ایهود اولمرت: جنگ غزه هیچ توجیهی ندارد درخواست نمایندگان آمریکا: برچیده شدن غنی‌سازی اورانیوم ایران عراقچی: پس از پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا، زمان و مکان دور بعدی مذاکرات تعیین می‌شود سخنگوی گردان‌های قسام: ارتش اسرائیل با عملیات‌های ویژه مواجه خواهد شد پزشکیان در گفت‌وگو با بن‌زاید: امیدواریم برکات عیدقربان زمینه‌ساز گسترش صلح و برچیده شدن جنگ از منطقه باشد دیدار نوه امام خمینی(ره) با خانواده شهید سیدحسن نصرالله در بیروت واکنش وزیر کشور به قتل الهه حسین‌نژاد | وضعیت حمل و نقل عمومی غیررسمی و اینترنتی بررسی می‌شود مجروح شدن بیش از ۱۰ صهیونیست در شمال غزه (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) جزئیات جدید درباره اجرای طرح کالابرگ الکترونیکی تأکید رئیس‌جمهور ایران و نخست‌وزیر ارمنستان بر تعمیق روابط دوجانبه روسیه به ایلان ماسک پناهندگی می‌دهد ترامپ درپی تنش با ایلان ماسک، خودروی تسلای قرمزرنگش را می‌فروشد ابراز خوش‌بینی مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درخصوص مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا بازگشت رئیس مجلس و هیئت پارلمانی از اجلاس رؤسای مجالس کشور‌های عضو بریکس + فیلم حملات اخیر به اوکراین، پاسخی به «اقدامات تروریستی» کی‌یف ۸۰ هزار نفر در نماز عید قربان در مسجد الاقصی حضور یافتند (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) هشدار عراقچی به سه کشور‌ اروپایی| ایران در برابر نقض حقوق خود، واکنشی قاطع نشان می‌دهد مقام ایرانی: آمریکایی‌ها می‌دانند ایران هرگز توقف غنی‌سازی را نمی‌پذیرد قالیباف برازیلیا را ترک کرد (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نامه‌ ایران به شورای امنیت پیرامون اتهامات آمریکا ایلان ماسک از استیضاح ترامپ حمایت کرد! روسیه انتقام گرفت| حمله گسترده به کی‌یف (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) پزشکیان: مصرف برق در ایران به ازای هر متر مربع ساختمان ۶ برابر بیشتر از کشورهای مشابه است ایلان ماسک، ترامپ را به ارتباط با پرونده‌ قاچاق جنسی کودکان متهم کرد دبیرکل سازمان ملل: جامعه بین‌المللی باید برای راهکار دوکشوری در فلسطین، تلاش کند ارتش رژیم اسرائیل هشدار حمله و تخلیه ضاحیه جنوبی بیروت را صادر کرد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی رؤسای جمهور ایران و ترکمنستان به‌مناسبت عید قربان (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) شکایت ایران از ادعا‌های بی‌اساس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی
سرخط خبرها

رئیس مجلس: مشارکت مردم در انتخابات اولویت جریان‌های سیاسی باشد

  • کد خبر: ۲۰۳۱۲۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۰۹:۴۱
رئیس مجلس: مشارکت مردم در انتخابات اولویت جریان‌های سیاسی باشد
رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی، شرکت در انتخابات است و اولویت برای فعالان و جریان‌های سیاسی باید افزایش مشارکت مردم در انتخابات باشد.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در آغاز جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در نطق پیش از دستور خود بیان کرد: فرارسیدن سالروز حماسه باشکوه ۹ دی را گرامی می‌دارم، در این روز بار دیگر شاهد بودیم که حضور مردم در صحنه بر طراحی‌های دشمن غلبه کرده و اتحاد و همدلی مردم، کشور را از مشکلات و سختی‌ها و فتنه‌ها نجات می‌دهد.

وی ادامه داد: اتحاد و بصیرت مردم در ۹ دی ماه نشان داد که مردم چگونه با بصیرت و آگاهی عمیق اجازه برهم زدن آرامش کشور را به دشمنان ندادند و مشارکت مردم همواره گره‌گشا بوده است.

رئیس مجلس گفت: یکی از مهم‌ترین مظاهر اتحاد و مشارکت ملی شرکت در انتخابات است که اساس نظام جمهوری اسلامی ایران بر آن است. رهبر انقلاب به همین دلیل بر برگزاری انتخابات باشکوه تاکید داشتند و هر کسی که امنیت را بر ناامنی، ثبات را بر هرج و مرج و آرامش را بر ناآرامی ترجیح می‌دهد باید در راه افزایش مشارکت مردم در انتخابات تلاش کند. اولویت فعالان و جریان‌های سیاسی باید افزایش مشارکت مردم در انتخابات باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی در ادامه تصریح کرد: تصویب قانون دقیق برای مقابله با سوءرفتار علیه بانوان مطالبه‌ای است که رهبر انقلاب قریب به سه دهه گذشته بر آن تاکید داشتند. با توجه به تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با اقشار مختلف بانوان بر لزوم تصویب قوانین سخت برای حفظ امنیت و آرامش زنان در محیط خانواده و جامعه و پیشبرد قانونی که اکنون در دست بررسی مجلس است، مجلس شورای اسلامی خود را مکلف می‌داند تا با سرعت فرآیند تصویب جزئیات این لایحه را به اتمام برساند.

وی در ادامه تاکید کرد: تامین امنیت زنان در برابر هرگونه رفتار نادرست و آسیب‌زا و هرگونه بی‌حرمتی در محیط خانه، کار و جامعه هدف اصلی این لایحه است و تصویب آن گام بلندی در راستای تامین کرامت زنان و مادران ایرانی و افزایش رضایت و آرامش آن‌ها خواهد بود.

قالیباف اضافه کرد: لازم است به یک نکته مهم درباره آخرین وضعیت جنگ غزه اشاره کنم. صهیونیست‌ها در این مدت هرچه بیشتر جنایت کرده‌اند به شکست نزدیک‌تر شدند همان طور که رهبر دلیر مقاومت فلسطین اعلام کرد هیچ نوع از آتش‌بس موقت دیگر قابل پذیرش نیست و جنگ تنها زمانی می‌تواند پایان پیدا کند که تجاوز به طور دائم متوقف شده و تمام اسرای فلسطینی در ازای اسرای صهیونیستی آزاد شوند.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان بیان کرد: شهادت برادر مجاهد و مومن شهید سیدرضی موسوی را به رهبر معظم انقلاب و عموم مردم ایران و خصوصاً خانواده فداکار ایشان تبریک و تسلیت می‌گویم و تاکید می‌کنم هرگونه تعرض به فرماندهان و زیرساخت‌های فیزیکی مقاومت برای آمریکا و صهیونیست‌ها پر هزینه خواهد بود و هزینه‌های هنگفت در پی خواهد داشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->