دست‌انداز سامان دهی دست فروش‌های جاده‌ای در جاده بهشت رضا (ع) آماده باش مناطق ۱۳ گانه شهرداری مشهد در پی هشدار نارنجی هواشناسی (۵ اسفند ۱۴۰۳) حادثه واژگونی خودرو ون در محور فریمان به تربت‌جام ۹ مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) تیمار ۴۰۰ درخت کهنسال در مشهد تقویت خطوط عبوری و مقصد حرم تا ۴۰۰ دستگاه برای ایام نوروز ۱۴۰۴ و شب‌های قدر | سرویس‌دهی رایگان اتوبوس در شب‌های قدر و سال تحویل ثبت یک روز آلوده دیگر در کلانشهر مشهد (۵ اسفند ۱۴۰۳) توزیع رایگان درختان مثمر و غیرمثمر برای شهروندان مشهدی | قائم‌مقام ستاد استقبال از بهار شهرداری مشهد: مبلمان شهری مشهد زیباسازی می‌شود آماده‌سازی ایوان سلام در پایانه مسافربری مشهد برای نوروز ۱۴۰۴ اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند
سرخط خبرها

امضای میثاق‌نامه میان شهرداری مشهد، شورای اسلامی شهر و بخش خصوصی

  • کد خبر: ۲۰۳۴۶۶
  • ۱۱ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۰۱
امضای میثاق‌نامه میان شهرداری مشهد، شورای اسلامی شهر و بخش خصوصی
در یکصدمین جلسه علنی ششمین دوره شورای اسلامی شهر مشهد که امروز، دوشنبه ۱۱ دی در تالار شهر برگزار شد، میثاق‌نامه‌ای میان شهرداری مشهد، شورای اسلامی شهر و بخش خصوصی امضا شد.
بیتا سخایی
خبرنگار بیتا سخایی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف، شهردار مشهد در خصوص این میثاق‌نامه اظهار کرد: جلسات مختلفی داشتیم و جلسه مشترکی با شورا و سرمایه‌گذاران برگزار و نتیجه آن میثاق‌نامه ای شد که به امضای شورای شهر، مدیریت شهری و سرمایه‌گذاران می‌رسد. برای اولین بار در کشور میثاق‌نامه‌ای بین بخش خصوصی، شورای شهر و مدیریت شهری شکل می‌گیرد و به امضا می‌رسد. نتیجه آن برای شهر مشهد، شهر آقا علی ابن موسی‌الرضا (ع) و پایتخت معنوی ایران است که خیر و برکات دارد.

شهردار مشهد با بیان اینکه بخش خصوصی یکی از چرخ‌دنده‌های اصلی اقتصاد و مدیریت شهری است، عنوان کرد: اگر این چرخ‌دنده خارج شود، موجب اخلال می‌شود. طی چند سال اخیر این موضوع مورد غفلت قرار گرفته بود. کار ما حمایت، رفاقت و همراهی است، رقابتی با سرمایه‌گذاران نداریم و حقوق طرفین باید در همه حوزه‌ها حفظ شود. کار شما سرمایه‌گذاران اجرای پروژه‌های اقتصادی، شروع پروژه‌های دیگر، پرداختن به اقتصاد شهر و اجرای پروژه دیگر از درآمد‌های حاصله است.

قلندر شریف بیان کرد: پروژه‌های سنواتی و بلاتکلیف ماندن آن‌ها یکی از مشکلات بوده که کمیته و همچنین شورای رفع موانع با حضور نمایندگان دستگاه‌های نظارتی در این زمینه همکاری می‌کنند. تعداد زیادی از پروژه‌هایی که مشکل داشتند رفع شده و پروژه‌های بر زمین مانده زیادی با همراهی دستگاه‌های نظارتی صورت جلسه و تعیین تکلیف شده است. ۱۲ پروژه بزرگ و تعدادی پروژه نیز در شورای شهر در حال بررسی است.

در ادامه رضا احدیان، رئیس انجمن توسعه سرمایه‌گذاری و عمران خراسان رضوی تصریح کرد: این میثاق‌نامه بستر جدیدی را برای تمام استان‌ها فراهم می‌کند که بتوانند اتفاقات خوبی را رقم بزنند. این اتفاق می‌توانست در دی ماه ۱۴۰۰ رقم بخورد، اما اتفاق نیفتاد، البته هیچ وقت دیر نیست. در این یک سال و نیم باقیمانده سعی می‌کنیم در راستای رشد و تعالی بارگاه ملکوتی ثامن‌الحجج (ع) قدم برداریم.

وی ادامه داد: امیدوارم سرمایه‌های دیگر استان‌ها و هموطنان خارح از کشور را با همدلی و همراهی بین شورا، شهرداری و معاونت اقتصادی شهرداری مشهد جذب کنیم. نگارش میثاق‌نامه بین ما و معاونت اقتصادی زمان‌بر شد؛ زیرا حساسیت وجود داشت که بتواند الگویی برای دیگر استان‌ها و اثری ماندگار باشد. در یک سال و نیم باقیمانده قدم‌های بزرگی را در این زمینه برخواهیم داشت، اما نیاز به همراهی داریم که به یک امضا در میثاق‌نامه منتهی نشود، بتوانیم مشکلات و معضلات اداری را کوتاه کنیم و قدم‌های بزرگی برای شهر برداریم.

در بخش دیگری مجید دبیریان، رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری، مشارکت‌های اقتصادی و مسکن شورای اسلامی شهر مشهد گفت: متاسفانه حال اقتصادی مردم و حال اقتصادی کشور قابل قبول نیست، در حالی که می‌تواند خیلی بهتر باشد. امید داریم به سهم خودمان با امضای این تفاهم‌نامه و با تلاش برای شروع فصل جدیدی از تعاملات فی‌مابین مجموعه مدیریت شهری و سرمایه‌گذاران بتوانیم چرخ شهر و اقتصاد شهر را به حرکت در بیاوریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->