یک کشته و ۸ مصدوم بر اثر تصادف در محور قم - اصفهان راه‌اندازی بیمارستان صحرایی عرفات برای خدمت به زائران صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان‌رضوی (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | شهروندان مشهد منتظر بارش‌های رگباری باشند قتل دختر ۸ ساله توسط مادر | قاتل هم خودکشی کرد قتل مرد میانسال توسط ۶ دختر نوجوان چاقوکش در نازی‌آباد فرمانده یگان سازمان حفاظت محیط زیست: پیگیر شناسایی ضاربان شهید دیده‌بان هستیم معرفی هتل‌های نزدیک دانشگاه اصفهان ضرب و جرح محیط‌بان پناهگاه حیات وحش میاندشت خراسان‌ شمالی پایان عملیات اطفای حریق پارک ملی گلستان (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) دستگیری اعضای شبکه تروریستی داعش در تهران + عکس و فیلم سردار رادان: مراسم سالروز ارتحال امام (ره) در امنیت کامل برگزار شد کاهش ۴۰درصدی بارش‌ها نسبت به سال قبل | خراسان رضوی هم با افت بارش همراه بوده است زمان پرداخت وام ۵۰ میلیون تومانی بازنشستگان کشوری مشخص شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: خراسان‌رضوی الگویی ملی در حوزه آموزش‌وپرورش است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش محسوس دما در استان کد بیماری‌های ویژه برای تشکیل پرونده بازنشستگان صعب العلاج حذف شد توضیحات وزیر آموزش و پرورش درخصوص فوق‌العاده خاص و ویژه معلمان مشکل رتبه‌بندی ۱۲۰۰ معلم که در پوشه قرمز قرار داشتند، حل شد (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) زورگیری با بطری شکسته، پلیس را مجبور به شلیک کرد شهادت یک محیطبان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز در کهگیلویه رمزگشایی از قتل برادر با همدستی مادر! دستگیری قاتل مرد جوان در بیابان‌های جنوب تهران برخورد میکسر بتن با ۳ خودرو و یک ساختمان در سعادت‌آباد تهران حادثه آفرید جزئیات نجات گروگان‌های هندی از چنگ باند آدم‌ربایان خارجی در تهران شلاق و کار در خانه سالمندان، مجازات تعرض به دختر جوان ماجرای زورگیری وحشتناک قمه کش نقابدار از زنان در مشهد سخنگوی آموزش و پرورش پرداخت عیدی به معلمان در اعیاد پیش رو را تکذیب کرد دستور جدید معاون وزیر آموزش و پرورش برای بازسازی مدارس سنگی صدور هشدار هواشناسی در خصوص تشدید بارش در خراسان رضوی و ۱۳ استان دیگر (۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

نجات جوان ۲۵ ساله از چنگ گروگان‌گیرها در شهر ری

  • کد خبر: ۲۰۲۳۳۰
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۴
نجات جوان ۲۵ ساله از چنگ گروگان‌گیرها در شهر ری
فرمانده انتظامی شهرستان ری از آزادی گروگان ۲۵ ساله از دست گروگان‌گیر خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ محمد قاسم طرهانی گفت: با تلاش ماموران کلانتری باقرشهر در یک عملیات غافلگیرانه در کمتر از ۵ ساعت گروگان ۲۵ ساله از چنگ آدم ربا نجات یافت.

فرمانده انتظامی شهرستان ری در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: در پی گزارش یک فقره آدم ربایی، در مورخ ۴ دی ماه ۱۴۰۲ در یکی از محلات باقرشهر بلافاصله ماموران کلانتری ۱۷۵ این فرماندهی وارد عمل شدند.

این مقام انتظامی تصریح کرد: بررسی‌های اولیه ماموران حاکی از آن بود که آدم ربا به دلیل یک سری اختلافات قبلی، اقدام به آدم ربایی نموده و گروگان را به مکانی نامعلوم منتقل کرده که بلافاصله تیم عملیات کلانتری به منظور حفظ جان گروگان، تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی محل نگهداری وی و دستگیری عامل یا عاملان این اقدام شرارت آمیز آغاز کرد.

فرمانده انتظامی شهرستان ری گفت: در ادامه کارآگاهان با انجام تحقیقات میدانی و به کارگیری اقدامات پلیسی در یک عملیات غافلگیرانه در کمتر از ۵ ساعت موفق به دستگیری گروگانگیر در باقرشهر شدند.

طرهانی ادامه داد: متهم دستگیر شده در تحقیقات تکمیلی به ناچار لب به اعتراف گشوده و اذعان داشت که با توجه به اختلاف شخصی با فرد ربوده شده، نقشه ربودن او را طراحی کردند.

این مقام انتظامی با اشاره به اینکه متهم دستگیر شده برای انجام مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی شد، خاطر نشان کرد: پلیس در راستای برقراری نظم و امنیت اجتماعی با هرگونه ارتکاب جرم که آسایش و آرامش مردم را سلب کند قاطعانه و برابر قانون برخورد خواهد کرد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->