حماس شروط ترامپ را دریافت کرد | مقاومت فلسطین: از تلاش برای پایان جنگ در غزه استقبال می‌کنیم توصیف رسانه اسرائیلی از حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» شهادت ۶۲ فلسطینی در شبانه‌روز گذشته | شمار شهدای غزه به ۶۴۳۶۸ نفر رسید (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) رسانه‌های عبری: اسرائیل موافق شروط ترامپ برای آتش‌بس غزه است واکنش پزشکیان به دیدار اعضای دولت با رهبر معظم انقلاب ترامپ: اسرائیل با شروط من برای آتش‌بس در غزه موافقت کرد نیروهای آمریکا از استان‌های بغداد و الانبار خارج می‌شوند گروسی: فقط به نیروگاه بوشهر دسترسی داشته‌ایم یونان: فلسطین را به رسمیت خواهیم شناخت یحیی سریع: نقب، ایلات، عسقلان، اشدود و تل‌آویو را با ۸ پهپاد یمنی هدف قراردادیم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) پزشکیان: خشکسالی، تحول اساسی در نحوه ذخیره و مصرف آب را ضروری کرده است حمله پهپادی یمن به فرودگاه «رامون» اسرائیل تلفات گرفت + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) سید عمار حکیم با قالیباف دیدار کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) زلنسکی: آماده برگزاری نشست دو جانبه یا سه جانبه در روسیه نیستم رهبر انقلاب در دیدار با هیئت دولت: معیشت مردم مهمترین مسئله است | روحیه کار و تلاش به جای فضای نه جنگ و نه صلح + فیلم (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) توسعه برنامه هسته‌ای مشکوک اسرائیل با ساخت‌وساز در «دیمونا» + تصاویر دستگیری گسترده حامیان فلسطین در انگلیس | ۸۹۰ نفر در لندن بازداشت شدند (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش حماس به بمباران مدرسه «فارابی» غزه توسط اسرائیل واکنش یمن به حمله پهپادی به عمق اراضی اشغالی (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) انصارالله یمن خطاب به صهیونیست ها: آنچه در انتظار شماست، بسیار سخت‌تر خواهد بود آزادی ۹۰۰ زندانی از اوین پس از حمله رژیم صهیونیستی | برقرای ملاقات‌ها ۳ روز پس از حمله تصاویری جدید از ضربه ویرانگر ایران به حیفا+ فیلم سئول از بازداشت صد‌ها کارگر کره‌ای در آمریکا خشمگین شد عراقچی خطاب به اروپا: به نفع‌تان است که مسیرتان را تغییر دهید شمار شهدای تجاوزگری رژیم صهیونیستی در غزه افزایش یافت (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بقائی در گفت‌وگو با یک رسانه استرالیایی: به روابط دوجانبه با استرالیا اهمیت می‌دهیم نتانیاهو: عملیات اخیر ما در جنوب غزه بخشی از تلاش‌های ما برای نابودی محور ایران است
سرخط خبرها
در تماس تلفنی جهانگیری با ۷ استاندار:

استفاده از همه امکانات برای مبارزه با کرونا

  • کد خبر: ۲۰۱۶۶
  • ۱۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۳:۰۳
استفاده از همه امکانات برای مبارزه با کرونا
معاون اول رییس جمهوری در تماس‌های تلفنی جداگانه با استانداران ۷ استان، اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و همکاری بیشتر مسئولان و مردم را جهت پیشگیری از شیوع این ویروس ضروری ارزیابی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، معاون اول رییس جمهوری در تماس‌های تلفنی جداگانه با استانداران هرمزگان، فارس، قزوین، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان و سیستان و بلوچستان اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و انسجام، هماهنگی و همکاری بیشتر مسئولان و مردم را جهت پیشگیری از شیوع این ویروس ضروری ارزیابی کرد.

اسحاق جهانگیری روز شنبه در تماس‌های تلفنی جداگانه با استانداران هرمزگان، فارس، قزوین، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان و سیستان و بلوچستان اجرای سیاست‌ها و برنامه‌های ستاد ملی مبارزه با کرونا و انسجام، هماهنگی و همکاری بیشتر مسئولان و مردم را جهت پیشگیری از شیوع این ویروس و درمان مبتلایان ضروری ارزیابی کرد.

معاون اول رییس جمهوری در این مکالمه‌های تلفنی ضمن دریافت آخرین گزارش‌ها و اخبار مربوط به ویروس کرونا و اقدامات انجام شده در این استان‌ها، از استانداران خواست با به عنوان نمایندگان عالی دولت همه امکانات دولت، نهاد‌های مختلف و بخش خصوصی را برای پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا بکار گیرند.

جهانگیری با اشاره به نقش رسانه‌ها و سازمان‌های مردم نهاد در اطلاع‌رسانی و اطمینان‌بخشی به جامعه، لزوم جدی گرفتن هشدار‌ها و دستورالعمل‌های ستاد ملی مقابله با کرونا از سوی مردم را خاطرنشان ساخت.

وی اضافه کرد: قطعا همکاری و همراهی مردم نقش پراهمیتی در کوتاه شدن عمر این ویروس و روند کاهشی ابتلا و شکست این بیماری در کشور دارد.

معاون اول رییس جمهوری در ادامه پیگیری‌های خود از وضعیت استان‌های کشور، بار دیگر از مجاهدت ارزشمند کادر پزشکی و درمانی و نیز کسانی که برای تامین مایحتاج مردم تلاش می‌کنند قدردانی و بر نظارت بیشتر بر توزیع اقلام درمانی و بهداشتی و مقابله با سودجویان و محتکران و معرفی آنان به مراجع قضایی تاکید کرد.

استانداران هرمزگان، فارس، قزوین، اصفهان، خراسان رضوی، کرمان و سیستان و بلوچستان نیز در این تماس‌های تلفنی ضمن ارائه گزارش از آخرین وضعیت ابتلا به کرونا، نیاز‌ها و اقدامات انجام شده، از اهتمام جدی مسئولین استان برای بکارگیری همه ظرفیت‌ها در جهت پیشگیری و درمان افراد درگیر با ویروس کرونا خبر دادند.

به گفته کیانوش جهانپور رئیس مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت تا روز جمعه موارد ابتلای قطعی به ویروس کرونا در کشور به ۴ هزار و ۷۴۷ نفر و فوت ناشی از آن به ۱۲۴ نفر رسیده و همچنین ۹۱۳ نفر بهبود یافته‌اند.
 
منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->