جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قوت‌گرفتن احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به یمن

  • کد خبر: ۲۰۰۸۲۸
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۱
قوت‌گرفتن احتمال حمله آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به یمن
یک نشریه آمریکایی نوشت: تهدید اقتصاد جهانی ناشی از بحران تردد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌ها از دریای سرخ احتمال حمله مستقیم آمریکا و متحدان اروپایی‌اش به ارتش یمن را قوت بخشیده است.

به گزارش شهرآرانیوز، نشریه آمریکایی «لیبرال پاتریوت» روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به تهدیدات فزاینده نیرو‌های مسلح یمن (انصارالله) ضد کشتی‌های تجاری و نفتکش‌های عازم اراضی اشغالی از تنگه باب المندب گزارش داد که از ۱۵ دسامبر، چهار شرکت از پنج شرکت بزرگ کشتیرانی کانتینری جهان، CMA CGM، Hapag-Lloyd، Maersk و MSC، خدمات خود را در دریای سرخ، مسیری که ترافیک کانال سوئز باید از طریق آن عبور کند، متوقف کردهاند.

بر اساس این گزارش، نیرو‌های مسلح ارتش یمن که به سلاح‌های پیشرفته مجهز هستند، حمله‌های خود را به جریان‌های کشتیرانی جهانی افزایش داده‌اند و با بسته شدن ناگهانی یکی از شریان‌های تجاری بزرگ جهان، آمریکا و متحدانش در حال افزایش فعالیت‌های دریایی در خاورمیانه هستند و حتی ممکن است به صنعا حمله کنند تا بتوانند عبور آزاد در این منطقه را دوباره برقرار کنند.

این گزارش می‌افزاید: با بحران دریایی به وجود آمده در دریای سرخ، ممکن است که ایالات متحده و متحدان نزدیک آن مانند انگلیس و فرانسه را به اقدام نظامی مستقیم علیه جنبش انصارالله در آینده نزدیک سوق دهد.

در این گزارش آمده است: «دلیل نادیده گرفتن واشنگتن در حمله مستقیم به جنبش انصارالله به دلیل موقعیت بحرانی آن در منطقه همزمان با سلسله حمله‌های گروه‌های مقاومت در عراق و سوریه به مواضع آمریکا است که پاسخ نظامی آمریکا می‌تواند به ایجاد رشته بی‌پایانی از حمله‌ها از جبهه‌های مختلف از یمن تا سایر نقاط در منطقه غرب آسیا ضد منافع آمریکا فرا گیرد و به اخراج (مفتضحانه) واشنگتن از منطقه غرب آسیا و پیروزی مقاومت مبدل شود که دولتمردان آمریکا در شرایط کنونی از درگیری فراگیر مستقیم اجتناب می‌کنند.

گفتنی است در جریان حمایت نیرو‌های مسلح یمن از گروه‌های مقاومت فلسطینی، یک منبع دریانوردی یمنی ساعاتی پیش از هدف قرارگرفتن ۲ کشتی با ۲ موشک شلیک‌شده از سوی ارتش یمن خبر داد. این منبع یمنی به الجزیره اعلام کرد که هدف قرارگرفتن این کشتی‌ها در راستای ممانعت از حرکت آن‌ها به سمت اراضی اشغالی انجام شده است.

نیرو‌های مسلح یمن نیز با صدور بیانیه‌ای در این رابطه اعلام کرد: در راستای حمایت از ملت مظلوم فلسطین در غزه و در راستای لبیک به خواست آزادگان ملت بزرگ یمن و امت اسلامی، نیروی دریایی یمن عملیات ویژه‌ای را علیه ۲ کشتی مرتبط به رژیم صهیونیستی انجام داد.

در ادامه این بیانیه آمده است: نفتکش «سوان آتلانتیک» و کشتی کانتینری «ام‌اس‌سی کلارا» پس از اینکه از پاسخگویی به تماس‌های ما خودداری کردند، هدف قرار گرفتند. این دو کشتی با شهپاد هدف قرار گرفتند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->