توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

قالیباف در دیدار سخنگوی انصارالله: مسئولیت اصلی جنگ غزه بر عهده آمریکا است

  • کد خبر: ۲۰۳۵۴۴
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۸:۴۰
قالیباف در دیدار سخنگوی انصارالله: مسئولیت اصلی جنگ غزه بر عهده آمریکا است
رئیس مجلس در دیدار سخنگوی انصارالله یمن با اشاره به اینکه ما آمریکا را در رأس موضوعات فتنه برانگیز و مشکلات جهان اسلام می‌دانیم گفت: اگر حمایت آمریکا نبود امکان نداشت رژیم صهیونیستی حتی بتواند ضربه نخست عملیات طوفان الاقصی را تحمل کند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد عبدالسلام سخنگوی انصارالله یمن ظهر امروز دوشنبه، ۱۱ دی ماه با حضور در بهارستان با محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار مسائل مورد توجه دو طرف مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در این دیدار رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن اعلام حمایت ایران از محور مقاومت و اشاره به مجاهدت مردم یمن گفت: ما آمریکا را در رأس موضوعات فتنه برانگیز و مشکلات جهان اسلام می‌دانیم.

قالیباف اضافه کرد: بی‌شک مسئولیت اصلی جنگ غزه بر عهده آمریکا است؛ چنانچه اگر حضور آمریکایی‌ها و حمایتشان در حوزه نظامی و مدیریتی نبود امکان نداشت رژیم صهیونیستی حتی بتواند ضربه نخست عملیات طوفان الاقصی را تحمل کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی با اشاره به اتحاد و همگرایی جبهه مقاومت در مقابله با دشمنان گفت: در این زمینه نباید سنت‌های الهی و همراهی مردم را به‌عنوان دو رکن اساسی فراموش کنیم که همه ترس دشمن نیز از پایداری ما بر این مسائل است.

محمد عبدالسلام، سخنگوی انصارالله یمن نیز در این دیدار با حمایت گسترده ملت یمن از مردم فلسطین گفت: موضع مردم یمن در قبال این مسئله، برگرفته از ایمان و عقیده آنهاست.

وی ضمن تقدیر از تلاش‌ها و حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از ملت یمن، تأکید کرد: توانمندی‌های یمن که امروز شامل سلاح و اراده ملت یمن است، همه و همه در خدمت مصالح مسلمانان قرار می‌گیرد.

عبدالسلام افزود: امروز یمن به جایی رسیده که می‌تواند یک موضع عملیاتی را در کنار جبهه مقاومت اتخاذ کند و به ویژه رویکرد فرهنگی، ایمانی و عقیدتی ما ایستادگی در برابر زورگویی‌های اسرائیل و آمریکا در منطقه است.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->