درگیری خونین ۲ خانواده در مشهد بر سر یک شامپو | پایان راه عشق دانشگاهی به طلاق! پایان خونین پرونده مهریه در مشهد؛ قتل همسر و خودکشی با کلت جنگی + تصویر جنایت مرگ مرد ۶۱ ساله در نزاع همسایگان بر سر جای پارک در مشهد! نجات کودک ۲ ساله از مرگ حتمی در حرم امام رضا (ع) از عربد‌ه‌کشی مرگبار در جنوب تهران تا کشف جسد پیرمرد در تهرانپارس آخرین جزئیات از پرونده قتل الهه حسین‌نژاد تخلف وزارت بهداشت در اعلام ظرفیت‌های پزشکی به سازمان سنجش | مهاجرت ۴۰ هزار دانشجو برای تحصیل در رشته‌های پزشکی دستگیری سارق حرفه‌ای پژو پارس با بیش از ۳۰ فقره سرقت در مشهد + فیلم کاهش ۸۰ درصدی تصادفات در جاده‌های خراسان رضوی در دهه پایانی ماه صفر ۱۴۰۴ ۲ درصد از مردم اهداکننده خون هستند حدود ۵۵ هزار خدمت درمانی و امدادی در دهه آخر صفر ۱۴۰۴ در مشهد به زائران ارائه شد | افزایش ۱۰ درصدی آمار گرمازدگی در مشهد در این ایام شروط لازم برای گیاهخوار شدن چیست؟ آیا مصرف قرص اسید فولیک در بارداری باعث بیش فعالی کودک می‌شود؟ بهترین مواد غذایی برای سلامت روده کدامند؟ رونمایی از تمبر طلا و نقره جهان پهلوی تختی در مراسم بزرگداشت او (۴ شهریور ۱۴۰۴) ۲۰ میلیون ماهانه بار سنگین درمان «ام‌اس» بر دوش بیماران کشف و ضبط ۱۴ شیء تاریخی در کرمان (۳ شهریور ۱۴۰۴) شب‌بیدار‌ها مراقب دیابت باشند برای پیشگیری از «زخم پای دیابتی» چه کار کنیم؟ بازدید خانواده‌های پرجمعیت و بانوان باردار از اماکن فرهنگی رایگان شد (۳ شهریور ۱۴۰۴) معاون هوانوردی سازمان هواپیمایی کشوری اعلام کرد: ۴۱۶ پرواز فوق‌العاده به مقصد مشهد در دهه آخر ماه صفر ۱۴۰۴ | آیا قیمت بلیت هواپیما گران می‌شود؟ معدوم‌سازی بیش از ۱۱ هزار کیلوگرم مواد غذایی فاسد در دهه پایانی صفر در مشهد اجرای بیش از ۷۴۰۰ پروژه آموزشی با کمک مردم در دولت چهاردهم | مدارس در روز اول مهر هم موظف به ثبت نام هستند دستگاه فشار خون را در سفر همراه داشته باشید انتظارها برای تأیید اجرای طرح مدیریت هوشمند پسماندهای بیمارستانی ادامه دارد رئیس جمعیت هلال‌احمر کشور: داوطلبان جوان هلال‌احمر به ۱۴۰ هزار زائر سالمند و توانخواه در مشهد خدمت‌رسانی کردند + فیلم ایجاد همبستگی بین دولت و ملت به کمک ظرفیت مدارس | طراحی سامانه جدید استعدادیابی در طرح سلام + جزئیات نتایج امتحانات نهایی دانش آموزان برای بهبود روش‌های تدریس ارزیابی می‌شود تأیید «کمال عقل» متهم به قتل کمتر از ۱۸ سال توسط پزشکی قانونی | قاتل «کلاکوب» با  قصاص روبه رو شد
سرخط خبرها

تاخیر ۷ ماهه بیمه‌ها در پرداخت بدهی‌ها

  • کد خبر: ۲۰۰۶۹۲
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۱۲:۵۳
تاخیر ۷ ماهه بیمه‌ها در پرداخت بدهی‌ها
معاون درمان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: بر اساس قانون، بیمه‌ها ۶۰ درصد مطالبات‌شان را باید طی یک ماه و تمام مبلغ را طی سه ماه تسویه کنند، اما در حال حاضر هفت ماه در پرداخت بدهی‌ها تاخیر دارند.

به گزارش شهرآرانیوز سعید کریمی افزود: از سویی شورای عالی بیمه اجازه نمی‌دهد تعرفه‌ها به صورت واقعی افزایش یابد، در واقع وقتی خریدار تعیین کننده قیمت باشد اجازه واقعی شدن قیمت‌ها را نمی‌دهد و ارزان‌تر قیمت گذاری می‌کند، زیرا خودش باید پول را پرداخت کند و این اقدام تعارض منافع واقعی است.

وی اظهار داشت: بیمه‌ها طی سالیان گذشته با فشار‌های وارده اجازه واقعی شدن تعرفه‌ها را ندادند و اکنون به جایی رسیدیم که ویزیت پزشک متخصص در بیمارستان دولتی به ۳۷ هزار تومان رسیده و از این میزان ۷۰ درصد به پزشک داده می‌شود و مالیات آن هم کسر می‌شود، یعنی حدود ۲۲ هزار تومان آن هم با تاخیر بیمه ها، به پزشک داده می‌شود.

کریمی تصریح کرد: چرا وقتی بیمه قبل از اینکه حقوق کارمند و کارگر پرداخت شود سهم خودش را کسر می‌کند و با تاخیر هفت ماهه مطالبات بیمارستان‌ها را پرداخت می‌کند، این در حالی است که بیمارستان‌ها با مشکلات جدی مواجه هستند و باید سریع‌تر پولشان پرداخت شود.

بیمه‌ها نمی‌توانند به خاطر نبود منابع از قیمت واقعی فاصله بگیرند

معاون درمان وزارت بهداشت و درمان با تاکید بر اینکه تعرفه‌ها واقعی نیست، گفت: مردم مطالبه گر هستند و قرار نیست که از جیب آن‌ها پولی برداریم، بیمه‌ها باید پولی که تحت عنوان درمان دریافت کردند را صرف درمان کنند البته تعرفه‌ها باید واقعی باشد و از مسیر بیمه پرداخت شود و بر اساس قانون طی یک ماه ۶۰ درصد را پرداخت و طی ۳ ماه تمام مبلغ را تسویه کنند؛ متاسفانه بیمه‌ها همیشه به اصل تعادل منابع و مصارف استناد می‌کنند و می‌گویند، چون منابع نیست، نمی‌توان تعرفه‌ها را واقعی دید. در این رابطه نمی‌توان به خاطر نبود منابع از قیمت واقعی فاصله بگیریم لذا باید فکری برای منابع کنند.

۲۰۰ هزار تومان؛ تنها عایدی پزشک بیمارستان‌های دولتی از هزینه عمل آب مروارید

وی یادآور شد: در حال حاضر هزینه عمل جراحی کاتاراکت (آب مروارید) توسط استاد تمام یا دانشیار در بیمارستان دولتی ۳۲ کا و هر کا ۲۲ هزار تومان است، در واقع هزینه عمل حدود ۶۰۰ هزار تومان می‌شود، اما بر اساس مصوبه شورای عالی حقوق و دستمزد تنها ۴۰ درصد از این مبلغ به پزشک داده می‌شود و با کسر مالیات تنها ۲۰۰ هزار تومان از این پول، آن هم ۷ ماه بعد نصیب پزشک می‌شود؛ آیا با توجه به شرایط فعلی پرداخت این مبلغ منطقی است؟ یک استادیار یا استاد تمام پس از سال‌ها تحصیل با ۲۰۰ هزار تومان عمل چشمی را انجام می‌دهد که اگر عارضه‌ای ببیند باید حدود ۵۰۰ میلیون تومان دیه تنها برای یک چشم پرداخت کند! بنابراین در این رابطه درخواست داریم که تعرفه‌ها برای سال ۱۴۰۳ واقعی دیده شود.

کریمی تصریح کرد: البته کمیسیون بهداشت مجلس قرار شده که به این موضوع ورود کند، همچنین از سازمان برنامه و بودجه هم درخواست داریم که منابع مناسبی را برای تحقق این موضوع پیش بینی کند تا بتوان تعرفه‌های واقعی را در دستور کار قرار داد؛ اگر نسبت به این موضوع توجهی نشود نباید انتظار داشت که پزشک بخش دولتی با انگیزه به کار خود ادامه دهد.

معاون درمان وزارت بهداشت و درمان همچنین اظهار داشت: تعرفه گذاری پرستاری هم همین طور بوده و بر اساس سرانه و وابسته به کا است؛ امیداریم در سال آینده عقب ماندگی که حدود ۲۰ سال گذشته در تعرفه‌ها اتفاق افتاده با تعرفه گذاری مناسب توسط شورای عالی بیمه، سازمان برنامه و بودجه و هیات وزیران جبران شود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->