بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال ۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین زیر ذره بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور رشد ۵ هزار تومانی قیمت نقره | گرم نقره به ۱۹۳ هزار تومان رسید پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ آبان ۱۴۰۴
سرخط خبرها

تبدیل ایران به قطب باری منطقه با اجرای موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا

  • کد خبر: ۲۰۲۴۱۰
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۰۷:۴۰
تبدیل ایران به قطب باری منطقه با اجرای موافقت‌نامه تجارت آزاد با اوراسیا
رییس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: با توسعه روابط حمل و نقل هوایی کشور‌ها عضو اوراسیا، ایران می‌تواند به قطب منطقه در حوزه باری تبدیل شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد محمدی‌بخش با اشاره به امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد ایران و اوراسیا اظهار کرد: نظر به امضای موافقت‌نامه تجارت آزاد میان کشورمان و کشور‌های عضو اوراسیا، به طور قطع فرصت‌هایی برای توسعه روابط تجاری میان این کشور‌ها فراهم خواهد شد.

وی افزود: در همین راستا، با توجه به موقعیت ژئوپلتیک کشورمان در منطقه و بستر تاریخی برای توسعه حمل و نقل چندوجهی برای تامین نیازمندی‌های حوزه اوراسیا از طریق کشور، امکان ایجاد ظرفیت‌های مناسب برای توسعه روابط حمل و نقل هوایی وجود دارد.

محمدی بخش ادامه داد: همچنین با در نظر گرفتن مزای

ای پیش‌بینی شده در این موافقت‌نامه برای توسعه روابط تجاری، می‌توان از این فرصت به‌منظور حمل و نقل کالا‌های استراتژیک توسط هواپیما استفاده کرد.

وی گفت: اهمیت دسترسی کشورمان به آب‌های آزاد، این ظرفیت را برای ما فراهم می‌آورد تا امکان انتقال کالا را از کریدور جنوب به شمال داشته باشد و بدین ترتیب با توسعه روابط حمل و نقل هوایی این کشورها، کشورمان می‌تواند به قطب منطقه در حوزه باری تبدیل شود.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری خاطرنشان کرد: با توجه به توانمندی‌های کشورمان در حوزه‌های فنی، تعمیر و نگهداری و آموزشی در حوزه هواپیمایی و زیرساخت‌های فرودگاهی در سراسر کشور، وجود بستر مناسب همکاری‌های هوایی فرصتی برای این کشور‌ها برای توسعه روابط خود در حوزه حمل و نقل مهیا خواهد کرد.

وی اضافه کرد: به عبارت دیگر، با توجه به ظرفیت‌های فنی، تعمیر و نگهداری، آموزشی و نیز زیرساخت‌های فرودگاهی، امکان بهره‌مندی از فرصت پیش آمده در جهت توسعه حمل و نقل هوایی می‌تواند مهم و اثرگذار باشد.

گفتنی است، وزیر صنعت، معدن و تجارت پیش از ظهر دوشنبه (چهارم دی‌ماه ۱۴۰۲) با هدف مذاکره با برخی مقام‌های اتحادیه اقتصادی اوراسیا و امضای موافقت‌نامه دائمی تجارت آزاد جمهوری اسلامی ایران با اعضای این اتحادیه، وارد سن‌پترزبورگ روسیه شد.

در این سفر یک‌روزه، موافقت‌نامه تجارت آزاد جمهوری اسلامی ایران با اتحادیه اوراسیا امضا شد که پس از تصویب مجالس ایران و پنج کشور عضو این اتحادیه، تعرفه حدود ۸۷ درصد اقلام کالایی در مبادلات تجاری دوجانبه حذف می‌شود.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->