حمله اسرائیل به جنوب غزه؛ چند فلسطینی به شهادت رسیدند جهاد اسلامی: سلاح و مقاومت ما، ضامن اصلی اجرای توافق آتش‌بس غزه است سخنگوی دولت: تهران همواره در کنار مردم فلسطین بوده است خلیل الحیه: جنگ غزه پایان یافت | تجلیل از مقاومت مردم غزه عبدالملک الحوثی: اسرائیل خونین‌ترین جنایات عصر حاضر را مرتکب شده است چین ۱۴ شرکت و سازمان آمریکایی و کانادایی را تحریم کرد روسیه: طرفین توافق پایان جنگ در غزه به تعهدات خود عمل کنند وزیر خارجه اسرائیل: قصد از سرگرفتن جنگ در غزه را نداریم ترامپ: به خاورمیانه سفر می‌کنم | با ایران همکاری می‌کنیم ویتکاف و داماد ترامپ وارد سرزمین های اشغالی شدند اردوغان: بر اجرای توافق آتش بس غزه نظارت می‌کنیم | تا تشکیل کشور مستقل فلسطین از پای نخواهیم نشست دستگیری ۳۲ نفر در لبنان به اتهام جاسوسی برای اسرائیل دفتر نتانیاهو: جایزۀ صلح نوبل را به ترامپ بدهید + عکس پوتین: مسئله هسته‌ای ایران تنها از راه دیپلماسی قابل حل است | درخواست نتانیاهو از روسیه درباره ایران پوتین از علی‌اف عذرخواهی کرد سوءتغذیه شدید بیش از ۵۴,۶۰۰ کودک در غزه بیانیه وزارت امور خارجه در خصوص تلاش‌ها برای توقف نسل‌کشی در غزه (۱۷ مهر ۱۴۰۴) اسرائیل: آتش‌بس در غزه ۲۴ ساعت پس از تایید، اجرا می‌شود آمریکا ۲۹ نهاد مرتبط با ایران در کشور‌های مختلف را تحریم کرد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) علی آبادی: تکمیل آبرسانی به غرب سمنان انجام می شود آیت‌الله علم‌الهدی: مراسم اعتکاف، حرکت عظیمی در جهت تربیت دینی نسل جوان است ایروان: «کریدور زنگزور» در خاک ارمنستان وجود نداشته و نخواهد داشت آیا ایران با دولت کنونی آمریکا مذاکرات را ادامه خواهد داد؟ رئیس جمهوی لبنان از توافق آتش بس غزه استقبال کرد نتانیاهو آتش بس غزه را زیر سوال برد؛ کابینه تصویب کند، آتش بس را قبول می کنیم اعتبارات دهیاری‌های خراسان رضوی افزایش یافت بررسی عملکرد شرکت‌های پتروشیمی با حضور وزرای نفت و تعاون در مجلس
سرخط خبرها

رئیسی: روحیه جهادی شهید سلیمانی برای مدیران دستگاه‌های اجرایی الگو است

  • کد خبر: ۲۰۳۳۴۵
  • ۱۰ دی ۱۴۰۲ - ۲۰:۲۰
رئیسی: روحیه جهادی شهید سلیمانی برای مدیران دستگاه‌های اجرایی الگو است
رئیس‌جمهور، شهید سلیمانی را برای مدیران دستگاه‌های اجرایی، الگو و الهام‌بخش در روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیری در انجام امور دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی در جلسه عصر امروز هیئت دولت با گرامیداشت یاد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و تجلیل از ایثار و مجاهدت‌های این شهید والامقام در تقویت و ایستادگی جریان مقاومت در منطقه بویژه در فلسطین و لبنان، شهید سلیمانی را برای مدیران دستگاه‌های اجرایی، الگو و الهام‌بخش در روحیه جهادی و خستگی‌ناپذیری در انجام امور دانست.

رئیس جمهور در ادامه از ضرورت توجه مدیران به تأثیر تصمیم‌گیری‌ها و اقدامات‌شان در زندگی مردم گفت و تصریح کرد: وزرا و مدیران دستگاه‌های اجرایی کشور «مردم» را به عنوان محور همه تصمیمات و اقدامات خود ببیند و بر این مبنا عمل کنند.

رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر پیگیری مستمر رشد تولید در کشور از سوی همه مدیران دستگاه‌های اجرایی، از بانک مرکزی خواست نسبت به تأمین مالی بنگاه‌های کوچک توجه ویژه داشته باشند.

پیش از سخنان رئیس جمهور مخبر معاون اول رئیس جمهور گزارشی از اقدامات انجام شده در خصوص ساماندهی به بازار برنج ارائه کرد و گفت: بر اساس ابلاغیه دولت تا زمانی که نیاز کشور به این محصول در داخل تامین می‌شود، واردات این محصول حتی به کمترین میزان ممنوع خواهد بود و در موارد ضروری نیز ابتدا باید محصولات برنجکاران داخلی خریداری شود و پس از آن برای واردات اقدام شود.

معاون اجرایی رئیس جمهور نیز به ارائه گزارشی از سفر اخیر خود به استان اصفهان پرداخت و گفت‌: این استان با چند مسأله اصلی از جمله آلودگی هوا، نیاز به تأمین آب و تکمیل قطار سریع‌السیر تهران - اصفهان مواجه است که خوشبختانه هر سه موضوع با اولویت در دستور کار دولت قرار گرفته، به گفته مهندس منصوری در بخش تأمین آب، با تلاش وزارت نیرو اقدامات خوبی در حال انجام است، در موضوع قطار سریع‌السیر نیز زیرسازی ۱۵۰ کیلومتر از این طرح به انجام رسیده و با تداوم همیاری دستگاه‌ها خواسته مردم عزیز این استان به زودی مرتفع می‌شود.

رئیس سازمان برنامه و بودجه نیز از نتایج طرح آمارگیری نیروی کار در پاییز ۱۴۰۲ گزارشی ارائه کرد و گفت‌: نتایج آمارگیری مرکز آمار نشان‌دهنده کاهش نرخ بیکاری و بهبود بازار کار است، جمعیت ۱۵ ساله و بیشتر ۷۶۰ هزار نفر از پاییز پارسال تا امسال افزایش پیدا کرده و به ۶۴.۶ میلیون نفر رسیده است، شاغلین در این مدت ۷۰۵ هزار نفر افزایش دارد و به ۲۴.۸ میلیون نفر رسیده است. این افزایش ۶۳۰ هزار نفر در بخش خدمات است.

منظور در ادامه به کاهش نرخ بیکاری در کل کشور از ۸.۲ درصد سال گذشته به ۷.۶ درصد در سال جاری خبر داد و گفت: این کاهش نرخ بیکاری در برخی از استان‌ها حائز اهمیت است، به عنوان مثال در کرمانشاه و لرستان ۱.۷ و درصد در کردستان ۳.۹ درصد کاهش نرخ بیکاری داشته‌ایم.

رئیس سازمان برنامه و بودجه با بیان اینکه بیشترین کاهش در نرخ بیکاری در استان‌های مازندران، سمنان، خراسان رضوی و جنوبی صورت گرفته است، تصریح کرد‌: نرخ بیکاری در مازندران به ۵.۱ درصد، در سمنان و خراسان رضوی به ۵.۳ درصد و خراسان جنوبی به ۵.۵ درصد رسیده که به لحاظ ثبات بازار کار و ایجاد اشتغال در برخی استان‌ها به نرخ بیکاری متداول در دنیا که ۵ درصد است رسیده‌ایم.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز از تکمیل و بهره‌برداری از مجتمع بهداشتی، درمانی و آموزشی در گناباد، افتتاح بخش داخلی ۲۲ تختخوابی بیمارستان بجستان و راه‌اندازی مرکز پیشرفته درمان سرطان با نصب دستگاه سیتی سیمولاتور خبر داد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->