فوتبال ملی و باشگاهی به امیری بدهکار است؛ خداحافظی با شکوه برای آقای صبور پخش زنده بازی دوستانه ایران و روسیه (۱۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نصرالله عبدالهی: ساپینتو به جوان‌های استقلال اعتماد کند مهاجم استقلال فقط در تیم ملی گل می‌زند | معمای پیچیده نازون ایران-مصر پس از ۲۵ سال مقابل هم قرار می‌گیرند استقلال با ۱۰ غایب استارت می‌زند | چالش همیشگی فیفادی‌ها تاریخ‌سازی دختر پاراوزنه‌بردار با قهرمانی در جهان تاریخ و ساعت مسابقه هادی چوپان در مسترالمپیا ۲۰۲۵ | گرگ پارسی وارد می‌شود ویدیو | معرفی ایرانی‌های مستر المپیا۲۰۲۵ امباپه: بهترین گلزن تاریخ فرانسه می‌شوم نیما عالمیان به قهرمانی آسیا نرسید صعود تیم ملی واترپلوی ایران به نیمه‌نهایی آسیا روی کین: سیمئونه می‌تواند تغییر بزرگی در منچستر ایجاد کند بازگشت بهروز عظیمی به تمرینات مس سپاهانی‌ها مذاکره با اوسمار را تکذیب کردند همه چیز درباره مسابقات مسترالمپیای ۲۰۲۵ | جنگ عضلات در لاس وگاس تاریخ و ساعت بازی ایران و روسیه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | بازی با تزار‌ها برای حضور در آمریکا چوپان در بین برترین‌های مسترالمپیا شروع تمرینات استقلال از جمعه (۱۸ مهرماه ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

امتیازات کسر شده سپاهان و پرسپولیس برگشت؟

  • کد خبر: ۲۰۲۳۳۳
  • ۰۵ دی ۱۴۰۲ - ۱۴:۴۲
  • ۱
امتیازات کسر شده سپاهان و پرسپولیس برگشت؟
زمزمه بازگشت امتیازات سپاهان و پرسپولیس ازساعات اولیه صبح امروز شنیده می‌شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، گفته می‌شود امتیازاتی که از دو باشگاه سپاهان و پرسپولیس کم شده با حکم کمیته استیناف به این دو تیم باز خواهد گشت. این خبر هنوز به طور رسمی اعلام نشده است.

خبر بازگشت امتیاز این دو باشگاه از صبح امروز در فدراسیون فوتبال دهان به دهان شنیده می‌شود.

بدین ترتیب به نظر می‌رسد احتمالا استقلال صدر جدول را از دست می‌دهد و در نهایت سپاهان با برگشت چهار امتیاز صدرنشین لیگ برتر خواهد بود و پرسپولیس هم با ۲۶ امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به استقلال، این فرصت را دارد تا بالاتر از آبی‌ها نیم فصل اول فوتبال ایران را تمام کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مرتضی
Iran (Islamic Republic of)
۰۱:۴۹ - ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
0
0
اگه امتیاز سپاهان وپرسپولیس برگرده باید خره گرفت در فدراسیون فوتبال ایران .یا حرف نزن یا تز نده یا اگه موچ کسی رو گرفتی بخاطر سوع استفاده ول نکن.یعنی این اتفاق بیوفته دیگه هیچ تیمی برای فدراسیون تره هم خرد نمیکن.مثل یک مرد پای حرفت باش.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->