به گزارش شهرآرانیوز، علی بهرمند درباره تاثیر کرونا بر قنادیها اظهار کرد: شیوع کرونا موجب شده تا فروش قنادیها به شدت کاهش یابد.
رئیس اتحادیه قنادان افزود: واحدهای شیرینی فروشی برای ایام عید تدارک دیده بودند و هزینه زیادی بابت تهیه مواد اولیه کردند، امیدواریم هر چه زودتر بیماری کرونا پایان یابد.
وی با بیان اینکه به گفته واحدهای صنفی فروش برخی از واحدها به یک دهم و برخی دیگر به یک پنجم کاهش یافته است، گفت: رعایت ضوابط بهداشتی در شیرینی فروشیها جزو رسالت همیشگی محسوب میشود، اما در این زمان رعایت این ضوابط بیشتر از گذشته صورت میگیرد.
بهرمند بیان کرد: همه کارگران در واحدهای شیرینی فروشی و کارگاهها در زمان ورود و خروج با تب سنج دمای بدن آنها اندازگیری میشود تا از بیمار نبودن آنها اطمینان حاصل شود.
رئیس اتحادیه قنادان خاطرنشان کرد: همچنین همه پرسنل برای حفظ بهداشت از ماسک و دستکش در هنگام کار استفاده میکنند.
وی با بیان اینکه مردم مطمئن باشند واحدهای صنفی ضابط بهداشتی را رعایت میکنند، تصریح کرد: طبق گفته مسئولان وزارت بهداشت به دلیل اینکه شیرینی در دمای بین ۲۰۰ تا ۴۰۰ درجه پخت میشود از نظر بیماری کرونا مشکلی ندارد.
بهرمند با بیان اینکه هیچگونه افزایش قیمتی در شیرینی نداریم، افزود: در واحدهای درجه یک هر کیلوگرم شیرینیتر ۳۵ هزار تومان، دانمارکی ۲۸ هزار تومان، زبان ۲۸ هزار تومان، پاپیونی ۲۸ هزار تومان، کیک یزدی ۲۱ هزار تومان عرضه میشود.
رئیس اتحادیه قنادان تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف میتوانند با شماره ۶۶۹۴۴۴۹۹ تماس گرفته و گزارش کنند.
منبع: میزان