آب کدام مناطق مشهد، فردا (یکشنبه، ۸ تیر ۱۴۰۴) قطع خواهد بود؟ لزوم تطبیق آموزش با تغییرات تکنولوژی رئیس شورای اسلامی شهر مشهد مقدس: مدارا با هیئات سکولار در مشهد پذیرفتنی نیست آخرین وضعیت مهم‌ترین پروژه‌های عمرانی شهر مشهد | به‌زودی بولوار امام‌خمینی(ره) به بولوار نماز وصل خواهد شد شهردار مشهد مقدس: ایستگاه‌های درحال‌ساخت آتش‌نشانی سریع‌تر پیگیری و به بهره‌برداری برسند ورود حدود ۵ هزار زائر ایرانی حج تمتع به فرودگاه بین‌المللی مشهد | تداوم بازگشت حجاج تا فردا (۸ تیرماه) قیمت نفت امروز (۷ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای سیاه از اوج به زیر آمد نایب‌رئیس کمیسیون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شورای اسلامی شهر مشهد: نهضت آسفالت شهرداری مشهد در حال ورود به مرحله‌ای پرشتاب و مؤثر است هوای کلانشهر مشهد همچنان آلوده است (۷ تیر ۱۴۰۴) هزینه ۵ میلیون ریالی برای اجرای هر مترمربع آسفالت در مشهد اعتبار نهضت آسفالت ۱۴۰۳ مشهد، معادل پروژه تقاطع چهارسطحی آزادگان است شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد
سرخط خبرها

لزوم الگوگیری مسئولان از جهادگران عرصه‌های پزشکی و بهداشتی مبارزه باکرونا

  • کد خبر: ۲۰۰۹۲
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۰۷:۱۷
لزوم الگوگیری مسئولان از جهادگران عرصه‌های پزشکی و بهداشتی مبارزه باکرونا
پیشامد و گسترش بیماری کرونا در کشور، نمایشی از ایثارگری عزیزان انقلابی را در برابر بینش جهانیان قرار داد.
به گزارش شهرآرانیوز، آیت الله سید احمد علم الهدی امام جمعه مشهد به دلیل برگزار نشدن نمازجمعه این هفته مشهد، در متنی که به عنوان خطبه مکتوب منتشر کرده آورده است:جهادگران عرصه‌های پزشکی و بهداشتی در ابعاد مختلف، در جبهه مبارزه با این ویروس خطرناک فراگیر فداکاری می‌کنند و با اخلاص، در درگاه خدا ارزشمندترین عبادات را در روز‌ها و شب‌های ماه رجب به‌جا می‌آورندکه امید است این عزیزان در تبار مخاطبان «این الرجبیون» قرار گیرند.

در ادامه این خطبه مکتوب آمده است؛ امروز متأسفانه فعالیت‌های اقتصادی، فرهنگی و دینی جامعه به‌صورت منفعلانه، به تعطیلی کشیده شده است و مسئولان اداره این امور، مدیریت خود را با تعطیل کردن و دربستن‌های انفعالی اجرا کرده‌اند.

امام جمعه مشهد باانتقاد از عکس‌العمل مسئولان، بی‌تفاوتی و حذف صورت مساله در مدیریت‌های فرهنگی و اقتصادی کشوردرپی پیشامد و گسترش این بیماری، در این خطبه مکتوب افزوده است: بر اساس نظر متخصصان پزشکی و بهداشتی، مبدأ انتشار این ویروس، اجتماعات و ارتباطات اشخاص است، اما این به معنی توقف همه فعالیت‌های اجتماعی که مردم غیور و انقلابی ما را پای این نظام و انقلاب نگه می‌دارد نیست.

امام جمعه مشهد در ادامه این خطبه یادآور شده است؛ این قبیل برنامه‌ها را باید در قالب پروتکل‌ها و دستورالعمل‌های بهداشتی و پزشکی اجرا کرد و نمونه این فعالیت‌های هماهنگ، اجرای برنامه‌های حساب‌شده در مدیریت حرم مطهر و صحن‌های عتبه مقدسه امام هشتم (ع) است.

وی در ادامه آورده است: چه خوب است مدیران مسئول کشور نسبت به‌تمامی برنامه‌های اجرایی و عملیاتی کشور از جهادگران مخلص جامعه پزشکی پیروی و مجاهدانه در احیای فعالیت‌های اقتصادی و فرهنگی فعالیت نمایند و الگویی برای تمام جوامع درگیر با این عارضه در جهان شوند.

امام جمعه مشهد همچنین در ادامه بااشاره به اینکه، نسل کشی مسلمانان هند طرحی آمریکایی است افزوده است:کشور هند که روزی الگوی استعمارستیزی با پیشوایی قهرمانی نامدار همچون گاندی بوده، اکنون میدان جولان توطئه شیطانی قرار گرفته و بازیچه اسلام‌ستیزی شیطان بزرگ قرار گرفته و کشتارگاه پیر و جوان و زن و کودک بی‌گناه مسلمان شده که مایه بسی تأسف است.
 
منبع:صداوسیما
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->