پزشکیان وارد باکو شد روایت خبرگزاری ترند جمهوری آذربایجان از سفر دکتر پزشکیان به باکو تأکید عارف بر افزایش حجم مبادلات اقتصادی ایران و قرقیزستان | تولموشویچ: به صورت جدی پیگیری لغو روادید بین دو کشور هستیم بقائی: شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۴، تاریخ برنامه‌ریزی‌شده برای دور چهارم مذاکرات است | انتظار ایران از آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برخورد فنی و حقوقی است ۶۵ شهید و مفقود در حمله آمریکا به یمن طی چند روز اخیر پزشکیان عازم باکو شد (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) ۱۵۰ شهید در لبنان، از زمان اعلام آتش‌بس با رژیم عهدشکن صهیونیستی بالاگرفتن اختلافات بین فرانسه و رژیم صهیونیستی عراقچی: ایران توانایی خنثی کردن هرگونه تلاش برای خرابکاری در سیاست خارجی‌اش را دارد گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با همتای سعودی خود درباره آخرین روند مذاکرات ایران و آمریکا ترامپ: درباره مذاکرات هسته‌ای با ایران، به‌زودی به توافق دست خواهیم یافت سنتکام درباره حملات به یمن تصمیمات جدید گرفته است پزشکیان: از حضور سرمایه‌گذاران در ایران استقبال می‌کنیم با حکم وزیر کشور، اولین فرماندار زن خراسان رضوی منصوب شد ضمانت اجرایی، شرط بقای توافق ایران و آمریکا وزیر کشور: با مقصران احتمالی حادثه بندرعباس بدون اغماض برخورد خواهد شد | احتمال افزایش فوتی‌ها وجود دارد دعوت از جولانی برای شرکت در اجلاس سران عرب در بغداد پزشکیان: هیچ‌گاه احساس غربت نسبت به جمهوری آذربایجان نداریم | هیچ محدودیتی برای فعالیت‌های مشترک وجود ندارد دروغ‌های نتانیاهو پایان ندارد؛ حتی یک غیرنظامی را هم نکشته‌ایم! آمادگی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی برای تسهیل مذاکرات ایران و آمریکا ۱۲ یمنی در حملات هوایی آمریکا شهید و مجروح شدند پیام رهبر انقلاب اسلامی درپی حادثه دردناک اسکله شهید رجایی بندرعباس آمریکا به «عمران» در یمن حمله کرد پزشکیان بندرعباس را ترک کرد محکومیت قطعی قصاص برای عامل حمله به سفارت جمهوری آذربایجان بیانیه ارتش هندوستان درباره تبادل آتش و درگیری با نیروهای پاکستان کاخ سفید: ترجیح ترامپ توافق با ایران است قطر و عربستان بدهی‌های سوریه به بانک جهانی را پرداخت کردند | مسیر کمک مالی و سرمایه‌گذاری در سوریه باز شد
سرخط خبرها

واکنش تند گروه‌های مقاومت منطقه به ترور ناجوانمردانه سردار موسوی

  • کد خبر: ۲۰۲۲۳۶
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۵۶
واکنش تند گروه‌های مقاومت منطقه به ترور ناجوانمردانه سردار موسوی
گروه‌های مقاومت منطقه شهادت سردار سرتیپ پاسدار «سید رضی موسوی»، از مستشاران نظامی باسابقه سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرده و بر حتمی بودن نابودی رژیم صهیونیستی به دست مقاومت منطقه تاکید کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در بیانیه‌ای اعلام کرد ترور ناجوانمردانه رژیم جنایتکار صهیونیستی علیه شهید سردار سرتیپ سید رضی موسوی یکی از برجسته‌ترین فرماندهان سپاه پاسداران جمهوری اسلامی ایران را به شدیدترین الفاظ محکوم می‌کند.

بر اساس گزارش شبکه المیادین، این جنبش اعلام کرد که شهید رضی نقش اساسی و محوری در حمایت از نیرو‌های مقاومت در منطقه و حمایت از ملت فلسطین، مقاومت و مساله آن‌ها داشت.

در این بیانیه آمده‌است: این ترور جنایتکارانه بار دیگر تأیید می‌کند که خطر این رژیم جنایتکار کل منطقه را تهدید می‌کند و دستان این رژیم به خون آلوده است و قتل و جنایت را گسترش می‌دهد.

جهاد اسلامی فلسطین در ادامه بیانیه خود آورده‌است: ما تأکید می‌کنیم که جنایتکاری رژیم صهیونیستی و تهدید امنیت منطقه توسط آن، تنها شکست این رژیم به دست نیرو‌های مقاومت را به همراه خواهد داشت.

گردان‌های حزب‌الله عراق نیز با انتشار بیانیه‌ای شهادت سردار موسوی را به پیشگاه رهبر معظم انقلاب، ملت‌های منطقه و تمام آزادگان جهان تسلیت گفت و این شهید را دارای نقشی برجسته در مقابله با تکفیری‌های داعش و القاعده دانست.

گردان‌های حزب‌الله عراق شهادت سردار راضی موسوی را یک اقدام جنایتکارانه دانستند.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین نیز در بیانیه‌ای شهادت این سردار بزرگ را به رهبری و ملت ایران تسلیت گفت و اعلام کرد که شهید سید رضی نقش مهمی در حمایت از مقاومت و ارتقای توانمندی‌های آن در عرصه‌های مختلف ایفا کرد.

در این بیانیه آمده است: ارتکاب جنایت ترور شهید موسوی توسط رژیم صهیونیستی، حلقه تایید شده دکترین جنایتکارانه صهیونیستی است که منطقه و کل جهان را هدف قرار داده‌است.

جبهه مردمی برای آزادی فلسطین همچنین اضافه کرد: این جنایت اسرائیل که با هماهنگی و مشارکت آمریکا و غرب انجام می‌شود، تلاشی از سوی رژیم اشغالگر برای فرار به جلو است و تنها منجر به تشدید حملات علیه این رژیم می‌شود. این دشمن جنایتکار و بزدل صهیونیستی احساس امنیت و ثبات نخواهد کرد، بلکه وحشت زده است و منتظر پاسخ خواهد بود.

در ادامه بیانیه جبهه مردمی فلسطین تاکید شده‌است: مقاومت در جبهه‌های مختلف در فلسطین، لبنان، یمن، عراق و مناطق دیگر ملتهب است و رژیم صهیونیستی و متحدانش ضربات پشت سر همی از آن دریافت می‌کنند و ترور یا هدف قرار دادن فرماندهان مقاومت در مناطق مختلف، التهاب و عزم جبهه مقاومت را برای رسیدن به هدف اصلی خود یعنی حذف این رژیم سرطانی و سرسپردگانش از فلسطین و منطقه بیشتر می‌کند.

پیش از این نیز حزب‌الله لبنان ترور سردار سرتیپ سید رضی موسوی توسط رژیم صهیونیستی را محکوم کرد و آن را «جنایتی آشکار و بی‌شرمانه» توصیف کرده بود.

همچنین جنبش النجباء شهادت «سید رضی موسوی» در سوریه را به تمام مقاومت که از حرم حضرت زینب (س) دفاع کردند، تسلیت گفته و این شهادت را مسیری برای پایان اشغالگری و رسیدن به آزادی نهایی توصیف کرد و انتقام گرفتن مقاومت را قطعی دانسته بود.

دوشنبه _ چهارم دی‌ماه ۱۴۰۲ _ در حمله موشکی رژیم صهیونیستی به دمشق سردار سرتیپ پاسدار سید رضی موسوی از مستشاران نظامی باسابقه سپاه و از همرزمان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و مسؤول پشتیبانی جبهه مقاومت در سوریه به شهادت رسید.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->