عملیات ضدصهیونیستی در قدس اشغالی (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) وزارت خزانه‌داری آمریکا برای کمک به سوریه وعده داد نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مذاکرات فشرده شورای امنیت بر سر قطعنامه‌ای جدید برای آتش‌بس در غزه

  • کد خبر: ۲۰۱۰۱۲
  • ۲۸ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۳
مذاکرات فشرده شورای امنیت بر سر قطعنامه‌ای جدید برای آتش‌بس در غزه
شورای امنیت سازمان ملل نشستی با محوریت فلسطین برگزار کرده که هدف آن تصویب قطعنامه‌ای برای برقراری آتش‌بس در جنگ غزه است.

به گزارش شهرآرانیوز، خبرگزاری سی‌ان‌ان گزارش داد که اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد امروز (سه‌شنبه) جلسه‌ای با محوریت جنگ غزه برگزار کرده‌اند که در آن بحث بر سر تصویب پیش‌نویس قطعنامه‌ای برای برقراری آتش‌بس، بالا گرفته است.

به گزارش اسپوتنیک، «تور ونسلاند»، هماهنگ‌کننده ویژه سازمان ملل در امور صلح خاورمیانه در این نشست گفت که تبعات گسترده‌تر جنگ غزه، از جمله احتمال بدل شدن آن به بحرانی بزرگ‌تر در منطقه موجب نگرانی سازمان ملل شده است.

او گفت: من همچنان نگران اثرات گسترده‌تر جنگ در غزه و خطر تشدید درگیری‌ها در منطقه هستم. به صورت روزانه شاهد تبادل آتش در دو سوی «خط آبی» هستیم و احتمال خطای محاسباتی و تشدید درگیری‌ها، ثبات منطقه را تهدید می‌کند.

این مقام سازمان ملل ادامه داد: ضروری است که لبنان به درگیری منطقه‌ای کشیده نشود و طرفین آتش‌بس اعلام کنند.

ونسلاند همچنین گفت که اقدامات رژیم صهیونیستی برای تحویل تعدادی از محموله‌های کمک‌های بشردوستانه به غزه پاسخگوی نیاز مردم این منطقه نیست.

او با بیان این که رژیم صهیونیستی اقدامات محدودی از جمله اجازه ورود سوخت، غذا و گاز برای پخت‌وپز داشته و گذرگاه کرم ابوسالم را برای ورود کمک‌های بشردوستانه باز کرده، تصریح کرد که «این اقدامات بسیار کمتر از مقدار مورد نیاز برای رسیدگی به فاجعه انسانی» غزه است.

در همین حال، «واسیلی نبنزیا»، سفیر روسیه در سازمان ملل گفت ایالات متحده تنها کشور جهان است که با آتش‌بس بشردوستانه در غزه مخالفت می‌کند.

نبنزیا گفت: بی‌اغراق می‌گویم که جهان بر سر لزوم آتش‌بس فوری در غزه به اجماع رسیده؛ اما تنها کشوری که با این امر مخالف بوده و خود را مقابل تمامی اعضای جامعه بین‌المللی قرار داده، ایالات متحده است.

همچنین «ژانگ جون»، نماینده چین در سازمان ملل در این نشست شورای امنیت خواستار برپایی یک کنفرانس بین‌المللی صلح شد که در مقیاس بزرگتر و با تاثیرگذاری بیشتر، به دنبال حل مناقشه فلسطین اشغالی باشد.

او همچنین گفت که هر رویکردی نسبت به مسئله فلسطین، باید به خواست فلسطینیان احترام گذاشته، دغدغه‌های کشور‌های منطقه را در نظر گرفته و از راهکار دو دولتی دور نشود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->