پیام تشکر فرمانده کل ارتش از ملت قهرمان و رزمندگان نیروهای مسلح+ویدئو هشدار وزارت اطلاعات: موساد اقدام به راه اندازی صفحات جدید کرده است گفت‎‌وگوی تلفنی پزشکیان و رئیس جمهور آذربایجان | علی‌اف استفادهٔ اسرائیل از آسمان کشورش برای حمله به ایران را تکذیب کرد! استفاده از اورانیوم ضعیف‌شده در حملات اخیر اسرائیل به ایران تأیید نشد رهبر انصارالله پیروزی ایران بر رژیم صهیونیستی را تبریک گفت فرانس ۲۴: رهبر ایران درباره هرگونه تجاوز به خاک کشورش هشدار داد شهادت سرلشکر محمدسعید ایزدی (حاج رمضان) در حملات اسرائیل آیا پاکستان با موشک هسته‌ای به آمریکا حمله می‌کند؟ ابراز نگرانی روسیه درباره اظهارات نظامیان صهیونیست پس از آتش‌بس با ایران آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ با جبهه استکبار همچنان ادامه دارد | ضرورت فراگیر شدن مشارکت‌های مردمی سفیر ایران در ایتالیا: بازگشت ایران به گفت‌و‌گو‌ها منوط به توقف کامل اقدامات تجاوزکارانه است رئیس شورای اطلاع رسانی دولت: توقف جنگ به معنای پایان تلاش دشمن نیست کشف یک ریزپرنده در حال تصویربرداری غیرمجاز در آستانه اشرفیه سپاه پاسداران: آرامش، خردورزی و صلابت رهبر معظم انقلاب سرمایه بالنده ایران بوده است قانون الزام دولت به تعلیق همکاری با آژانس ابلاغ شد فیلم کامل سومین پیام تصویری حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت عزیز و بزرگ ایران در پی تهاجم رژیم صهیونی نخست وزیر اسپانیا خواستار تعلیق فوری توافقنامه همکاری اتحادیه اروپا و اسرائیل شد مصوبه تعلیق همکاری ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قانون شد (۵ تیر ۱۴۰۴) وزیر دفاع فرانسه اعتراف کرد: در رهگیری پهپاد‌های ایران مشارکت داشتیم سومین پیام تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی: رژیم صهیونی در زیر ضربات جمهوری اسلامی تقریباً از پا درآمد و لِه شد | آمریکا دستاوردی از این جنگ نداشت (۵ تیر ۱۴۰۴) سرلشکر موسوی: ایران در جنگ اخیر اراده خود را بر آمریکا و رژیم صهیونیستی تحمیل کرد اسامی شهدای سپاه سیدالشهدا (ع) در پی حمله رژیم صهیونیستی اعلام شد بلومبرگ نوشت: هیچ‌کس در ناتو ادعای ترامپ درباره تاثیر حملات به ایران را باور نکرد ادعای سازمان امنیت ملی رژیم صهیونیستی: سوریه و لبنان به عادی سازی روابط با ما نزدیک شده‌اند یک نماینده مجلس: دولتمردان در میدان دیپلماسی نباید وعده‌های دروغین دشمن را باور داشته باشند جان کری: دانش هسته‌ای ایران بمباران نمی‌شود وزیر دفاع روسیه: اوضاع در خاورمیانه به‌شدت بدتر شده است
سرخط خبرها

قوت‌گرفتن احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به یمن

  • کد خبر: ۲۰۰۸۲۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۱
قوت‌گرفتن احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به یمن
یک نشریه آمریکایی نوشت: تهدید اقتصاد جهانی ناشی از بحران تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها از دریای سرخ احتمال حمله مستقیم آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به ارتش یمن را قوت بخشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه آمریکایی «لیبرال پاتریوت» روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به تهدیدات فزاینده نیرو‌های مسلح یمن (انصارالله) ضد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های عازم اراضی اشغالی از تنگه باب المندب گزارش داد که از ۱۵ دسامبر، چهار شرکت از پنج شرکت بزرگ کشتیرانی کانتینری جهان، CMA CGM، Hapag-Lloyd، Maersk و MSC، خدمات خود را در دریای سرخ، مسیری که ترافیک کانال سوئز باید از طریق آن عبور کند، متوقف کردهاند.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های مسلح ارتش یمن که به سلاح‌های پیشرفته مجهز هستند، حمله‌های خود را به جریان‌های کشتیرانی جهانی افزایش داده‌اند و با بسته شدن ناگهانی یکی از شریان‌های تجاری بزرگ جهان، آمریکا و متحدانش در حال افزایش فعالیت‌های دریایی در خاورمیانه هستند و حتی ممکن است به صنعا حمله کنند تا بتوانند عبور آزاد در این منطقه را دوباره برقرار کنند.

این گزارش می‌افزاید: با بحران دریایی به وجود آمده در دریای سرخ، ممکن است که ایالات متحده و متحدان نزدیک آن مانند انگلیس و فرانسه را به اقدام نظامی مستقیم علیه جنبش انصارالله در آینده نزدیک سوق دهد.

در این گزارش آمده است: «دلیل نادیده گرفتن واشنگتن در حمله مستقیم به جنبش انصارالله به دلیل موقعیت بحرانی آن در منطقه همزمان با سلسله حمله‌های گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه به مواضع آمریکا است که پاسخ نظامی آمریکا می‌تواند به ایجاد رشته بی‌پایانی از حمله‌ها از جبهه‌های مختلف از یمن تا سایر نقاط در منطقه غرب آسیا ضد منافع آمریکا فرا گیرد و به اخراج (مفتضحانه) واشنگتن از منطقه غرب آسیا و پیروزی مقاومت مبدل شود که دولتمردان آمریکا در شرایط کنونی از درگیری فراگیر مستقیم اجتناب می‌کنند.

گفتنی است در جریان حمایت نیرو‌های مسلح یمن از گروه‌های مقاومت فلسطینی، یک منبع دریانوردی یمنی ساعاتی پیش از هدف قرارگرفتن ۲ کشتی با ۲ موشک شلیک‌شده از سوی ارتش یمن خبر داد. این منبع یمنی به الجزیره اعلام کرد که هدف قرارگرفتن این کشتی‌ها در راستای ممانعت از حرکت آن‌ها به سمت اراضی اشغالی انجام شده است.

نیرو‌های مسلح یمن نیز با صدور بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت مظلوم فلسطین در غزه و در راستای لبیک به خواست آزادگان ملت بزرگ یمن و امت اسلامی، نیروی دریایی یمن عملیات ویژه‌ای را علیه ۲ کشتی مرتبط به رژیم صهیونیستی انجام داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: نفتکش «سوان آتلانتیک» و کشتی کانتینری «ام‌اس‌سی کلارا» پس از اینکه از پاسخگویی به تماس‌های ما خودداری کردند، هدف قرار گرفتند. این دو کشتی با شهپاد هدف قرار گرفتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->