رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

قوت‌گرفتن احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به یمن

  • کد خبر: ۲۰۰۸۲۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۱
قوت‌گرفتن احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به یمن
یک نشریه آمریکایی نوشت: تهدید اقتصاد جهانی ناشی از بحران تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها از دریای سرخ احتمال حمله مستقیم آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به ارتش یمن را قوت بخشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه آمریکایی «لیبرال پاتریوت» روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به تهدیدات فزاینده نیرو‌های مسلح یمن (انصارالله) ضد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های عازم اراضی اشغالی از تنگه باب المندب گزارش داد که از ۱۵ دسامبر، چهار شرکت از پنج شرکت بزرگ کشتیرانی کانتینری جهان، CMA CGM، Hapag-Lloyd، Maersk و MSC، خدمات خود را در دریای سرخ، مسیری که ترافیک کانال سوئز باید از طریق آن عبور کند، متوقف کردهاند.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های مسلح ارتش یمن که به سلاح‌های پیشرفته مجهز هستند، حمله‌های خود را به جریان‌های کشتیرانی جهانی افزایش داده‌اند و با بسته شدن ناگهانی یکی از شریان‌های تجاری بزرگ جهان، آمریکا و متحدانش در حال افزایش فعالیت‌های دریایی در خاورمیانه هستند و حتی ممکن است به صنعا حمله کنند تا بتوانند عبور آزاد در این منطقه را دوباره برقرار کنند.

این گزارش می‌افزاید: با بحران دریایی به وجود آمده در دریای سرخ، ممکن است که ایالات متحده و متحدان نزدیک آن مانند انگلیس و فرانسه را به اقدام نظامی مستقیم علیه جنبش انصارالله در آینده نزدیک سوق دهد.

در این گزارش آمده است: «دلیل نادیده گرفتن واشنگتن در حمله مستقیم به جنبش انصارالله به دلیل موقعیت بحرانی آن در منطقه همزمان با سلسله حمله‌های گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه به مواضع آمریکا است که پاسخ نظامی آمریکا می‌تواند به ایجاد رشته بی‌پایانی از حمله‌ها از جبهه‌های مختلف از یمن تا سایر نقاط در منطقه غرب آسیا ضد منافع آمریکا فرا گیرد و به اخراج (مفتضحانه) واشنگتن از منطقه غرب آسیا و پیروزی مقاومت مبدل شود که دولتمردان آمریکا در شرایط کنونی از درگیری فراگیر مستقیم اجتناب می‌کنند.

گفتنی است در جریان حمایت نیرو‌های مسلح یمن از گروه‌های مقاومت فلسطینی، یک منبع دریانوردی یمنی ساعاتی پیش از هدف قرارگرفتن ۲ کشتی با ۲ موشک شلیک‌شده از سوی ارتش یمن خبر داد. این منبع یمنی به الجزیره اعلام کرد که هدف قرارگرفتن این کشتی‌ها در راستای ممانعت از حرکت آن‌ها به سمت اراضی اشغالی انجام شده است.

نیرو‌های مسلح یمن نیز با صدور بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت مظلوم فلسطین در غزه و در راستای لبیک به خواست آزادگان ملت بزرگ یمن و امت اسلامی، نیروی دریایی یمن عملیات ویژه‌ای را علیه ۲ کشتی مرتبط به رژیم صهیونیستی انجام داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: نفتکش «سوان آتلانتیک» و کشتی کانتینری «ام‌اس‌سی کلارا» پس از اینکه از پاسخگویی به تماس‌های ما خودداری کردند، هدف قرار گرفتند. این دو کشتی با شهپاد هدف قرار گرفتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->