پزشکیان در آیین عزاداری روز تاسوعای حسینی حضور یافت+ فیلم روز شهرداری‌ها و دهیاری ها؛ لزوم توجه به مدیریت محلی گزارش تکان‌دهنده رسانه اسرائیلی از بند مخصوص زندانیان متهم به جاسوسی برای ایران + تصاویر نتانیاهو سخنگوی خود را برکنار کرد رومانی: به هیچ وجه در جنگ اوکراین مشارکت نمی‌کنیم ازسرگیری روابط انگلیس با سوریه حمله خمپاره‌ای گردان‌های القسام به نظامیان صهیونیست در شرق جبالیا (۱۴ تیر ۱۴۰۴) حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) آمریکایی‌هایی که حامیان صلح معرفی شدند | برندگان بدنام جایزهٔ صلح نوبل شهادت یک مرزبان در درگیری با قاچاقچیان مواد مخدر در مریوان (۱۴ تیر ۱۴۰۴) تاکید سپاه بر تشکیل کمیته حقیقت‌یاب پرونده ربایش سردار متوسلیان شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۳۳۸ نفر رسید (۱۴ تیر ۱۴۰۴) واکنش معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور به انتقادات نسبت به نوع رفتار پزشکیان در دیدار‌های خارجی گلایه مضحک ترامپ به دلیل عدم دریافت جایزه صلح نوبل! طرح شناسایی مشمولان غایب و فراری از خدمت اعتراف یک رسانه عبری: نتانیاهو ماهانه ۱.۲ میلیارد برای ادامه بقایش به اسرائیل ضرر می‌زند تلگراف: ایران ۵ پایگاه نظامی اسرائیل را هدف قرار داد، اما سانسور شد فرماندار تایباد: پس از پایان جنگ ۱۲ روزه، بازگشت افغانستانی‌های خود معرف افزایش یافته است مدیرکل اتباع استانداری خراسان رضوی: در تلاشیم زمینه بازگشت با عزت و کرامت مهاجران افغانستانی غیرمجاز را فراهم کنیم نایب رئیس خانه احزاب: جنگ فرصتی برای حل اختلافات و رسیدن به وحدت است بروجردی: در صورت تجاوز مجدد اسرائیل به ایران، تاریخ پایان این رژیم غاصب به سر خواهدآمد فروشگاه‌های زنجیره‌ای در قلب اروپا فروش محصولات اسرائیلی را ممنوع کردند ادعای ترامپ: ایران غنی‌سازی اورانیوم را متوقف نکرده است شمقدری: بازگشت بیش از ۲۶ هزار افغانستانی ازطریق مرز دوغارون، فقط طی یک روز | نمی‌توانیم بگوییم همه جاسوس‌هایی که بازداشت شده‌اند، افغان بوده‌اند بقایی: هیچ فرد باوجدانی نمی‌تواند در برابر جنایت فاحش اسرائیل در زندان اوین سکوت کند + فیلم پاسخ پزشکیان به فضاسازی‌ها و گمانه‌زنی‌هایی درباره سفر به جمهوری آذربایجان حمایت جهاد اسلامی از پاسخ مثبت حماس به طرح پیشنهادی آتش‌بس غزه
سرخط خبرها

قالیباف: حاج قاسم سلیمانی امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم زد

  • کد خبر: ۲۰۳۶۴۱
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۰:۳۶
قالیباف: حاج قاسم سلیمانی امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم زد
رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که حاج قاسم سلیمانی توانست امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم زند، گفت: باید رفتار شهید سلیمانی در تمامی ابعاد به عنوان الگو تبیین شود.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز مجلس در نطق پیش از دستور خود با اشاره به فرارسیدن سالروز شهادت سردار قاسم سلیمانی گفت: شهید قاسم سلیمانی مرد میدان بود و به معنای واقعی مرد عمل، کارآمد، شجاع، مخلص و محاسبه‌گر بود.

وی ادامه داد: آنچه شهید سلیمانی را متمایز می‌کرد، کارآمدی‌اش بود و این‌که می‌توانست راه باز کند و در میدان عمل مشکلات را پشت سر گذارد.

سردار سلیمانی امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم زد

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: آنچه در همه این سال‌ها کمتر به آن پرداخته شده است، کارآمدی و توان حل مساله شهید قاسم سلیمانی بود، حاج قاسم در میدان‌های مختلف پیروز بود و توانست امنیت و آرامش را برای مردم ایران رقم زند. این پیروزی‌ها از محاسبه دقیق شرایط و پرهیز از شتاب‌زدگی و بی‌ملاحظگی و استفاده از تمام مردم، واقع‌گرایی و باور عمیق به سنت‌های الهی برآمده بود.

قالیباف ادامه داد: حاج قاسم نه تنها الگوی نظامی کم‌نظیر بود که در لیست سیاسی، اجتماعی و فرهنگی خود نیز الگوی برجسته‌ای به شمار می‌رفت. او به دلیل باور عمیق به مردم و اثربخشی مردم و باور به آرمان‌های اسلام و انقلاب، در همه ابعاد وجودی رشد کرد و باید رفتار او در تمام ابعاد به عنوان الگو تبیین شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: امروز حاج قاسم در عین شهرت، گمنام است و در عین شناخته بودن همچنان ناشناس است، چون بسیاری از ابعاد وجودی او از جمله ابعاد سیاسی و اجتماعی رفتارش و کارآمدی او در حل مسائل مغفول مانده است.

باید حاج قاسم را همانگونه که زندگی می‌کرد به مردم نشان داد

قالیباف اظهار کرد: مردم‌باوری غیرشعاری و خداباوری شهید سلیمانی پشت انبوهی از تصاویر و پوستر‌ها پنهان مانده است. جوانان و اندیشمندان انقلابی باید تبیین کارآمدی حاج قاسم و روش حل مساله او را به صورت جهادی در دستور کار قرار دهند و حاج قاسم را آنگونه که زندگی می‌کرد به مردم نشان دهند؛ رحمت خدا بر سید شهدای مقاومت و یاران او.

وی همچنین با تبریک ولادت حضرت فاطمه (س) روز زن و ولادت امام خمینی (ره) گفت: مجلس یازدهم با تصویب قانون خانواده و جمعیت و اولویت دادن به خانواده و مادران در بهره‌مندی از امکانات کشور و همچنین تصویب کلیات قانونی برای حمایت از زنان و مادران ایرانی بعد از سه دوره معطلی در مجالس گذشته، تلاش کرد تا به وظیفه خود در قبال مادران، زنان و دختران ارجمند و سربلند ایرانی عمل کنند.

کشور ما زمانی قوی است که مادران ایرانی قوی باشند

قالیباف تاکید کرد: کشورمان زمانی قوی است که مادران ایرانی قوی باشند. زمانی ایران سربلند است که زنان ایرانی در خانه، در محیط کار و جامعه سربلند و مورد احترام و دارای فرصت رشد باشند و قانون نیز پشتیبان آن‌ها باشد.

رئیس مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: ان شاءالله با تصویب نهایی قانونی برای ارتقاء امنیت زنان شاهد تحولی جدی در میزان مشارکت فعال مادران و زنان ایرانی در پیشرفت و توسعه کشور و قدرتمند شدن خانواده ایرانی باشیم.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->