری از مخابره این آمارها به روایت تصویر، هم یکی از دستورکارهای نظامیان صهیونیست است.  این رژیم برای سنگ اندازی در این مسیر، برای سومین روز متوالی است که اینترنت و خطوط ارتباطی نوار غزه را قطع کرده که طولانی‌ترین دوره از زمان آغاز جنگ به شمار می‌آید.

رژیم صهیونیستی از ابتدای تجاوز به غزه، ده‌ها خبرنگار و تصویربردار را کُشته است. تاکنون ۹۰ خبرنگار و تصویربردار شبکه‌ها و خبرگزاری‌های مختلف منطقه‌ای و جهانی در حملات رژیم صهیونیستی به شهادت رسیده‌اند.

در آخرین مورد، «سامر ابودقه» تصویربردار شبکه «الجزیره»، شامگاه روز جمعه، در حمله ارتش رژیم صهیونیستی به مدرسه «فرحانه» در جنوب نوار غزه به شهادت رسید.

براساس گزارش الجزیره، سامر ابو دقه در حمله پهپادی ارتش رژیم صهیونیستی به خانیونس در جنوب نوار غزه مجروح می‌شود و حدود ۶ ساعت بعد از جراحت در مدرسه فرحانه روی زمین بوده و نیروهای رژیم صهیونیستی به امدادگران اجازه ورود به مدرسه و امدادرسانی ندادند.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->