رئیس شورای عالی سیاسی یمن: ترور پیروزی نیست درخواست فرانسه از اسرائیل: گذرگاه‌های نوار غزه باز شود غریب آبادی: همکاری ایران و آذربایجان در حوزه دریای خزر تقویت خواهد شد درآمد این کارخانه وقف انرژی هسته‌‌ای شد نیاز شدید شهرداری غزه به ماشین آلات سنگین برای کشف اجساد از زیر آوارها لبنان درخواست اسرائیل برای مذاکره سیاسی را رد کرد ورود اسرائیلی به برخی اماکن تایلند ممنوع شد نخست وزیر عراق: سیاست «فشار بر ایران» بدون نتیجه است دیدار مشاور امنیت ملی عراق با عراقچی + فیلم نتانیاهو و لاپید یکدیگر را تهدید کردند درخواست مصر از اسرائیل و حماس برای پایبندی به آتش‌بس غزه شهادت بیش از ۱۰۰ نفر در غزه پس از آغاز آتش‌بس اسیر سالمند فلسطینی در زندان‌های اسرائیل به شهادت رسید عراقچی به اظهارات ضدایرانی وزیر خارجه لهستان واکنش نشان داد ترامپ: اوکراین در جنگ پیروز نخواهد شد نقض آتش‌بس توسط اسرائیل ادامه دارد | پرواز گسترده پهپاد‌ها بر فراز ضاحیه بیروت + فیلم (۲۸ مهر ۱۴۰۴) شهادت ۲۷۰ نفر در لبنان توسط اسرائیل از زمان برقراری آتش بس (۲۸ مهر ۱۴۰۴) لاریجانی: سوءاستفاده آمریکا و اسرائیل از آسمان عراق پیگیری می‌شود گفتگوی تلفنی وزرای خارجه روسیه و آمریکا مقدم‌فر: رژیم صهیونیستی در باتلاق شکست‌ها دست‌وپا می‌زند ۲۰۰ نظامی آمریکایی وارد اراضی اشغالی شدند (۲۸ مهر ۱۴۰۴) عملیات‌های متعدد نیروهای امنیتی عراق علیه بقایای داعش وزیر کشور: امنیت مرزها پایدار است ادعا‌های تکراری نتانیاهو علیه ایران و محور مقاومت شکایت از صادرات سلاح آلمان به اسرائیل تأکید بر ضرورت اعدام اسرای فلسطینی
سرخط خبرها

زارع: نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی در سال آینده ۲۸۵۰۰ است | نرخ حامل‌های انرژی در لایحه بودجه افزایش نمی‌یابد

  • کد خبر: ۲۰۰۸۷۹
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۲۱
زارع: نرخ ارز ترجیحی کالا‌های اساسی در سال آینده ۲۸۵۰۰ است | نرخ حامل‌های انرژی در لایحه بودجه افزایش نمی‌یابد
سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه با بیان اینکه دولت در لایحه بودجه، نرخ ارز ترجیحی برای واردات کالا‌های اساسی را ۲۸ هزار و ۵۰۰ اعلام کرده، گفت: در لایحه پیشنهادی دولت هیچ اشاره‌ای به افزایش نرخ حامل‌های انرژی نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رحیم زارع سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ کل کشور با اشاره به جزئیات بررسی لایحه اصلاح شده توسط دولت در کمیسیون متبوعش گفت: ما امروز در دو نوبت عصر و شب؛ لایحه پیشنهادی ارسال شده از سوی دولت را بررسی و در پایان نشست نیز کلیات لایحه بودجه را به رای خواهیم گذاشت.

وی افزود: صبح فردا در نشست علنی مجلس بار دیگر کلیات بودجه با همان فرآیند هفته گذشته بررسی خواهد شد و ۵ موافق و ۵ مخالف نظرات خود را درباره لایحه اصلاح شده بیان می‌کنند و در نهایت نیز رای گیری در صحن انجام می‌شود.

زارع با بیان اینکه اصلاحات مدنظر مجلس در لایحه پیشنهادی دولت تقریبا اعمال شده است، گفت: دولت در لایحه اصلاحی خود منابع مورد نیاز برای اعمال متناسب سازی حقوق بازنشستگان را از محل افزایش یک درصدی مالیات بر ارزش افزوده دیده است. همچنین دولت در لایحه خود ۱۲۰ هزار میلیارد تومان منابع برای خرید تضمینی گندم با قیمت ۱۹ هزار ۵۰۰ در نظر گرفته است.

سخنگوی کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۳ خاطرنشان کرد: در لایحه پیشنهادی دولت هیچ اشاره‌ای به تغییر قیمت حامل‌های انرژی نشده است. اما با این حال دولت براساس قانون هدفمندی یارانه‌ها این اختیار را قیمت حامل‌های انرژی را در صورت صلاحدید افزایش دهد.

وی با اشاره به نرخ تسعیر ارز در لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: دولت در لایحه خود برای تامین کالا‌های اساسی ۱۵ میلیارد دلار ارز ترجیحی با نرخ ۲۸ هزار و ۵۰۰ در نظر گرفته است. البته بر روی برخی کالا‌ها ممکن است این نرخ کمی بالاتر باشد، اما با این حال آن ۱۰ قلم کالای اساسی با نرخ ترجیحی ۲۸ هزار و ۵۰۰ تامین خواهد شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->