یک رسانه عبری: سربازان ما در غزه مثل اردک شکار می‌شوند مخالفت مجلس با کاهش منابع اعتباری دولت و شهرداری‌ها در بودجه ۱۴۰۴ درخواست دولت در مورد کاهش مالیات دارو و نهاده‌های دامی و کشاورزی در مجلس مصوب نشد (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران ارتباطی به تصویب پالرمو ندارد روسیه درباره پیامد‌های هرگونه اقدام نظامی علیه تأسیسات هسته‌ای ایران هشدار داد پیگیری قالیباف و نمایندگان مجلس در مورد تهمت اخیر همتی طرح نظام قانون‌گذاری در مجلس شورای اسلامی تصویب نشد سرنوشت گزارش شورای حکام در گرو نتیجه مذاکرات ایران و آمریکا پدافند هوایی روسیه ۹ پهپاد اوکراینی را سرنگون کرد سخنگوی وزارت خارجه: جامعه بین‌الملل در برابر اقدام آمریکا در تحریم و ارعاب قضات دیوان بین‌المللی کیفری به پا خیزد نمازی: میزان و شتاب غنی‌سازی، اهرم خوبی برای چانه‌زنی ایران است قالیباف: رئیس جمهور آمریکا اگر واقعاً به دنبال توافق است باید رویکرد خود را تغییر دهد + فیلم اعلام وصول و معرفی وزیر پیشنهادی اقتصاد در دستور کار امروز مجلس (۱۸ خرداد ۱۴۰۴) واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است
سرخط خبرها

یک اسیر زن صهیونیست دیگر در نوار غزه کشته شد + عکس

  • کد خبر: ۲۰۰۵۱۶
  • ۲۵ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۴۵
یک اسیر زن صهیونیست دیگر در نوار غزه کشته شد + عکس
ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یک اسیر زن صهیونیست دیگر در نوار غزه کشته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد که این اسیر زن «عنبار هایمان» نام دارد و خبر مرگ او به خانواده‌اش اعلام شده است.

یک اسیر زن صهیونیست دیگر در نوار غزه کشته شد + عکس

این خبر پس از آن منتشر شد که به‌دنبال انتشار پیام اخیر ابوعبیده سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام مبنی بر بازی کردن رژیم صهیونیستی با جان اسرایش، خانواده‌های اسرای صهیونیست بار دیگر در تل‌آویو تظاهرات کردند.

رسانه های فلسطینی در این باره گزارش دادند، خانواده‌های اسرای صهیونیست، در این تظاهرات ساعتی را نصب کرده‌اند که در آن روزها، ساعات، دقایق و ثانیه‌ها از زمان آغاز تجاوز رژیم صهیونیستی به نوار غزه را نشان می‌دهد. آنها در این تجمع خواستار توافق با مقاومت برای اسرای صهیونیست شدند.

رسانه‌های عبری در این باره گزارش دادند که خانواده های اسرای اسرائیلی در غزه، کابینه رژیم صهیونیستی را تهدید کردند در صورتی که به توافقی برای تبادل اسرا دست نیابد، تحصنشان را به مقابل وزارت جنگ این رژیم در تل‌آویو منتقل خواهند کرد.

ابوعبیده سخنگوی گردان‌های شهید عزالدین القسام شاخه نظامی حماس شنبه شب تأکید کرد دشمن (صهیونیستی) همچنان با جان نیروهایش که نزد مقاومت در اسارت هستند بازی می‌کند و به احساسات خانواده‌هایشان اهمیتی نمی‌دهد.

ابوعبیده افزود: رژیم صهیونیستی روز گذشته سه تن از اسرایش را به هلاکت رساند و هلاکت آنها را بر آزادی‌شان از اسارت ترجیح داد.

سخنگوی القسام خاطرنشان کرد: این همان رفتار مجرمانه آشکاری است که تل آویو در تعامل با اسرایش تاکنون انجام داده و همچنان انجام می‌دهد و هدف این رژیم از این اقدام، تلاش مذبوحانه‌ای برای رهایی از فشار این قضیه و پیامدهایی است که به خوبی از آنها اطلاع دارد.

رسانه‌ها جمعه شب اعلام کردند ارتش رژیم صهیونیستی ۳ اسیر خود را در غزه به قتل رسانده است. خبرگزاری سما در این باره به نقل از رسانه‌های صهیونیستی گزارش داد، نظامیان صهیونیست ۳ تن از اسرای خود در غزه را در منطقه شجاعیه به اشتباه به‌قتل رساندند.

براساس این گزارش، یوتام حاییم و سامر طلالقه به همراه اسیر سوم که خانواده این اسیر که نخواست نامش اعلام شود، به اشتباه توسط نظامیان صهیونیست کشته شدند.

پیش از این نیز گزارش‌هایی درباره هلاکت و زخمی شدن شماری از نظامیان صهیونیست در نتیجه آتش خودی منتشر شده بود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->