نتیجه و فیلم خلاصه بازی رئال‌مادرید و بارسلونا(۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴)| همه‌چیز برای فلیک و بارسا اعتراض تراکتور به سازمان لیگ: حداقل زمان بازی آخر را تغییر دهید ترکیب رئال‌مادرید و بارسلونا در ال‌کلاسیکو برگشت مشخص شد (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) پرسپولیس «نیازمند» گلر بهتر است؟ پخش زنده بازی بارسلونا و رئال‌مادرید (۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین کنعانی‌زادگان هوایی شد غرامت ۹۰۰ هزاردلاری استقلال به موسیمانه! توافق رضا شکاری با پرسپولیس؟ سیدحسین حسینی بازی با سپاهان را از دست داد| ویروس به استقلال حمله کرد غیبت یزدانی در آخرین مسابقه سپاهان وحید امیری منتظر جلسه تمدید قرارداد صعود فوتسال بانوان به عنوان تیم دوم با توقف برابر ویتنام مجید حسینی در ایران، فقط برای استقلال بازی می‌کند | بازگشت فعلاً منتفی است درخواست مردم ایران از مهدی طارمی درخصوص بازی فینال لیگ قهرمانان اروپا + عکس زمزمه خروج رونالدو از النصر داغ شد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و رئال مادرید | تعیین قهرمان در ال‌کلاسیکو مهرداد محمدی در انتظار بازگشت به ترکیب استقلال پرشتاب به سمت قهرمانی هفتم سهم ناچیز جودو خراسان از قهرمانی نوجوانان و جوانان کشور
سرخط خبرها

محکومیت یوفا در پروژه سوپرلیگ

  • کد خبر: ۲۰۱۳۴۸
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۰
محکومیت یوفا در پروژه سوپرلیگ
دادگاه عالی اتحادیه اروپا با رد شکایت یوفا و فیفا، اجازه برگزاری پروژه سوپرلیگ را صادر کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دادگاه عالی اتحادیه اروپا در حکم اولیه خود، یوفا و فیفا را متهم کرد که با ممانعت از برگزاری سوپرلیگ در سال ۲۰۲۱، اقدامی خلاف قانون انجام داده‌اند. این دادگاه با صدور اجازه تشکیل سوپرلیگ اعلام کرد: نه فیفا و نه یوفا، نمی‌توانند باشگاه‌ها را از شرکت در رقابت‌های دیگر محکوم کنند.

سوپرلیگ اروپا توسط ۱۲ باشگاه در آوریل ۲۰۲۱ تأسیس شد. رئال مادرید، بارسلونا، آرسنال، میلان، چلسی، اتلتیکومادرید، اینترمیلان، تاتنهام، منچسترسیتی، لیورپول، منچستریونایتد و یوونتوس باشگاه‌هایی بودند که از ابتدا با حضور در این رقابت‌ها موافقت کردند و حق فسخ قرارداد را ندارند. آن‌ها در صورت تمایل برای فسخ قرارداد باید غرامت ۳۰۰ میلیون یورویی پرداخت کنند.

یوفا و فیفا با فشار به باشگاه‌های عضو این پروژه موفق شدند آن را به حالت تعلیق درآورند، اما دو باشگاه رئال مادرید و بارسلونا به عنوان موسسان این مسابقات به دادگاه عالی اروپا شکایت کردند که در نهایت رای آن امروز صادر شد.

برند رایشارت، مدیر اجرایی گروه A ۲۲ (اسپانسر سوپرلیگ) پس از رای دادگاه گفت: ما حق رقابت را به دست آورده‌ایم؛ انحصار یوفا در فوتبال تمام شده است. فوتبال آزاد است و باشگاه‌های دیگر نباید از تحریم‌ها بترسند و اکنون می‌توانند آینده خود را تعیین کنند.

لالیگا به عنوان اولین مخالف رای دادگاه عالی اروپا در توییترش نوشت: امروز بیش از هر زمان دیگری به یاد داریم که "سوپرلیگ" یک مدل خودخواه و گزینشی است. هر مدلی از برگزاری لیگ که کاملاً آزاد و با صلاحیت حضور تیم‌ها از طریق لیگ‌های داخلی نباشد یک مدل محدود است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->