واکنش حماس به شهادت دبیرکل جنبش اسلامی فلسطین (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) طرح تجارت گسترده ژاپن و اتحادیه اروپا برای دور زدن آمریکا افزایش تلفات رژیم صهیونیستی در کمین خان یونس تظاهرات گسترده شهرک‌نشینان در مخالفت با ادامه جنگ در غزه + فیلم (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان و پادشاه بحرین واکنش سخنگوی وزارت خارجه به تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) توافق ایران و پاکستان برای تقویت همکاری‌های دوجانبه رئیس سازمان برنامه و بودجه: مطالبات گندمکاران و بازنشستگان با نظم در حال پرداخت است ترامپ، ایلان ماسک را تهدید کرد ۸ فلسطینی در بمباران جبالیا به شهادت رسیدند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) تکمیل ۱۰ کیلومتر از جاده محور تربت حیدریه–زاوه سنای آمریکا رأی به خروج سوریه از لیست کشور‌های سرکش داد ترامپ رأی دادگاه تجدیدنظر را به‌دست آورد القسام درباره کشته شدن یک اسیر اسرائیلی توسط رژیم صهیونیستی هشدار داد روسیه: اوکراین مبادله اسرا را به تعویق انداخته است قوه قضائیه: متهم به قتل الهه حسین‌نژاد سابقه تجاوز و سرقت نداشته است دستگیری عاملان شهادت قاضی احسان باقری عراقچی در گفت‌وگوی تلفنی با اسحاق‌دار، بر ضرورت وحدت امت اسلامی تأکید کرد افشای یکی از بزرگ‌ترین ضربات اطلاعاتی تاریخ به رژیم صهیونیستی (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اوکراین یک جنگنده سوخو-۳۵ روسیه را سرنگون کرد بهروزآذر: میزان خشونت علیه زنان در جامعه ۳۰ برابر مردان است | لزوم صدور گواهی سلامت روان برای رانندگان پزشکیان: فعالیت‌های هسته‌ای ایران کاملاً شفاف است انتخابات شوراهای شهر تهران «تناسبی» برگزار می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: هیچ خدمتی بالاتر از تأمین سلامت مردم نیست | حفظ کرامت انسانی از اولویت‌های بیمه سلامت سوخت بیمارستان‌های غزه تنها برای ۳ روز کافی است (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) واکنش آنروا به ممانعت رژیم صهیونیستی از ورود خبرنگاران بین‌المللی به غزه وزرای امور خارجه ایران و قزاقستان در تهران دیدار کردند (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) کنایه سنگین صدراعظم آلمان به ترامپ: تو هم یک مهاجری!
سرخط خبرها

النخاله: جنگ متوقف نشود، تبادل اسیران در کار نخواهد بود

  • کد خبر: ۲۰۳۲۰۹
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۳
النخاله: جنگ متوقف نشود، تبادل اسیران در کار نخواهد بود
دبیرکل جنبش جهاد اسلامی فلسطین در اظهاراتی گفت که بدون توقف کامل تجاوزها در غزه، هیچ گونه توافقی برای تبادل اسرا و یا امور دیگر در کار نخواهد بود.

به گزارش شهرآرانیوز «زیاد النخاله» افزود: اگر تجاوز‌ها متوقف نشود و نیرو‌های صهیونیستی به‌طور کامل از نوار غزه خارج نشوند، هیچ گونه توافقی میان ما و دشمن درباره تبادل اسرا و یا امور دیگر وجود نخواهد داشت و اظهارات در این خصوص فاقد هرگونه ارزش است.

پیش از این منابع خبری گزارش دادند، مقامات رژیم صهیونیستی در تلاش هستند تا با دادن امتیازاتی، به توافق جدیدی برای مبادله اسرا دست پیدا کنند.

رادیو و تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد، این رژیم در حال بررسی آزادی اسرای فلسطینی محکوم به قتل صهیونیست‌ها در توافق بعدی مبادله اسرا است.

از سوی دیگر خبرگزاری رویترز به نقل از یک مقام امنیتی مصری مدعی شد که رژیم صهیونیستی و حماس آماده آتش بس هستند و اختلافات باقی مانده بر سر جزئیات است.

این در حالی است که رسانه‌های صهیونیستی پیش‌تر گزارش داده بودند، در کابینه جنگ رژیم صهیونیستی بر سر توافق جدید برای تبادل اسرا اختلاف نظر وجود دارد.

بر اساس گزارشی تازه، شورای جنگ رژیم صهیونیستی به رئیس سازمان جاسوسی این رژیم (موساد) اجازه داد تا طرح قطر برای آتش بس در غزه را پیگیری کند.

به گزارش روزنامه صهیونیستی «جروزالم پست»، شورای جنگ رژیم صهیونیستی موافقت کرد تا «دیوید بارنی» رئیس موساد به مذاکره با مقامات قطری برای آتش بس در غزه و زمینه سازی برای تبادل اسرا ادامه دهد.

بر اساس این گزارش، شورای جنگ رژیم صهیونیستی قرار است امروز یکشنبه، جزئیات طرح آتش بس پیشنهادی قطر برای تبادل اسرا را بررسی کند.

پیشتر، این رسانه صهیونیستی از بررسی طرحی خبر داده بود که براساس آن، ۴۰ تا ۵۰ اسیر صهیونیست آزاد و آتش بس موقت چندهفته‌ای در غزه برقرار می‌شود.

این در حالی است که حماس بار‌ها تاکید کرده که بدون توقف جنگ، تبادل اسرا در کار نیست و توضیح داده که آن را به تمام میانجی‌های بین‌المللی در زمینه تبادل اسرا و آتش‌بس اطلاع داده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->