اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رئیس بانک مرکزی: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد دلار ارز به وزارت صمت داده‌ایم

  • کد خبر: ۲۰۳۶۶۷
  • ۱۲ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۳۹
رئیس بانک مرکزی: در سال ۱۴۰۲ بالغ بر ۳۱ میلیارد دلار ارز به وزارت صمت داده‌ایم
رئیس کل بانک مرکزی گفت: از ابتدای سال تا ۵ دی ماه ۱۴۰۲ به وزارت صمت ۳۱ میلیارد و ۴۰۲ میلیون دلار ارز اختصاص داده شده است که نسبت به سال گذشته ۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا فرزین رئیس کل بانک مرکزی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۲ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در خصوص تخصیص ارز به وزارت صمت و واردات خودرو، گفت: از ابتدای سال تا ۵ دی ماه ۱۴۰۲ به وزارت صمت ۳۱ میلیارد و ۴۰۲ میلیون دلار ارز اختصاص داده شده است که نسبت به سال گذشته ۵ درصد افزایش پیدا کرده است.

وی با اشاره به اینکه نقدی که از بانک مرکزی می‌شد این بود که علیرغم عدم افزایش صادرات به واردات ارز بیشتری داده شده است که از آن دفاع کردند تا تولید دچار مشکل نشود، ادامه داد: به خودرو و قطعات آن از ابتدای سال جاری تاکنون ۵ میلیارد و ۴۱۶ میلیون دلار ارز اختصاص داده ایم که ۸ درصد نسبت به سال گذشته افزایش پیدا کرده است.

فرزین با بیان اینکه آقای علی آبادی توافق کرده است یک میلیارد دلار ارز در مورد واردات دریافت کند که هفته گذشته حدود ۲۰۰ میلیون دلار ارز فقط بابت این کار دریافت کرده است، گفت: بابت خودروی برقی، خودرو و با خودرویی که باید از مناطق آزاد وارد شود توافق کردیم، ما بر اساس منابع ارز تخصیص می‌دهیم.

وی ادامه داد: شما به من می‌گویید که باید بر اساس منابع ارزی کشور ارز تخصیص دهید که اعلام کردم برای جلوگیری از ایجاد مشکل در حوزه تولید از منابع ارزی آزاد شده نیز ارز اختصاص می‌دهیم.

فرزین عنوان کرد: به وزارت صمت ابتدای سال اعلام کردیم که سهمیه ارزی آن‌ها ۲۹.۵ میلیارد دلار است که اعلام کردند با این میزان ارز کشور دچار مشکل می‌شود اکنون که سال جاری به اتمام نرسیده تاکنون ۳۱ میلیارد و ۴۰۲ میلیون دلار ارز دریافت کرده اند و بعد از این نیز تا ۴۲ میلیارد دلار توافق صورت گرفته است، ما در بانک مرکزی تلاشمان این است که تمام ارز مورد نیاز را بر اساس نیاز وزارت صمت تامین کنند و وزارت صمت نیاز‌های خود را تشخیص می‌دهد.

منبع: فارس

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->