ادعای هولناک دختر ۱۸ ساله: خواستگارم مرا ربود و تجاوز کرد جزئیات انفجار مهیب در دکه فروش غیرمجاز بنزین در پیشوا (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) با گرفتن کارت اهدای عضو، مهم‌ترین وصیتتان را به اطلاع خانواده برسانید | تصمیم حیاتی انهدام باند سارقان خودرو در مشهد چناران خراسان رضوی یکی از مقاصد محبوب گردشگران خارجی گواهی انحصار وراثت از مردادماه سیستمی صادر می‌شود والدین چگونه می‌توانند در ایام امتحانات، حامی فرزندان خود باشند؟ همکاری داروخانه‌ها با پلتفرم‌های اینترنتی ممنوع شد دستگیری ۴ آدم‌ربای فراری از سیستان و بلوچستان در مشهد (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) امضای تفاهم‌نامه وزارت کشور و فدراسیون ورزش‌های زورخانه‌ای | زنگ جوانمردی از شنبه در مدارس به صدا درمی‌آید سازمان ثبت احوال: نسبت‌ تولد به مرگ در ایران، ۲ به یک است ۳۰۰ میلیون دلار از صندوق توسعه ملی برای تأمین دارو تخصیص یافت آموزش و پرورش درمورد دریافت هزینه اضافه به مدارس هشدار داد فراخوان جدید کانون پرورش فکری منتشر شد + شرایط ثبت‌نام اطلاعیه جدید آموزش و پرورش درمورد آزمون اعزام فرهنگیان به مدارس خارج از کشور پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) | کاهش شدت گرما از فردا با احتمال رگبار باران در برخی نقاط فشار کاری، اضافه کار اجباری و حقوق ناچیز پرستاران مشهدی | «پرستاری» در کُما اهدای عضو؛ نماد همدلی، گذشت و رشد اجتماعی آیا لاغری سریع با دانه چیا واقعیت دارد؟ قتل فقط با  یک ضربه | جنایتی که مقتول ۴۸ ساعت بعد از حادثه جان باخته بود، بازسازی شد سوخت‌وساز بدن با این مواد غذایی بالا می‌رود در بیانیه کانون شورا‌های اسلامی کار استان تهران مطرح شد: محکومیت رفتار گزینشیِ تأمین اجتماعی در اجرای ضریب ۱.۵ مشاغل سخت و زیان‌آور قصاص فرد حمله کننده به سفارت جمهوری آذربایجان در تهران (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) آمار نهایی شمار جان‌باختگان حادثه بندر شهید رجایی توسط پلیس قندخون بالای دوران کودکی را جدی بگیرید پیش‌بینی وزش باد، بارش باران و وقوع رعدوبرق در ۱۵ استان (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۴) مرکز پیوند بافت در آرامستان بهشت‌رضا(ع) مشهد، اول خرداد ۱۴۰۴ آغازبه‌کار می‌کند ۸۰۰ بیمار دچار نارسایی کلیه در شرق کشور چشم به راه اهدای عضو هستند اصلاح آیین‌نامه بازنشستگی سخت و زیان‌آور در دستور کار تأمین اجتماعی ۲ فاکتور مهم سبک زندگی که بر آلزایمر اثرگذارند راهکاری برای کاهش احتمال آلرژی غذایی در کودکان
سرخط خبرها

پیش‌بینی «نقاهتگاه» برای بهبودیافتگان کرونا / همه ماسک‌های تولیدشده و کشف و ضبط شده در بازار به وزارت بهداشت تحویل داده نشده

  • کد خبر: ۲۰۳۵۱
  • ۱۹ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۲
پیش‌بینی «نقاهتگاه» برای بهبودیافتگان کرونا / همه ماسک‌های تولیدشده و کشف و ضبط شده در بازار به وزارت بهداشت تحویل داده نشده
رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت گفت: از تعداد تولید شده و کشف و ضبط شده در بازار آن عددی که اعلام می‌شود به وزارت بهداشت تحویل داده نشده است.

به گزارش شهرآرانیوز، رییس اداره مراقبت مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ضمن تشریح آخرین تصمیمات در جهت نحوه خدمت‌رسانی بیمارستان‌ها به مبتلایان کروناویروس، در عین حال درباره تامین ماسک و مواد ضدعفونی کننده گفت: از تعداد تولید شده و کشف و ضبط شده در بازار آن عددی که اعلام می‌شود به وزارت بهداشت تحویل داده نشده است.

دکتر حسین عرفانی با اشاره به تغییر سیاست‌ها در پذیرش بیماران کرونایی در بیمارستان‌های تهران، گفت: تا پیش از افزایش شمار مبتلایان، بیمارستان‌های مشخصی در شهر برای پذیرش بیماران مبتلا به کرونا وجود داشت اما، با افزایش بار مراجعات در روزهای اخیر کلیه بیمارستان‌های عمومی نیز مکلف شدند بیماران مشکوک به کرونا را پذیرش کرده و خدمات لازم را به آنها ارائه دهند.

وی افزود: با توجه به اولویت خدمت‌رسانی به بیماران کرونایی ارائه خدمات غیر اورژانسی در بیمارستان‌ها به حالت تعلیق درآمده است و کلیه بیمارستان‌های خصوصی، دولتی، دانشگاهی آماده خدمت رسانی به بیماران با اولویت مبتلایان به کروناویروس هستند.

عرفانی با اشاره به آغاز به کار مراکزی تحت عنوان نقاهت‌گاه‌های بهبودیافتگان کرونا، اظهار کرد: در نظر داریم بهبود یافتگان بیماری که خدمات درمانی بر آنها اثربخش بوده اما نیاز به مراقبت‌های بیشتر دارند، پیش از رفتن به خانه، به نقاهت‌گاه‌هایی با حضور پرستار و پزشک بفرستیم. البته این مراکز بیمارستان‌ها نیستند و اماکنی مانند اردوگاه‌های وزارت آموزش و پرورش و مکان‌های دارای استاندارد سایر نهادها به این امر اختصاص خواهد یافت.

وی در پاسخ به این سوال که چرا داروخانه‌ها همچنان ماسک، محلول ضدعفونی کننده و... ندارند، افزود: میزان تولید این دست اقلام پیش از بروز بیماری کرونا در کشور حجم محدودی داشت که این افزایش حجم تولید در این روزها جای تحسین و تشکر دارد، اما همچنان نمی‌تواند پاسخ‌گوی نیازهای فعلی کشور باشد. این نکته بسیار مهم است که ماسک و سایر اقلام بهداشتی در جای خود استفاده شود. اکنون با توجه به فصلی که در آن هستیم برابر آمار ۲ تا ۳ درصد مردم به شکل عادی به سرماخوردگی مبتلا می‌شوند که با رعایت اصول اولیه بهداشتی و مراقبت در منزل بیماری از آنها دور خواهد شد، پس لزومی ندارد همه‌ افراد از ماسک استفاده کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت ضمن تشکر از افزایش تولید، واردات و کاهش تشریفات گمرکی برای اقلام بهداشتی مورد نیاز این روزهای مردم گله مندی‌هایی نیز دارد. همچنان میزان اقلام مورد نیازی که همکاران ما باید در مراکز درمانی استفاده کنند، کمبودهایی دارد. از تعداد تولید شده و کشف و ضبط شده در بازار آن عددی که اعلام می‌شود به وزارت بهداشت تحویل داده نشده است. فرایند یا در جهت تولید، توزیع و عرضه است و یا در جهت واردات، تشریفات گمرکی و عرضه که باید مورد بررسی قرار بگیرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->