توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در شرق سوریه

  • کد خبر: ۲۰۳۱۰۲
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۱:۴۷
حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در شرق سوریه
منابع محلی بامداد یکشنبه گزارش دادند که هواپیماهای جنگی آمریکا در واکنش به حملات علیه پایگاه‌های خود در شرق سوریه، به نقاط خالی در اطراف شهر دیرالزور حمله کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، رسانه‌های محلی بامداد یکشنبه از حملات موشکی گسترده به دو پایگاه آمریکا در «دیرالزور» واقع در شرق سوریه خبر دادند.

شبکه «المیادین» به نقل از منابع خود گزارش داد که حداقل ۱۲ موشک و راکت به محل استقرار اشغالگران آمریکایی در میدان گازی «کونیکو» شلیک شد.

رسانه‌های صهیونیستی نیز خبر دادند که حدود ۱۵ فروند راکت و موشک نیز پایگاه آمریکایی‌های در میدان نفتی «العمر» را هدف قرار دادند.

منابع محلی می‌گویند علی‌رغم فعال‌شدن سامانه‌های ضدهوایی این دو پایگاه، موشک‌ها با موفقیت به اهداف خود اصابت کردند.

برخی رسانه‌های عربی نیز از حملات تجاوزکارانه اشغالگران آمریکایی به نقاطی در شرق دیرالزور، در پاسخ به این حملات خبر دادند.

گفته می‌شود که هواپیماهای جنگی آمریکایی نقاط خالی اطراف شهر دیرالزور را بمباران کردند اما تلفاتی در این حملات گزارش نشده است.

مقاومت اسلامی عراق آمریکا را مسئول اصلی حملات رژیم صهیونیستی به مردم غزه می‌داند و به دنبال تشدید حملات ارتش رژیم اسرائیل به غزه، پایگاه‌های آمریکا در غرب و شمال عراق و همچنین در شرق و شمال شرق سوریه را بارها مورد حمله قرار داده است.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->