پاتک سپاهان به آلومینیوم ایوب العملود به کار پرسپولیس نیامد برانکو: طارمی استثنایی و زیرک است مامه تیام از باشگاه استقلال دور شد| رضایتنامه ۵۰۰ هزار دلاری گندوز در راه عربستان؟ بلیت‌های استقلال و صنعت نفت، نیم‌بها شد نتیجه و ویدیوی خلاصه بازی فوتسال ایران و چین | بانوان فوتبالیست جهانی شدند ضرر یک میلیون دلاری شهریاری و سمیعی به استقلال| سکوت مدیران سابق در مقابل محکومیت‌ها خرید‌های پرسپولیس؛ بازسازی یا تسکین روانی؟ محکومیت ۴۰۶ هزار دلاری استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی والیبال فولاد سیرجان و اوساکا | ناکامی عطایی و شاگردانش در آسیا رازورمز احیای بارسلونا به دست ژنرال آلمانی میراث شوم فرگوسن در منچستریونایتد بیرانوند به استقلال می‌آید، حسینی لژیونر می‌شود سهل‌انگاری فدراسیون اتومبیل‌رانی در حادثه فوت حمیدرضا درجاتی؟! نتیجه و ویدیو خلاصه بازی چلسی و منچستریونایتد در لیگ انگلیس(۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)| ادامه رقابت برای سهمیه لیگ قهرمانان درباره تعطیلی پیست موتورسواری مجموعه‌ ورزشی ثامن | پیست استاندارد نیست! حمیدرضا درجاتی، عکاس ورزشی که در پیست آزادی دچار سانحه شد درگذشت (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تفتیان: سهمیه المپیک من تقریبا قطعی است

  • کد خبر: ۲۰۲۴۸۴
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۲:۲۱
تفتیان: سهمیه المپیک من تقریبا قطعی است
سریعترین دونده ایران گفت: افشین داوری با تصمیمات مغرضانه و شخصی من را خیلی عقب انداخت.

به گزارش شهرآرانیوز، یازدهمین دوره رقابت‌های دوومیدانی داخل سالن آسیا ۲۸ تا ۳۰ بهمن به میزبانی ایران برگزار می‌شود و در ادامه داخل سالن قهرمانی جهان و المپیک ۲۰۲۴ پاریس دیگر رویداد‌های مهم پیش روی دوومیدانی هستند.
حسن تفتیان، رکورددار دوی سرعت ایران که خود را برای حضور در این رقابت‌ها آماده می‌کند، در مورد شرایط تمرینی خود گفت: تمریناتم را تقریبا از ۱۵ آبان در تهران و با هدف آماده‌سازی برای المپیک شروع کردم. ابتدای فصل است و یکسری تمرینات آماده‌سازی عمومی را انجام دادم. با توجه به اینکه قهرمانی آسیا در تهران برگزار می‌شود و قهرمانی جهان را هم داریم، خود را برای فصل داخل سالن آماده می‌کنم.

سهمیه المپیک من تقریبا قطعی است

او در مورد کسب سهیمه المپیک از طریق رنکینگ گفت: سهمیه من تقریبا قطعی است و باید همین جایگاه را حفظ کنم. برای حفظ آن هم به پنج مسابقه خوب و مطرح نیاز است. یک مسابقه قهرمانی کشوراست که اهمیت دارد و باید در چهار مسابقه برون مرزی هم در مسیر آماده‌سازی برای المپیک شرکت کنم.
سریع‌ترین مرد ایران ادامه داد: با این آلودگی هوا در تهران سخت می‌شود نفس کشید و زندگی معمولی داشت چه برسد به اینکه برای المپیک تمرین کنیم. به همین دلیل درخواست تمرین در کیش را داشتم و آقای مبینی قبول کرد. برای برنامه‌های بعدی هم باید با فدراسیون صحبت کنم. بعد از قهرمانی داخل سالن آسیا یک ماه تا داخل سالن قهرمانی جهان وقت داریم و برایم خیلی مهم است که در این زمان یک اردوی خارجی داشته باشم تا زیر نظر مربی کار کنم. قهرمانی جهان امتیاز زیادی دارد و باید عملکرد خوبی در راه کسب سهمیه داشته باشیم.

افشین داوری مغرضانه گفته بود به من بورسیه المپیک ندهند

او با اشاره به دوران سرپرستی افشین داوری در فدراسیون دوومیدانی ادعا کرد: او عملکردی سلیقه‌ای داشت. به طور مثال اسم من از طرف کمیته ملی المپیک برای بورسیه ورزشکاران المپیکی به فدراسیون دوومیدانی پیشنهاد شده بود، اما آقای داوری با تصمیمی شخصی، مغرضانه و بدون هیچ عدالتی به کمیته ملی المپیک اعلام کرد که این ورزشکار نباید بورسیه بگیرد. هزینه اردو‌های داخلی یا خارجی من قبل از بازی‌های آسیایی را پرداخت نکرد و من را خیلی عقب انداخت.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->