تمایل ترامپ به برگزاری نشست سه‌جانبه با حضور زلنسکی و پوتین + زمان برگزاری شروط نتانیاهو برای پایان جنگ غزه اعلام شد تظاهرات ضدصهیونیستی در منچستر انگلیس | اسرائیل را از فیفا اخراج کنید انفجار مهیب در دمشق سوریه (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اعتصاب سراسری و بزرگ علیه نتانیاهو| صهیونیست‌ها فرداشب به خیابان می‌آیند (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) اظهار همدردی قالیباف با مردم پاکستان نسبت به جان باختن و آسیب دیدن شماری از مردم این کشور در سیل روسیه ۲ منطقه دیگر اوکراین را تصرف کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) عارف: نباید مردم برای یک خدمت دولتی سرگردان باشند حماس: اسرائیل با چراغ سبز آمریکا به جنایات جنگی خود در غزه ادامه می‌دهد درگیری میان کرد‌های سوری و نیرو‌های جولانی در حومه دیرالزور تشدید شد فرانسه علیه «پروژه E ۱» صهیونیست‌ها موضع گرفت توقف صدور ویزا‌های مسافرتی اهل غزه توسط آمریکا (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات پوتین درباره دیدار با ترامپ عراقچی: اجرای هر پروژه‌ای در قفقاز مشروط به عدم دخالت خارجی است مقام نظامی سابق در ارتش اسرائیل: در برابر هر اسرائیلی کشته‌شده در ۷ اکتبر، باید ۵۰ فلسطینی کشته شوند هلاکت تروریست‌ها درپی عملیات ارتش عراق در کرکوک + فیلم آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) اردوغان: غزه در آستانه فروپاشی کامل قرار دارد ستاد کل نیرو‌های مسلح، به آمریکا و رژیم صهیونیستی هشدار داد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) زلنسکی: فشار بر روسیه باید تا پایان جنگ ادامه داشته باشد پوتین به کیم جونگ اون نامه نوشت رایزنی دبیران شورای امنیت ملی ایران و ارمنستان رئیس دیوان عالی کشور بر ضرورت صیانت از قضات و کارکنان برای جلوگیری از فساد تاکید کرد مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: آمریکا می‌تواند روسیه را وادار به انجام مذاکره جدی کند امیر سرتیپ صباحی‌فرد از گروه پدافند هوایی فردو قم بازدید کرد (۲۵ مرداد ۱۴۰۴) گفت‌وگوی ترامپ با زلنسکی و دیگر سران اروپایی در آلاسکا پزشکیان به ارمنستان و بلاروس سفر خواهد کرد
سرخط خبرها

عضو حقوقدان شورای نگهبان: بومی‌گزینی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی مغایر با قانون شناخته شد

  • کد خبر: ۲۰۳۳۷
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۰۷
عضو حقوقدان شورای نگهبان:
بومی‌گزینی پذیرفته‌شدگان آزمون استخدامی مغایر با قانون شناخته شد
عضو حقوقدان شورای نگهبان گفت: طرح اصلاح ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری درخصوص جذب داوطلبان بومی، خلاف نظام اداری صحیح و مغایر بند ۱۰ اصل سوم قانون اساسی شناخته شد.

به گزارش شهرآرانیوز، «هادی طحان نظیف» روز دوشنبه در حساب کاربری خود در اینستاگرام نوشت:  گزارش معوقه امروز مربوط به جلسه چهارشنبه بیست و سوم بهمن‌ماه ۱۳۹۸ است، یعنی یک روز پس از اعلام نتایج رسیدگی به شکایات داوطلبان مجلس شورای اسلامی، که برای بررسی چند مصوبه برگزار شد.

وی بیان داشت: روزهای پرکاری بود که اعضا و کارشناسان به صورت شبانه‌روزی درگیر بودند اما به چشم برهم زدنی گذشت و ان‌شاءالله شاهد تشکیل یک مجلس قوی و مفید برای حل مشکلات مردم در دوره بعد باشیم.

عضو حقوقدان شورای نگهبان افزود: حدود ۹ طرح و لایحه در دستور کار شورا بود و با توجه به اینکه مهلت بررسی برخی از آنها رو به پایان بود، زمان زیادی برای بررسی وجود نداشت و ناچار بودیم جلسات فشرده‌ای داشته باشیم تا به همه آنها رسیدگی کنیم لذا چهارشنبه صبح، ظهر و شب جلسه داشتیم تا بتوانیم وظیفه خود را در این خصوص انجام دهیم و شورا بتواند نسبت به همه مصوبات اظهارنظر کند.

طحان نظیف عنوان کرد: هشت طرح و لایحه یعنی «لایحه ایجاد هشت منطقه آزاد تجاری- صنعتی، اصلاح محدوده دو منطقه آزاد تجاری- صنعتی و ایجاد ۱۳ منطقه ویژه اقتصادی»، «طرح ایجاد مناطق ویژه اقتصادی»، «طرح الحاق موادی به قانون نحوه اجرای اصل ۴۹ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران»، «طرح الحاق یک تبصره به ماده (۵) قانون اجرای سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی» اعاده شده از شورای نگهبان به مجلس بودند که مجلس برای رفع ایرادات شورا اصلاحاتی را در آنها انجام داده و مجدداً به شورا ارسال کرده بود که برخی تأیید و برخی مجدداً واجد ایراد دانسته شدند چون برخی ایرادات آنها به طور کامل برطرف نشده بود.

وی ادامه داد: همچنین «لایحه حمایت قضائی و بیمه‌ای از ماموران یگان حفاظت دستگاه‌های اجرائی»، «لایحه تمدید مدت اجرای آزمایشی قانون ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد»، «لایحه درآمد پایدار و هزینه شهرداری‌ها و دهیاری‌ها» و «لایحه موافقت‌نامه تأسیس مرکز آسیا و اقیانوسیه برای توسعه مدیریت اطلاعات بلایا» نیز همگی اعاده شده از شورای نگهبان به مجلس بودند که مجلس برای رفع ایرادات شورا اصلاحاتی را در آنها انجام داده و مجدداً به شورا ارسال کرده بود که برخی تأیید و برخی مجدداً واجد ایراد دانسته شدند چون برخی ایرادات آنها به طور کامل برطرف نشده بود.

عضو حقوقدان شورای نگهبان اضافه کرد: یکی از دستورها «طرح اصلاح ماده ۴۴ قانون مدیریت خدمات کشوری» بود که درخصوص جذب داوطلبان بومی تغییراتی در اولویت‌ها ایجاد می‌کرد. در صورت اجرای این مصوبه، براساس تبصره آن، افرادی که در آزمون اخیر نیز ثبتنام کرده و پذیرفته شده بودند ولی هنوز نتیجه نهایی به آنها اعلام نشده بود نیز شامل این مصوبه میشدند و از این جهت حق آنها که پیش از تصویب این قانون مراحل را پشت سر گذاشته بودند، تضییع میشد.

وی افزود: لذا تبصره این مصوبه خلاف نظام اداری صحیح و مغایر بند ۱۰ اصل سوم قانون اساسی شناخته شد و این یعنی تاکید شورا بر پاسداشت حق مردم و داوطلبانی که چنین مسیر دشواری را سپری کرده بودند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->