توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اقتصاد مبتنی بر تولید، راهگشای حل مسائل امروز ما نیز خواهد بود

  • کد خبر: ۲۰۲۵۶۰
  • ۰۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۶:۰۲
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی: اقتصاد مبتنی بر تولید، راهگشای حل مسائل امروز ما نیز خواهد بود
رئیس کل دادگستری خراسان رضوی گفت: کلام امیرالمومنین علی (ع) در زمینه‌های مختلف از جمله مساله مهم اقتصاد مبتنی بر تولید، راهگشای حل مسائل امروز ما نیز خواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز، حجت‌الاسلام و المسلمین حمزه خلیلی اظهار کرد: در سایه تعامل و همراهی مدیران این مجموعه شاهد ارائه خدمات متعدد به شهروندان گرانقدر هستیم، اما معتقدیم تا رسیدن به حد مطلوب باید تلاش‌ها به صورت جهادی ادامه پیدا کند.

وی با اشاره به لزوم استمرار اقدامات در زمینه تحقق مفاد اسناد سند تحول قضاییه افزود: در این مسیر باید از تمام ظرفیت‌ها به ویژه ظرفیت عظیم نیرو‌های فرهیخته و متخصص مردمی بهره برد تا انشااله شاهد مشارکت هر چه بیشتر مردم در پیشبرد امور باشیم.

رئیس کل دادگستری خراسان رضوی با تاکید بر ضرورت انجام دقیق فعالیت‌ها توسط مدیران گفت: به هیچ عنوان نباید در روند خدمت رسانی به مردم اخلالی پیش بیاید، بر این اساس باید با اتخاذ تصمیمات بهنگام و قاطع در چارچوب موازین قانونی از بروز هر گونه رخداد و مشکل پیشگیری بعمل آید.

رئیس شورای قضایی خراسان رضوی افزود: اولویت‌های استان در بخش‌های مختلف باید مشخص و بر اساس نیاز‌های عمولی و اهمیت موضوع مورد توجه قرار بگیرد و امروز باید بیش از هر زمان دیگری برای جبران مافات و عقب ماندگی‌ها تلاش کنیم. خراسان رضوی در زمینه‌های مختلف بسیار غنی است، ولی اکنون باید با استفاده از ظرفیت‌های قانونی سهم استان از منابع و اعتبارات دریافت و هزینه رشد، توسعه، رفاه و آبادانی استان شود.

حجت الاسلام والمسلمین خلیلی با اشاره به ضرورت تأسی به سیره علمی و عملی ائمه معصومین علیهم السلام به ویژه فرمایشات امیرالمومنین علی (ع) که در نهج البلاغه متبلور شده عنوان کرد: چنانچه مبنای اقدام وعمل ما این گنجینه عظیم باشد، شاهد حل مشکلات مختلف خواهیم بود و از این منظر کلام امیرالمومنین علی (ع) در زمینه‌های مختلف از جمله مساله مهم اقتصاد مبتنی بر تولید، راهگشای حل مسائل امروز ما نیز خواهد بود.

وی ادامه داد: ما نمی‌توانیم منکر برخی سوء مدیریت‌ها و کم کاری بعضی مدیران در گذشته بشویم بر این اساس و مطابق با فرمایشات امیرالمومنین علی (ع) یکی از جلوه‌های تقوا این است که مدیران در صورتیکه عمل اشتباه داشتند این اشتباه را به صراحت اعلام و از مردم عذرخواهی کنند و از وسوسه‌های شیطان رجیم به خدا پناه ببرند تا دچار کبر، خودبینی و غرور نشوند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->