جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم رئیس مجلس: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امیرعبداللهیان: پاکستان عاملان حمله راسک را به عنوان گروه تروریستی شناسایی کند

  • کد خبر: ۲۰۰۸۱۰
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۲۶
امیرعبداللهیان: پاکستان عاملان حمله راسک را به عنوان گروه تروریستی شناسایی کند
وزیر امور خارجه در گفت وگوی تلفنی با سرپرست وزارت خارجه پاکستان، ضمن تبادل‌نظر درباره تحولات جاری فلسطین و تقویت همکاری‌های امنیتی - مرزی بین دو کشور، از همتای پاکستانی خود خواست عاملان حمله راسک را به عنوان گروه تروریستی شناسایی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین امیرعبداللهیان دوشنبه شب در گفت وگوی تلفنی با جلیل عباس جیلانی سرپرست وزارت امور خارجه پاکستان با اشاره به تداوم جنایات صهیونیست‌ها علیه مردم فلسطین در غزه و کرانه باختری تاکید کرد: رژیم اسراسییل با ایجاد شرایط وخیم انسانی و نسل کشی در غزه بار دیگر به دنیا نشان داد که به هیچ قاعده انسانی و بین‌المللی پایبند نیست.

وی افزود: بی تردید مردم فلسطین و مقاومت برنده نهایی این نبرد هستند.

وزیر امور خارجه در ادامه با اشاره به حمله تروریستی یکی از گروهک‌ها به یک مقر انتظامی در شهرستان راسک که به شهادت ۱۲ تن و زخمی شدن هفت پرسنل پرتلاش نیرو‌های انتظامی کشور منجر شد، از طرف پاکستانی خواست تا کشورش گروهک مذکور را به عنوان یک گروه تروریستی مورد شناسایی قرار دهد.

امیرعبداللهیان همچنین بر ضرورت تقویت همکاری مشترک برای توقف این قبیل اقدامات تروریستی و تضمین امنیت مرز‌های مشترک دو کشور تاکید کرد.

وزیر خارجه پاکستان نیز با ابراز نگرانی عمیق از وخامت وضعیت انسانی در غزه و استمرار بمباران مردم بی گناه اظهار داشت: موضع مشترک ایران و پاکستان همبستگی کامل با مردم فلسطین است.

جلیل عباس جیلانی همچنین ضمن محکوم کردن حمله تروریستی به پاسگاه مرزی ایران، مراتب تسلیت دولت و ملت پاکستان را ابراز و با خانواده‌های قربانیان این حادثه اظهار همدردی کرد.

وی با بیان اینکه تروریسم خطر مشترک برای ایران و پاکستان و منطقه است و مقابله با این پدیده نیازمند همکاری نزدیک دو کشور است، اطمینان داد که دولت متبوعش از هیچ کوششی برای دستگیری عوامل این اقدام تروریستی دریغ نخواهد کرد.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->