پلمب نانوایی متخلف در مشهد | آغاز دور جدید نظارت‌ها بر واحد‌های صنفی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حواشی چای دبش ادامه دارد | دریافت ۱۴۳ وام فقط از یک بانک دولتی (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) گزارش جدید از بحران قطعه‌سازی | بدهی ۱۱ میلیاردی سایپا روی میز ۵ سال بررسی طرح ساماندهی کارکنان دولت در مجلس | ۳ بار رفت و برگشت یک طرح بین مجلس و شورای نگهبان در ۲ سال جولان لوازم جانبی تقلبی موبایل در بازار | تفاوت بین نمونه اصلی و تقلبی برای خریدار تقریبا غیرممکن است کاهش چراغ‌خاموش ارائه تسهیلات بانک‌ها در خراسان رضوی قیمت طلا در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی، (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد مزایده ۶ هزار میلیاردی کالای تملیکی با عرضه خودروی داخلی و خارجی تا چه زمانی ادامه دارد؟ گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت
سرخط خبرها

شرایط وام خرید بیمه‌نامه چیست؟ + جزئیات

  • کد خبر: ۲۰۳۶۳۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۵
شرایط وام خرید بیمه‌نامه چیست؟ + جزئیات
طبق اعلام رئیس کل بیمه مرکزی، مردم می‌توانند برای تهیه بیمه نامه تا سقف ۲۰ میلیون تومان، تسهیلات قرض الحسنه بانکی دریافت کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، در سال "مهار تورم و رشد تولید" تفاهم نامه همکاری فی ما بین بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک قرض الحسنه مهر ایران به منظور اجرای برنامه‌های توسعه اقتصادی و رفاه اجتماعی دولت مردمی سیزدهم امضا شد.

استادهاشمی با اعلام این خبر گفت: امضای تفاهم نامه همکاری فی ما بین بیمه مرکزی جمهوری اسلامی ایران و بانک قرض الحسنه مهر ایران، گامی مهم در راستای توسعه خدمات مالی و بیمه‌ای مشترک در کشور است که در آن امکان فراگیرنمودن خدمات بیمه‌ای و قرض الحسنه برای اقشار کم درآمد و مناطق محروم فراهم شده و این موضوع می‌تواند به توسعه فرهنگ بیمه کمک کند.

رئیس کل بیمه مرکزی، توسعه فرهنگ قرض الحسنه در صنعت بیمه را از اهداف این تفاهم نامه دانست و گفت: با اجرای این تفاهم نامه در واقع بسته متنوعی از محصولات بیمه‌ای بیمه‌ای برای مردم فراهم می‌شود که می‌توانند فقط با مراجعه به شبکه فروش گسترده صنعت بیمه تا سقف ۲۰ میلیون تومان بدون پرداخت وجه بیمه نامه خریداری کنند.

وی عدم نیاز به مراجعه حضوری به شعب بانک را از ویژگی‌های این تفاهم نامه اعلام کرد و افزود: افراد متقاضی استفاده از تسهیلات بانکی برای خرید خدمات بیمه‌ای میتوانند از این تسهیلات با کارمزد صفر درصد بهره‌مند شوند.

استادهاشمی با اشاره به اینکه تعدادی از شرکت‌های بیمه نیز پیش‌تر در این حوزه فعالیت داشته اند گفت: با انعقاد این تفاهم نامه مقرر شد همه شرکت‌های بیمه در این طرح مشارکت داشته باشند و با اطلاع رسانی گسترده مردم را به خرید بیمه نامه ترغیب کنند تا مردم بتوانند با کمک این تسهیلات علاوه بر بیمه‌های اجباری، بیمه‌های زندگی، آتش سوزی، مسئولیت وسایر بیمه‌های اختیاری را به سبد بیمه‌ای خود اضافه کنند.

علی استادهاشمی با اشاره به اینکه این همکاری گامی موثر در جهت ایجاد رشد اقتصادی، توسعه اجتماعی و پیشبرد فناوری در حوزه بیمه و بانکداری ایران است افزود: طراحی محصولات نوین مشترک بیمه‌ای و بانکی با تأکید بر فناوری و اجرای برنامه‌های مسئولیت اجتماعی مشترک با محوریت توسعه خدمات بیمه به مناطق محروم و کم برخوردار از محور‌های اصلی این تفاهم نامه است که اجرایی خواهد شد.

همچنین شمسی نژاد مدیرعامل بانک مهر ایران ضمن ابراز خرسندی از مشارکت در این طرح ملی و گسترش فرهنگ قرض الحسنه در صنعت بیمه گفت: بیمه از ضروریات زندگی امروزی است و امیدوارم بتوانیم با اجرای این تفاهم نامه خدمات شایسته‌ای به مردم کشور در استفاده از خدمات بیمه‌ای ارائه دهیم.

شایان ذکر است آیین امضای این تفاهم نامه با حضور اعضای هیات عامل بانک مهر ایران و بیمه مرکزی و تعدادی از مدیران عامل شرکت‌های بیمه در بیمه مرکزی برگزار شد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->