وزیر علوم: فارغ‌التحصیلان ایرانی مورد استقبال کشور‌های مختلف هستند ولایتی: تهران توسعه اقتصادی همسایگان عرب خود را تهدید نمی‌بیند | قدرت منطقه‌ای ایران باعث اصرار آمریکا و غرب برای توافق با ما شده است بارزانی: اقلیم کردستان عراق هرگز تهدیدی علیه ایران نخواهد بود | شاهد پیشرفت‌های خوبی در روابط ایران و عراق هستیم وزیر خارجه تاجیکستان از آمادگی کشورش برای مشارکت در بازسازی افغانستان خبر داد وزیر خارجه عمان در مجمع گفت‌وگوی تهران: مسقط به مسیر گفت‌وگو پایبند است محسنی اژه‌ای: دیپلماسی سیاسی را باید بازتعریف کنیم عراقچی: صلح و امنیت در منطقه ما بدون رسیدگی صادقانه به مسئله فلسطین امکان‌پذیر نیست | ایران هرگز به‌دنبال سلاح هسته‌ای نبوده و نیست وزیر خارجه عمان امروز به تهران می‌آید (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) بازگشت ترامپ به سیاست خارجی ریگان؟ مسئول دبیرخانه شورای اطلاع‌رسانی دولت در استان: خراسان رضوی یکی از قطب‌های رسانه‌ای شرق کشور است ۱۰ همت سهم شهرداری‌ها و دهیاری‌ها از مالیات بر ارزش افزوده واریز می‌شود سرپرست اداره کل روابط عمومی استانداری خراسان رضوی: حوزه روابط عمومی صرفاً خبر نیست؛ می‌توانیم گفت‌و‌گو و تعامل داشته باشیم پزشکیان: منزل مادر شهید رئیسی در مشهد از معمولی هم کمتر بود | شهید جمهور مدیری خستگی‌ناپذیر بود نشست خبری سخنگوی دولت در مشهد | مهاجرانی: باید مرجعیت خبر را به داخل کشور برگردانیم، امروز باید برای ایران سینه سپر کنیم + فیلم تجلیل از ۸ خانواده‌ شهید خدمت با حضور رئیس‌جمهور و مشاور و دستیار رهبری + فیلم گفت‌وگوی تلفنی هاکان فیدان با عراقچی شهباز شریف به تهران می‌آید موافقت مجلس با کلیات «طرح ملی هوش مصنوعی» حماس به دنبال تضمین آمریکا است | پیشنهاد آزادی نیمی از زندانیان زنده و اجساد در ازای آتش‌بس اردوغان: آمریکا در حال رفع تحریم بخش دفاعی ترکیه است اف‌بی‌آی: انفجار در کالیفرنیا «تروریستی» بود رأی نخستین ۷ متهم پرونده عوامل پشتیبان حادثه تروریستی شاهچراغ صادر شد یحیی سریع: یگان موشکی یمن فرودگاه بن گوریون تل‌آویو را با موشک و پهپاد هدف قرار داد وزیر خارجه آمریکا: ترامپ خواستار حل مسئله هسته‌ای ایران از راه دیپلماتیک است قالیباف: هدف از سفر به اندونزی رساندن صدای مظلومیت مردم غزه بود سفارت ایران در لندن از آزادی ۳ تن از اتباع ایرانی دستگیرشده در انگلیس خبر داد حماس: نیازمند فشار گسترده عربی و بین‌المللی به اشغالگران برای توقف جنگ در غزه هستیم تجاوز زمینی نظامیان صهیونیست به خاک سوریه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تبعیت از ولی فقیه، دلیل بزرگی نام شهید سلیمانی است

  • کد خبر: ۲۰۳۹۳۷
  • ۱۳ دی ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۹
تبعیت از ولی فقیه، دلیل بزرگی نام شهید سلیمانی است
فرمانده گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی و پدافند غیرعامل شمال شرق نزاجا گفت: آنچه شهید سلیمانی را به این درجه از افتخار و بزرگی رساند، تبعیت از ولی فقیه بود.
نیما صارمی
خبرنگار نیما صارمی

به گزارش شهرآرانیوز، سرتیپ دوم ستاد احمد اکبری در مراسم سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی که در کوی سازمانی یاس مشهد برگزار شد، عنوان کرد: امروز ما به حاج قاسم بیشتر از گذشته نیاز داریم چرا که نماد هویت ایرانی و اسلامی است، قدم در راه شهید سلیمانی گذاشتن علاوه بر رضایت اخروی، خشنودی دنیوی و به سامان رسیدن امور را در پی دارد.

وی با اشاره اینکه امروز ایران اسلامی در دنیا بیش از قبل شناخته می‌شود، افزود: خون به ناحق ریخته شده شهید بزرگوار حاج قاسم سلیمانی مقاومت و اقتدار جبهه‌های حق علیه باطل را در دنیا نمایان‌تر کرد.

فرمانده گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی و پدافند غیرعامل شمال شرق نزاجا ادامه داد: سردار شهید سلیمانی با توکلی که بر عنایت خداوند متعال داشت، به نصرت الهی امیدوار بود و همیشه دشمنان را خوار و کوچک می‌دید.

سرتیپ دوم اکبری، اخلاص و پاکی و جامعیت شهید سلیمانی را موجب محبوبیت آن شهید در قلوب آحاد مردم عنوان کرده و تصریح کرد: آن شهید والامقام دارای مؤلفه‌های ممتازی همچون شجاعت، تیزبینی و آینده نگری در همه امور بود.

وی اضافه کرد: دشمن در تلاش بود به واسطه داعش بر سوریه، عراق و لبنان مسلط شود و در نتیجه جبهه مقاومت را بشکند و با تسلط بر ایران به هدف اصلی خود یعنی تأمین امنیت اسرائیل دست یابد، اما با رشادت‌های شهدای بزرگواری همچون شهید حاج قاسم سلیمانی، شهید مهندس ابومهدی و دیگر مدافعان حرم، دشمن در این منطقه به مقاصد شوم خود‍ دست پیدا نکرد.

فرمانده گروه ۴۴۴ مهندسی رزمی و پدافند غیرعامل شمال شرق نزاجا با اشاره به برخی ویژگی‌های شهید سلیمانی، گفت: آنچه شهید سلیمانی را به این درجه از افتخار و بزرگی رساند، تبعیت از ولی فقیه بود.

وی در ادامه با بیان اینکه آمریکا به عنوان یک ابرقدرت می‌خواست هرآنچه اراده می‌کند اتفاق بیفتد، اظهار کرد: اما می‌بینم که آمریکا چهل سال است هرچه درباره جمهوری اسلامی ایران اراده می‌کند محقق نمی‌شود. ما امروز هیچ عرصه دست‌نیافتنی نداریم و این به برکت مقاومت و اتکا به پرچم اسلام حاصل شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->