لحظه پیدا کردن بالگرد شهدای خدمت برای اولین بار از تلویزیون پخش می‌شود (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغاز یک سریال کمدی و جنایی در تلویزیون آمار فروش نمایش‌های روی صحنه تئاتر در مشهد طی هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شاهنامه؛ افسانه‌ای برای همیشه قدردانی از جمشید هاشم‌پور در تئاتر شهر برگزاری کارگاه ویژه روایتگری  تصویری از شهدای خدمت در مشهد صددام در گیشه می‌تازد | آمار فروش فیلم‌های سینمای ایران تحسین خواننده آمریکایی در جشنواره کن نمایشگاه کتاب تهران فرصتی برای ناشران جوان است بازگشت مل گیبسون به سینمای مذهبی با فیلم «رستاخیز مسیح» افتتاحیه سیاسی کن ۲۰۲۴، از جنگ غزه و اوکراین تا سیاست‌های آمریکا رونمایی از کتاب الهه در خانه سینما درخشش ترانه در دهه‌های اخیر آمار فروش سینما‌های خراسان‌رضوی در هفته گذشته (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تشویق ۵ دقیقه‌ای خواکین فینیکس در جشنواره کن نصرالله مدقالچی از بیمارستان ترخیص شد کدام فیلم پیشتاز اولیه نخل طلاست؟
سرخط خبرها

اوُستا و عبدلی به شبکه مستند سیما می‌آیند+ فیلم

  • کد خبر: ۲۰۱۳۶۶
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۳
اوُستا و عبدلی به شبکه مستند سیما می‌آیند+ فیلم
«طنز پارسی» به تهیه کنندگی و کارگردانی ابوالفضل توکلی تولید جدید شبکه مستند با موضوع زندگی امیر پارسی هنرمند طنز پرداز، پنجشنبه ۳۰ آذر ساعت ۲۰ پخش می‌شود.

به گزارش شهرآرانیوز ابوالفضل توکلی گفت: «طنز پارسی» در ۵۲ دقیقه به زندگی امیر پارسی طنز پرداز ایرانی پرداخته، هنرمندی که در کار‌های میان پرده تلویزیونی و رادیویی حضور موثری داشته است.

وی افزود: پارسی ابتدای دهه ۵۰ به صورت اتفاقی به گروه تئاتر جواد انصافی دعوت می‌شود و از همان سال دوستی عمیقی بین این دو هنرمند شکل می‌گیرد که تا به امروز هم ادامه دارد، این دوستی در فعالیت‌های هنری این دو بزرگوار هم نمود داشته و دارد.

توکلی گفت: آقای پارسی بازنشسته آموزش و پرورش هستند و جالب است بدانید ایشان در مدت خدمت تعلیمات دینی، زبان انگلیسی و ریاضیات را به شیوه‌ای متفاوت آموزش می‌دادند.

وی افزود: در این فیلم سعی کردم به این موضوع اشاره کنم که نمایش سیاه بازی نمایشی است که در محاوره بین مردم جریان دارد، روحوضی‌های جشن‌های قدیم که در حیاط خانه‌های برگزار می‌شد، این دو بزرگوار این نوع نمایش را زنده کردند و به زندگی مردم برگردانده اند و آن‌ها را شاد کرده اند.

توکلی گفت: دراین فیلم کار‌های رادیویی پارسی در کوی نشاط و شهر فرنگ را ضبط کردیم، بخش‌هایی از فیلم هم به «عروس فراری» کار مشترک این عزیزان که چندی پیش روی صحنه رفت اختصاص داده شده است.

این تهیه کننده افزود: در این مستند ندا اسماعیلی تهیه کننده «کوی نشاط»، آزاده اکبری صداپیشه و دوبلور، محمد اوزی و جواد انصافی از امیر پارسی می‌گویند و جا دارد از جواد انصافی برای همراهی ویژه ایشان در جریان تولید مستند قدردانی کنم.

این مستند به مناسبت شب یلدا در جدول پخش شبکه مستند قرار گرفته و امشب ساعت ۲۰، ۲۴ و جمعه ساعت ۱۳ روی آنتن می‌رود.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->