جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد خروج طالبان از لیست سیاه و جهش همکاری‌های روسیه و افغانستان عراقچی: هیچ سناریویی برای چشم‌پوشی از غنی‌سازی وجود ندارد سفر قریب‌الوقوع وزیر خارجه عراق و رئیس اقلیم کردستان عراق به تهران ادعای ترامپ: با ایران به توافق می‌رسیم؛ با تجارت با تهران مشکلی ندارم آیین گرامیداشت فردوسی در دانشگاه اقتصاد و روابط بین‌الملل پکن برگزار شد کتاب خاطرات رهبر انقلاب از زندگی پدرشان منتشر می‌شود ترامپ: ممکن است با پوتین تماس بگیرم؛ ما باید دیدار کنیم افزایش شهدای غزه به ۵۳ هزار و ۱۱۹ شهید (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) روایت غریب‌آبادی از نشست ایران و ۳ کشور اروپایی در استانبول وزیر بهداشت به سوئیس سفر می‌کند ایران و اوکراین، محور دیدار روبیو با مشاوران امنیت ملی تروئیکای اروپا در استانبول وزیر خارجه تاجیکستان وارد تهران شد قالیباف در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور یافت آیت‌الله علم‌الهدی: شهید رئیسی مدیری کم‌نظیر در مردمی بودن | شهید جمهور سرمایه اجتماعی نظام را افزایش داد ترامپ: مسئله برنامه هسته‌ای ایران را به هر شکل حل می‌کنیم عبداللطیف رشید: روابط عراق و ایران قوی، مستحکم و تاریخی است حزب‌الله: تحریم‌های آمریکا بی‌اثر است | سلاح‌ خود را بدون تضمین تحویل نخواهیم داد ترامپ: با عربستان، قطر و امارات «دوستی بزرگی» داریم پایان مذاکرات سه جانبه ترکیه، آمریکا و اوکراین (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شروط رژیم صهیونیستی در مورد توافق جدید تبادل اسیران

  • کد خبر: ۲۰۰۹۷۲
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۹
شروط رژیم صهیونیستی در مورد توافق جدید تبادل اسیران
روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت گزارش داد که رژیم صهیونیستی از «سه اصل اساسی» در مذاکرات تبادل اسیران با حماس سخن گفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، دیوید بارنیا، رئیس موساد با محمد بن عبدالرحمن آل ثانی، نخست‌وزیر و وزیر خارجه قطر و ویلیام برنز، رئیس آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) در یکی از پایتخت‌های اروپایی روز دوشنبه برای بررسی توافق تبادل جدید اسیران دیدار و گفتگو کرد.

روزنامه یدیعوت آحارونوت گزارش داد که رژیم صهیونیستی از «سه اصل اساسی» در مذاکرات سخن گفت؛ نخست اینکه هرگونه مذاکراتی با حماس در شرایط آتش‌بس باشد و حتی یک روز آتش‌بس هم بدون بازگرداندن اسیران نباشد.

اما شرط دوم، این است که توافق از جایی ادامه یابد که توافق پیشین متوقف شد، به این معنا که رژیم صهیونیستی از تحویل گرفتن زنانی که در اسارت مانده‌اند، کوتاه نخواهد آمد.

شرط سوم این است که توافق بر اساس، سازوکار‌های آشکاری برای هر یک از گروه‌ها انجام شود.

پس از آنکه مقاومت یک فایل ویدئویی از اسیران منتشر کرد، رژیم صهیونیستی تمایل دارد که اسیران سالخورده را در کنار زنان و بیماران بازگرداند و این رژیم تاکید دارد که فقط در مورد استرداد اسیران زنده صحبت کند.

این روزنامه به نقل از یک منبع سیاسی صهیونیست که نامش را ذکر نکرد، گزارش داد: روز‌های آتی تعیین‌کننده خواهد بود و همراه با فشار خواهد بود. در این روزها، توپ در زمین اسرائیل نیست. رئیس موساد گام نخست را برداشت و در حال حاضر فشار‌ها از ایالات متحده به قطر و از قطر به حماس انتقال خواهد یافت و این امر چند روز زمان می‌برد.

این منبع در خصوص آمادگی رژیم صهیونیستی برای آزاد کردن اسیران فلسطینی «ویژه» و نیز اسیرانی که به گفته آن‌ها «دستشان به خون آغشته است»، در ازای آزادی گروه‌های جدیدی از اسیران اسراییلی، گفت: این مسأله ممکن است.

رژیم اشغالگر در این مقطع شاهد این است که ایالات متحده برای دستیابی به توافق جدیدی مصمم است و رییس سیا در بطن مسأله با دستور مستقیم جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا حضور دارد و او به دنبال رسیدن به نتایج است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->