آیت‌الله علم‌الهدی تأکید کرد: نقش بی‌نظیر جامعه‌المصطفی در توسعه انقلاب با بصیرت افزایی و ترویج ادبیات فارسی تشکیل جلسه کمیته برنامه‌ریزی دومین نشست منطقه‌ای دیپلماسی استانی در مشهد (۲۸ مهر ۱۴۰۴) جلسه ستاد برگزاری همایش دیپلماسی استانی در وزارت امور خارجه برگزار شد دیدار مقام معظم رهبری با قهرمانان رشته‌های مختلف ورزشی و مدال‌آوران المپیاد‌های علمی جهانی | حضرت آیت‌الله خامنه‌ای خطاب به رئیس‌جمهور آمریکا: اصلاً شما چه کاره هستی!؟ «سانائه تاکایچی»، اولین نخست‌وزیر زن تاریخ ژاپن، در یک‌قدمی انتخاب آلمان ۱۵ جنگنده اف-۳۵ از آمریکا خریداری می‌کند نماینده مجلس در اجلاس ژنو: ایران «امنیت غذایی» را حقی جهانی و غیرقابل‌مذاکره می‌داند اخلاقی‌امیری: همایش دیپلماسی استانی، فرصتی برای نشان‌دادن ظرفیت‌های بین‌المللی مشهد است جنجال بر سر واژه «مرز» در بیانیه آتش بس میان افغانستان و پاکستان سخنگوی دولت: ۵ مدیر به‌دلیل شکایات مردمی عزل شدند | آغاز پرداخت حقوق بازنشستگان مشاور امنیت ملی عراق وارد تهران شد مراسم تشییع شهید الغماری با حضور هزاران تن در صنعا برگزار شد پزشکیان در مراسم آغاز سال تحصیلی دانشگاه‌ها: در مقابلِ دانایان، فارغ از دیدگاه و جنسیت سرخم کنیم بررسی مجدد طرح کالابرگ در دولت با تأکید بر کنترل فشار معیشتی مردم اژه‌ای: راهبرد دستگاه قضایی برخورد قاطع با اشرار، تروریست‌ها و سارقین مسلح و رأفت اسلامی با محکومین واجد شرایط است مصر و اسرائیل برای بازشدن گره رفح رایزنی می‌کنند معاون گوترش خواستار گنجانده‌شدن انتقال تجهیزات لازم برای بیرون‌آوردن اجساد در مفاد آتش‌بس شد نماینده مجلس: کشت خشخاش در ایران به‌زودی میسر نخواهد شد نماینده ویژه پوتین با علی لاریجانی در تهران دیدار می‌کند طباطبایی: نشست خبری رئیس‌جمهور، ماه آینده برگزار می‌شود گذار از مفهوم سنتی همسایگی دیپلمات ارشد روس از ابلاغ قانون پیوستن ایران به CFT استقبال کرد شورای نگهبان با حذف چهار صفر از پول ملی مخالفت نکرد | ارجاع موادی از قانون به مجلس برای رفع ابهامات ویتکاف در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس: امیدواریم یک راه‌حل دیپلماتیک بلندمدت با ایران داشته باشیم بقایی در نشست خبری: مشهد، آخر هفته میزبان دومین اجلاس بین المللی دیپلماسی استانی خواهد بود رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: بالاترین سطح آمادگی را حفظ می‌کنیم آیا موشک‌های تاماهاک آمریکا واقعاً می‌توانند بازی جنگ اوکراین را عوض کنند؟
سرخط خبرها

تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خراسان رضوی با ۲۰ همت

  • کد خبر: ۲۰۱۴۰۷
  • ۳۰ آذر ۱۴۰۲ - ۲۱:۱۹
تکمیل پروژه‌های نیمه تمام خراسان رضوی با ۲۰ همت
رئیس سازمان خصوصی‌سازی گفت: دارایی‌های مازاد و راکد استان خراسان رضوی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده که از محل ایجاد ارزش افزوده و مولدسازی این دارایی‌ها، کمبود سرانه‌ها در استان جبران و پروژه‌های نیمه تمام مورد نیاز مردم اجرا خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، مالک رحمتی در حاشیه نشست با استاندار خراسان رضوی که عصر امروز در محل دفتر استاندار برگزار شد با اشاره به بازدید‌های خود از پروژه‌های نیمه تمام اظهار کرد: یکی از پروژه‌های بزرگ که امروز مورد بازدید قرار گرفت، مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) در فضای ۳۲۰ هکتاری است که بهره‌وری آن مناسب نیست.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی در ادامه با بیان اینکه خوشبختانه در مقوله مولدسازی استان خراسان رضوی برنامه‌ریزی خوبی صورت گرفته است، افزود: دارایی‌های مازاد و راکد استان خراسان رضوی حدود ۲۰ هزار میلیارد تومان برآورد شده که از محل ایجاد ارزش افزوده و مولدسازی این دارایی‌ها، کمبود برخی سرانه‌ها در استان جبران خواهد شد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به بازدید از پروژه بیمارستان شمال شرق مشهد تصریح کرد: بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی در حاشیه شهر مشهد از پیشرفت خوبی برخوردار است و امیدواریم با استفاده از ظرفیت مولدسازی تا پایان سال ۱۴۰۳ فاز اول این پروژه در اختیار مردم عزیز قرار بگیرد.

رئیس سازمان خصوصی‌سازی به حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: حدود ۲۵۰۰ کلاس درس رقم کمبود واقعی در استان و شهر مشهد است که ۳۶۰۰ میلیارد تومان از محل مولدسازی برای تامین این تعداد کلاس هزینه خواهد شد.

رحمتی تاکید کرد: ۱۰۰ هکتار از دارایی‌های مازاد مجموعه ورزشی ثامن الائمه (ع) هم برای افزایش سرانه‌های ورزشی به سرانه صنعتی تبدیل می‌شود که از آن محل ۴ هزار میلیارد تومان برای تکمیل ورزشگاه تامین منابع خواهد شد تا این ورزشگاه احیا شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->